Jetkarmak00 -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (23.2.2018 18:26:00)
|
Pika poka in anonimna.. In ce je se katera ki "tezko razume obremenitve njevanje z kilani v nosečnosti" ze res.. Da je itak najbl pomembn zdravje otrocka in vse ostalo.. Ni pomemben spol, ni pomembna debelost, kile.. In tako dalje. A ce se le da, bi se pac nekatere "rade" zredile minimalno. Sama imam na zalost, ali pa na sreco.. Kakor za koga, hobije in poklic s katerim tudi sluzim. Zal. Tehtajo te v igralstvu, ce imas tako vlogo in pri umetnostnem drsanju. In ce se le da, ne bi rada po nosecnosti imela "prevec dela z odvecnimi kilogrami". Tiste, ki jih poznam oziroma tiste, ki smo skupaj v teh vodah razmisljajo enako in neglede na to da so nekatere ze rodile, se jim to ne pozna. Kruh je kruh in vsak se "boji" za svojo sluzbo.. Jaz tudi nimam fbja. A ker itak vse hodte tja klepetat se mi po resnici povedano sploh nekaj "ne da" vec pisat. Ene ste tam.. Nekatere se tukaj pa boste kmalu tudi tam.. Fb profila si pa ne mislim delat. Zame in za mojega je to najbl butasta stvar ever.. Lajki.. Slikce.. Da ne govorim o kolegih katerih sploh ne poznas ipd. Ce me kdo zeli spoznati sem bila pripravlena dat cifro, mejl, it na pjaco.. Tistih kolegov pa ne rabim. Jaz bi z veseljem vsak dan klepetala tukaj z vami, vesela sm da sm te planincica spoznala na novo :) ampak kot sem ze omenila.. Ce mislite it na fb se tukaj nekje moje komuniciranje konca [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|