kirstaklavstaaa -> RE: Bodoče nosečnice 2018 (19.2.2018 8:38:59)
|
da se še jaz malo javim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] poskušam že 2 ciklusa, vendar brez uspeha kljub temu da lovim ovulacije z ovulacijskimi testi pa sem stara 22 let [sm=smiley1.gif] Jetkarmak ne govorim to tebi, ker sem vate 100% prepričana, da ti bo uspelo in da boš drugi mesec sporočila veselo novico. Glede estime jo je meni ginekologinja na mojo željo tudi predpisala pa jo uporabljam in ni efekta tako da bi se jaz strinjala z tistim kar si prebrala da je to zdravilo preveč ''čudežno'' naj ti pa omenim tudi to da je in moja mama in najboljša kolegica zanosila kljub izcedkom in je vso nosečnost bilo vse bp. Izcedki pa niso bili tako dolgi kot tvoji 2-3 dni pred menstruacijo kot praviš ampak velikoooo daljši. Mamam se sicer ne spomni kako dolgi, ve pa da kar več kot 10 dni pred menstruacijo [sm=smiley1.gif] pri kolegici pa so trajali 8 dni, vsak ciklus. Tako, da jaz sem se celo odločila da Estime ne bom jemala pa sporočim drugi mesec če je kaj več uspeha [sm=smiley36.gif] jaz ti ne priporočam, da jo jemlješ. Jemlji jo zdaj do menstruacije, potem pa nehaj. To da reši 1 nosečnost na xxx si pa pri priznanem ginekologu Pušenjaku prebrala, ker sem zasledila tudi jaz ta podatek in zraven tudi strašljiv podatek, da sploh nimajo potrditve, če je estima varna za plod ter da je bilo pred dodajanjem progesterona veliko manj splavov kot jih je danes. Kaj je res ne vem, mu pa kar verjamem, ker se mi zdi da če kdo ve, ve on :)
|
|
|
|