|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
20.2.2018 11:13:19   
Annaaa
Pika poka...zal prvic slisim da bi pri ivf jemala.kontracepcijske??

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.2.2018 11:14:57   
Annaaa
Misa4 dobrodosla... jaz mislim..da si nosecka..tako da kar naredi testek...

Neposredna povezava do sporočila: 677
20.2.2018 12:35:21   
Jetkarmak00
Haha pika =) to si ti nekaj zamesala.. Kontracepcijske tabletke so proti zanositvi? Cudno zakaj bi jih jedel, ce zelis zanositi. Jaz tudi poznam sodelavko in teto obe na oploditvi ivf zaradi spermiograma pa ni nobena jedla kt. Razen estimo sta pa obe dobivali po postopku..

Neposredna povezava do sporočila: 678
20.2.2018 13:46:20   
Katte
Lahko se jemlje KT. Zato, da se uskladi cikel, da vse točno planirajo, od UZ do punkcije do transferja. In kot je Pika že napisala, bo več punc v skupini in bodo vsem hkrati delali.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 679
20.2.2018 14:02:49   
pika poka 1
LOL saj pa vem kaj jem user posted image Tabletkam se reče LINDYNETTE.

Tako je kot je napisala Katte. Hvala za pojasnilo user posted image

Sem pa že sama tudi to napisala.....da nas je več v skupini in delajo to hkrati. Zato nam dajo tabletke, da bomo dobile vse v skupini M na približno isti dan.
Baje nas je 25 parov samo v moji skupini. Noro!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.2.2018 15:43:51   
Annaaa
Pika poka a v lj to?

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.2.2018 16:04:49   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: Annaaa

Pika poka a v lj to?

V Mariboru.

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.2.2018 16:06:00   
Annaaa
Ok..se mi je zdel..da nisi v lj..

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.2.2018 18:05:42   
Jetkarmak00
Pikaaa ne bit hudaaa :)) smo spregledale ja, da si napisala skupinsko. Kej ves kako to izgleda? Vec punc vas je narocenih na isti dan pri isti zdravnici in potem zdravnica cel dan dela eno in isto? user posted image a sem prav razumela? V Lj.je pa vsaka posamezno tm in jo tut obravnavajo individualno?

Ej.. Tiste ki ste ze bile nosece.. Ste ze rodile.. Dejte mi mal povedat kako je z pridobitvijo kilogramov od zacetka do konca? Kako je bilo pri vas osebno in ne kaksna je statistika. user posted image !! Bi mi zelo prav prislo ker zdaj ravno berem mal o tem.. Pa me zanima kako poteka v realnosti in ne kot statisticne meritve blablabla.. Skrbi me mal.. Ker se ukvarjam z drsanjem kjer se ne smes zredit. Seveda se med nosecnostjo ne bom ukvarjala stem.. Bi se pa drzala spodnje meje kar se je potrebno zredit, da ne bom imela po nosecnosti prevec dela s tem. Tko da mii boste veliko pomagaleee ce poveste vase lastne izkusnjeuser posted image user posted image komii cakam da vs beremuser posted image

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.2.2018 18:28:28   
Blue_M
Lahko ti povem za mojo mami user posted image zredila se je za 30 kg!! Pri obeh nosečnostih. Katastrofa, jaz se bom mogla ful brzdat, ker ogrooomno pojem, ampak zaenkrat se mi še nič ne pozna, takrat pa bohve kako bo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
20.2.2018 19:01:03   
Katte
Pri nobenem se nisem zredila. Samo 9 kg je šlo gor, po porodu pa skoraj takoj vse dol. Pri prvem sem bruhala do 16. tedna, pri drugem pa sem imela sladkorno na inzulinu in je bil moj problem bolj, da ne hujšam.

Still hoping.

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 686
20.2.2018 19:02:13   
Jetkarmak00
Hahahha :)) 30 kil? Ja aves kako je to ane.. Brala sm da je drgac fuul povecan hormon "lakote" v nosecnosti nekaj takega je.. Ena povezava med nekimi hormoni. In zato se posledicno nosecnica redi.. Ce pa se ti drzis nekih standardov in jes kot je treba (tako kot si pred nosecnostjo) potem se pa ne mores vec kot 10kil zredit v nosecnosti. Pomojeeee =) govorila sm tud z ginekologom o tem ze.. In mi je rekel da je najbl kriticno prvo trimesecje do 20.tedna. In ce se znas takrat "merkat" in da ne gres iz "svojih navad" se ne bos zredil niti za kilogram. Do 20.ga tedna naj se nosecnica sploh ne bi zredila za kilogram. Vse kar je vec kot kilogram pred 20 tednom naj bi slo na kile. Kar mi je logicno po en stran sej tkrt zarodk nima niti kile :)
To je teorija ane. Kolk je v praksi od tega res pa ne vem.. To bodo pa punce povedale :) user posted image je pa pomoje tut odvisno s kolkimi kilami starta nosecnica ane? Bolj suhice ostanejo suhice tudi v nosecnosti, normalne pa postanejo debelusne.user posted image no to je spet teorija hahauser posted image

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.2.2018 19:04:16   
Jetkarmak00
Katte.. Dej mi prosim mal opisi kako si se zredila :) ce kaj ves kdaj si zacela pridobivat tezo? Po 16.tem tednu? A si jedla normalno a si fuul jedla al tut nic? Kolk si se pa zredila v 3jem trimesecju? Si startala nosecnost kot suhica, normalna ali prevelika teza? Zelooo bi bila hvalezna za pomoc da se bom znala mal orientirat :)

Neposredna povezava do sporočila: 688
20.2.2018 19:10:52   
Sofie

Jst sm se zredila 7kg. 2kg sem dobila v zadnjih dveh tednih, naj bi šlo za vodo. Jedla sem normalno, prav tako sem se normalno gibala. Slabo mi ni bilo, skratka pravljična nosečnostuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
20.2.2018 19:15:46   
Annaaa
Prvic sm se zredila 37 kg... drugic in tretjic pa po 14 kg.
Kaj je blo prvic? Mlada..sprememba prehrane... noro..eksplodirala sm skor...

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.2.2018 19:38:08   
Jetkarmak00
Sofie.. Samo 7 kg? Pa se to samo zadnja dva tedna si sla gor? Hm.. Sam otrock je pa tut ze neki tehtu tkrt? A si shujsa clo mejbi?

Ojoj ana :) jaa mladost ja.. In potem se ta mladostniska prehrana.. Cisto verjamem.. Si imela potem kar veliko dela po porodu ane user posted image user posted image nimas kaj..tudi js poznam eno k se je zredila 32 kil. Startala je z 58 kg. Na koncu jih je imela 90 :)

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.2.2018 19:52:01   
Katte
Kaj pa vem, kako sem pridobivala. Ful dolgo se nisem nič, drugič sem pa celo hujšala. Sem pa drobna. 162 cm in 47 - 49 kg.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 692
20.2.2018 20:13:48   
Jetkarmak00
Katte, koliko si imela kil pred nosecnostjo? 49? Torej si jih imela na koncu nekje 58? Ce si se zredila za 9kg? To je kar fajn cifra ja.. Ce bo tko pr men bom kr zadovolna. Samo da mam js skoraj 10cm vec kot ti :) pa tudi seveda par kil vec :) si res bolj mala pa drobcena hehe :) Vidm da se ocitno da "vplivat" na tezo in na to da se ne zredis prevec. Sklepam da je glede na opisano res cisto dovolj ce se zredis nekje 7-10 kil. Tako da super :)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.2.2018 22:06:22   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Sofie.. Samo 7 kg? Pa se to samo zadnja dva tedna si sla gor? Hm.. Sam otrock je pa tut ze neki tehtu tkrt? A si shujsa clo mejbi?

Ojoj ana :) jaa mladost ja.. In potem se ta mladostniska prehrana.. Cisto verjamem.. Si imela potem kar veliko dela po porodu ane user posted image user posted image nimas kaj..tudi js poznam eno k se je zredila 32 kil. Startala je z 58 kg. Na koncu jih je imela 90 :)

Do 36t sem se zredila 5kg, pol pa še 2kg. Skupaj torej 7kg. To je ubistvu čisto dovolj. Punčka je imela 3kg in 50cm. Je bila bolj mini...in še sedaj je tako.

Neposredna povezava do sporočila: 694
20.2.2018 22:06:52   
madjanca
Jaz sem skoraj do polovice hujsala, ker enostavno nisem imela apetita in res mi je nonstop slabilo.. izgubila sem 7kg. No v drugem delu sem jih zacela dobivat nazaj in sem prisla na +3 od zacetne teze (skupaj10kg).. po porodu pa se mi je zacela nabirat voda -nenormalno sem zaotekala- dobila se 3kg.. v enem letu sem izgubila 3kg (malo sem lena, malo mi biksajo hormoni...)

Se je pa sedaj zacelo dirkanje za mojim falotom in hlace so mi ze malo bolj prav... moram h tasci na kavo, da se stehtam. Aja sem pa pridobila ogromno misic (roke in noge) od tekanja in prenasanja nasega poba. Tako, da ne zgleda tako grozno teh par kg vec 😁

Neposredna povezava do sporočila: 695
21.2.2018 7:40:20   
Tara9
Glede kg je ful relativno. Jaz nisem nikoli imela težav z odvecnimi kg, imam normalno postavo, 168cm, 53kg pa se me v nosecnosti vse prime. V prvo sem jedla normalno kot nenoseča, šla gor za 18kg, vse me je bolelo ufff. V drugo sem si obljubila, da se tega ne grem več, ker sem komaj shajala sama s sabo. Tako, da sem pazila kaj jem. Nisem hujšala, sem se pa izogibala belemu kruhu, krompirju, sladkarijam ipd. Zredila sem se 7kg, tamala imela 3.660g, tako da sem šla po porodu kar hitro celo v minus. Kile sem začela dobivat po 25.tednu.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 696
21.2.2018 7:42:56   
Jetkarmak00
Sofie.. To pa res ni majhna puncka.. Jaz sem bila 48, 2700g pa im lam zdaj 170user posted image a ni normalno da se otrok rodi do 50cm? user posted image
Madjanca fajn.. +3 kg si pa imela samo zaradi baby. A vama je kksn G kaj "zatezil" da nista pridobivale dovolj? Nekateri G se zelo spotikajo ob to..

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.2.2018 7:46:02   
Jetkarmak00
Tara.. Itak se moras merkat in ce grejo kile gor ze koj na zavetku si naredis mal stop al neki.. A ni tako? Jaz se bom. Sigurno zacela tehtah ob zanositvi. In do 20 tedna bom tako merkala da ne bo sla kilca gor. Tko mi je tut ginekolog svetvov da je najbl pametn :) po 20t pa ja itak.. Tko kot same opisujete da ste se zacele redit :)

Neposredna povezava do sporočila: 698
21.2.2018 8:15:22   
Jetkarmak00
Misa4.. Kaj je pokazal testk?

Neposredna povezava do sporočila: 699
21.2.2018 9:19:46   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Sofie.. To pa res ni majhna puncka.. Jaz sem bila 48, 2700g pa im lam zdaj 170user posted image a ni normalno da se otrok rodi do 50cm? user posted image
Madjanca fajn.. +3 kg si pa imela samo zaradi baby. A vama je kksn G kaj "zatezil" da nista pridobivale dovolj? Nekateri G se zelo spotikajo ob to..

Ne vem kaj je zate normalno. Ampak povprečen novorojenček ima okoli 52cm in 3200g. Moje prijateljice so rojevale od 3500-4200g težke otrokeuser posted image Tako da ja...men je bila moja miniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.