Trinica -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (4.3.2018 12:47:56)
|
Saj ne morem verjeti, koliko strani se je nabralo v tej temi [sm=smiley1.gif] Sama bi dodala samo to: ta tema je namenjena vsem, ki si želimo otročka v 2018, pa ne glede na to ali pričakujemo pri zanositvi težave ali ne. Se mi zdi pa žalostno, da se katerakoli izmed nas ne zaveda kak čudež dejansko je otrok. Vse bi dala ponovno za tiste dneve, ko sva se odločila za otroka, s kakšno ljubeznijo in veselim pričakovanjem sva začela delati na otročku. S povezanostjo kot jo je težko z besedami opisati. Žalostno je, ko ta brezskrbnost mine, ko dejansko naletiš na resne težave pri zanositvi. Saj ti ostane ljubezen ter želja, ampak zraven pride še en kup skrbi, še slabše pa en velik strah... Tako, da kar se tiče mene smo na forumu dobrodošle vse. Me pa žalosti, če nekdo že vnaprej še preden je dejansko poskusil delati na otročku, dela ne vem kakšne preiskave, eksperimentira z zdravili, širi krivo vero ali meni, da je tema namenjena samo njemu. No pa tudi branje romanov v slengu me ne veseli ravno, ampak očitno sem jaz problem, ker mi pol črk manjka [sm=jezicek.gif] se mi zdi pa prav, da vsaka pove svoje mnenje, če pri tem ni žaljiva - tako kot je to storila anonimna. Bi pa rada rekla še to: Otrok je čudež, sami začetki poskušanja uresničitve želje pa tudi - punce želim vam, da nikoli ne bi imele težav pri zanositvi. In dokler jih nimate, poskušajte ceniti to povezanost in ljubezen, ki je med partnerjema, ko se odločita za dojenčka. Bodite polne ljubezni in pričakovanja, debatirajte na forumu še naprej, ker s tem ne motite nas, ki imamo težave z zanositvijo/ donositvijo. Ravno nasprotno, mene spomnite na lepe dneve in občutke ob začetkih poskušanja ter mi vlivate upanje.[sm=smiley31.gif] In kot sem že rekla, vse bi dala, da bi jih ponovno začutila tudi sama ... Brez strahu pred tem, kaj se še lahko zgodi. Objem vsem
|
|
|
|