pika poka 1 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (7.3.2018 8:54:29)
|
Pozdravček! Pomlad je tu [sm=bravo.gif] Erika, za primerjavo, to kar imata vidva 4.4. sva imela midva 4.1. Takrat sva dobila seznam z vsemi datumi. Ja vse je odvisno od M. Jaz sem jo ravno takrat imela, zato sem morala počakat na naslednjo, februarsko. Na podlagi tvoje M boste določili potem seznam z datumi, ki ti ustrezajo. Jaz recimo sem imela napisane datume pričakovane naslednje M od 24.1. do 6.2. in od 7.2. do 14.2. Potem pa je odvisno v kateri rang padeš, prvi ali drugi, ker na podlagi tega potem začneš jest KT. Jaz sem jih jedla do 4.3. Naslednje datume pa imam 8.3. UZ, 9.3. začetek z injekcijami, 16.3. UZ, 19.3. punkcija in 3-5 dni po punkciji transfer. Ampak ti datumi se bodo ziher še spremenili naprej ali nazaj. Držim pesti, da bo šlo pri vama hitro!! Mimi-ka, hvala za vse informacije. Sem vesela, da obstaja ta možnost, če bi jo slučajno potrebovala [sm=smiley1.gif] Cena je uf... Ampak verjamem, da bi vsaka spraskala skupaj ta denar, če bi bilo potrebno. Jetkarmak, no evo, pa si dobila odgovore. Pomirjena, kajne? [sm=smiley1.gif] Držim pesti, da čim prej priteče, potem pa akcija [sm=bravo.gif] Jutri ja!! Ful sem neučakana!! M še nisem dobila, čutim pa, da je na poti [sm=smiley36.gif] Na tem UZ-ju baje prekontrolirajo, če je vse OK za IVF. M ni moteča. Je rekla sestra nazadnje, da tudi, če bom imela M, to ni ovira. Kolegica jo je tudi imela na dan UZ-ja. Vseeno lahko vidijo, če je vse tipi topi ready za IVF [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|