tixi pixi -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (8.6.2018 16:53:16)
|
Ma nič pametnega mi ni rekla, rekla je da so niti ni pomemben AMH ker lahko jajčnik bolj miruje in je potem manj hormona v krvi. Mi je 'zbudila' z eno injekcijo in mi potem ponovno namerila AMH pa je bila vrednost 2,10 ug/l mislim da, če se prav spomnim...Ma js sm stara 'šele' 23 in jo je malce zmotila nizka vrednost AFC, je rekla se zna zgodit da bom pri 30 tih imela samo še 5 AFC na jajčnik kar je pa malo. Povedala je tako kot ti praviš, da imajo nekje 40 letnice toliko foliklov kar bi jaz imela pri 30 tih ampak je rekla da ni panike zaenkrat. Sem pa stopila potem s to punco v kontakt po e-mailu, ki so ji omenili, da naj ne čaka poziva od svoje ginekologinje za postopek ampak da naj gre čim prej, da je za 30 let AFC 5 in 5 ali 5 in 6 v jajčnikih malo.. Potem se je pa ona pogovarjala zraven z eno punco v čakalnici, ki je bila ravno na 'pripravah' za 3 ivf postopek, njenih let in z AFC 5 v enem jajčniku in je bil odziv zelo slab, pridelal so 2 celici ampak baje jajčniki pri teh AFC-jih že 'štrajkajo' ne vem točno, nisem poslušala toliko.... koliko imaš pa ti AFC?? Pri kateri pa si v postopku? Aveš da sem jaz tudi razmišljala, da bi tole malo pospešila z samoplačniškim postopkom..... tale čakanje vsak mesec, pa čeprav so šele 4-je, pa tudi spolni odnosi dobesedno na dva dni mi tud niso ravno kul, vse nekaj preveč natempirano... Tam pa greš v postopek, ok saj ni nujno da se prime, ampak je pa baje večja možnost za uspeh saj se mora tam zarodek le vgnezdit, po naravni poti se mi zdi pa da potrebuješ več faktorjev za vse to in da je do uspeha veliko daljša pot [sm=smiley36.gif] vrst za samoplačnike pa baje ni, tako sva se pogovarjali z ginekologinjo, z naslednjim ciklusom ali dveh si že v postopku... imaš mogoče ti svoje izvide, da malo primerjava?
|
|
|
|