Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka Oooo Allstar, Radenska, Katte... kako lepo vas je spet brati prav pogrešam vašo družbo. Nočem vam smetiti teme, upam da mi ne zamerite, ker sem se oglasila..rada bi samo "starim borkam" sporočila svojo situacijo, no pa tudi vsem ostalim, ki čakate in upate na pluske jaz sem ena izmed teh, ki sta jo doletela dva splava. Sicer imam že enega otroka. Prvič uspelo skoraj takoj, v trejem poskusu, celotna nosečnost brez težav, na drugem pa sva delala kar dve leti, vmes pa dva splava. Kot so že punce napisale, dejstvo je, da so splavi zelo pogosti, tako pri mlajših kot pri starejših in nihče ne more napovedati, da se ti to ne bo zgodilo. No oktobra je po dveh letih in pol končno uspelo in zdaj sem v 14. tednu. Zaenkrat vse ok. Ampak seveda zaradi mojih let in preteklih izkušenj sem stalno na trnih, ali bo vse ok. Prejšnji teden sem na nuhalni doživela rahel šok, rezultati so bili zelo slabi. Sicer sem že na prvem pregledu dobila tudi napotnco za AC, vendar se zanjo nisem odločila. No v bistvu imam še vedno čas da jo opravim, ker se dela šele pri 16. tednih, vendar ne želim riskirati, ker vem, da je to moja zadnja nosečnost, zadnji poizkus. No in zato sem opravila nipt test. Včeraj me je poklicala dr. Brezigar z izvidi in lahko si predstavljate, da mi je skoraj srce zastalo. Potem pa po nekaj uvodnih stavkih pove, da so izvidi odlični in da je tveganje za vse nepravilnosti zelo nizko. Še dobro, da sva govorili po telefonu, ker meni so kar solze tekle po licih. Ker sem bila tako iz sebe, sem pozabila vprašati za spol, ker sem tam označla, da želim vedeti. Mi je potem sama povedala, da pričakujemo punčko. Jaz vam ne znam opisati kako srečna sem. Vem, da je še dolga pot pred mano in se lahko še marsikaj obrne. Ampak res se trudim razmišljati pozitivno. Punce, moje stare borke in vse ostale, jaz vam iz vsega srca želim, da se vam uresniči velika želja in da boste vse kmalu postale mamice svojim zakladkom..ene prej, druge kasneje, samo ne obupat Kakšna lepa novička. Čestitke
|