|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
17.2.2018 13:44:11   
Annaaa
Jetkarmak a si dajes estimo u noznino al jo jes zdaj? Jaz sem jo prvih 5 dni jedla in pristala na urgenci zaradi mocnih vrtoglvic.

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 651
17.2.2018 13:44:31   
Annaaa
A je ze kera nosecka??

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 652
17.2.2018 18:56:38   
erika2
Jaz se ne. Rdecke je konc in zdaj gre zares. Upam da ta ciklus zagledam +

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 653
18.2.2018 8:47:11   
Jetkarmak00
Blue.. Mislim da so 11€ tolk kot iz dmja. 5 jih je notr. Ja pomoje ni mozno lih. Zato ker vsaki ovulaciji sledi M. In jajcece potuje z enako hitrostjo al kko nej recem temu.. Ne more it ne ciklus bl pocas.. Drug ciklus pa hitrej.. So pa razlicni dnevi do nastopa ovulacije.. Lutealna faza pa kakor vem mora biti vedno od 12-14 dni dolga. To je od ovulacije do M. Medtem k prva faza do ovulacije je pa lahko razlicna. Pomojeee.. Tko js vem =)
Drgac glede tega da je treba vsak drug dan blablabla. Js sm to isto slisala pa sm ginekologa prasala pa mi je reku sexej ti vsak tretji dan. Sam pol se ne cudt ce nic ne bo. Reku mi je da lahko vsako uro sexam ce je to moznost hahha tko da js se na te cence ne oziram. Verjamem ginekologu pa tut zdravi pameti da so v vsakem izlivu semencica in da jajcece oplodijo le zdrava semencica..

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 654
18.2.2018 8:47:41   
Jetkarmak00
Annaaa.. Vstavljam si jo.. A se da z estimo premakniti M??

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 655
18.2.2018 10:34:03   
Annaaa
Ja, jaz sem zaradi estime dobila menstro 32 dan..ko sem jo nehala si dajat...sm jo dubla.

Neposredna povezava do sporočila: 656
18.2.2018 11:06:18   
Jetkarmak00
Aha.. Kateri dan pa si jo dobila? Ce si danes recimo nehas vstavljati kdaj potem pride M? Ze takoj jutri, cez dva dni, tri..?

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 657
18.2.2018 11:10:04   
Annaaa
Jaz sm dubla takoj naslednji dan .

Neposredna povezava do sporočila: 658
18.2.2018 12:11:53   
Jetkarmak00
Aaa.. No super. To je pa fajn da lahko mal prestavis M za kksn dan ali dva z estimo :) user posted image
Kako si pa ti kej? Zdaj si ze nekje na sredini ciklusa ne? Ko. Pa pride M, gres pa v nov postopek?

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 659
18.2.2018 16:49:41   
Annaaa
Aprila gremo v novi postopek...

Neposredna povezava do sporočila: 660
19.2.2018 8:26:46   
Jetkarmak00
Aha, super :) no jaz sem pa zelo zaskrbljena zaradi estime oziroma ne vem kako se odločiti. Ali naj jo jemljem ali ne. Izcedka res nimam.. Torej pomaga pri tem.. Samo me pa skrbi da si jo dajem po nepotrebnem in bi mogoče kljub ne-estimi zanosila in bi bilo vse ok. Prebrala sem celo da se estima predpisuje po nepotrebnem ali katera ve kaj o tem? Je to res? Da reši 1 nosečnost na xxxx? user posted image sm bla kar šokirana..

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 661
19.2.2018 8:38:59   
kirstaklavstaaa
da se še jaz malo javim user posted image user posted image poskušam že 2 ciklusa, vendar brez uspeha kljub temu da lovim ovulacije z ovulacijskimi testi pa sem stara 22 let user posted image Jetkarmak ne govorim to tebi, ker sem vate 100% prepričana, da ti bo uspelo in da boš drugi mesec sporočila veselo novico. Glede estime jo je meni ginekologinja na mojo željo tudi predpisala pa jo uporabljam in ni efekta tako da bi se jaz strinjala z tistim kar si prebrala da je to zdravilo preveč ''čudežno'' naj ti pa omenim tudi to da je in moja mama in najboljša kolegica zanosila kljub izcedkom in je vso nosečnost bilo vse bp. Izcedki pa niso bili tako dolgi kot tvoji 2-3 dni pred menstruacijo kot praviš ampak velikoooo daljši. Mamam se sicer ne spomni kako dolgi, ve pa da kar več kot 10 dni pred menstruacijo user posted image pri kolegici pa so trajali 8 dni, vsak ciklus. Tako, da jaz sem se celo odločila da Estime ne bom jemala pa sporočim drugi mesec če je kaj več uspeha user posted image jaz ti ne priporočam, da jo jemlješ. Jemlji jo zdaj do menstruacije, potem pa nehaj. To da reši 1 nosečnost na xxx si pa pri priznanem ginekologu Pušenjaku prebrala, ker sem zasledila tudi jaz ta podatek in zraven tudi strašljiv podatek, da sploh nimajo potrditve, če je estima varna za plod ter da je bilo pred dodajanjem progesterona veliko manj splavov kot jih je danes. Kaj je res ne vem, mu pa kar verjamem, ker se mi zdi da če kdo ve, ve on :)

Neposredna povezava do sporočila: 662
19.2.2018 8:47:14   
Jetkarmak00
Ja tudi prebrala sem tole ja, da nimajo sploh potrditve da estima ni škodljiva. Malo krute ima Puško včasih user posted image user posted image men je on zelo strokoven in ga ne zamenjam za nič. Glede na to, da ja.. Naj bi rešil 1 nosečnost na xxx ga verjetno ne bom jemala. Zdaj ko jo jemljem itak povem to ožjim kolegicam.. In sem izvedela, da je ena kolegica jemala tudi estimo zaradi "lažje vgnezditve" in ni zanosila. Po dveh letih sta šla s partnerjem na preiskave na neplodnost. In dobila naziv nepojasnena neplodnost. Tam so ji spet preventivno kar napisali estimo v postopkih in jo je jemala.. Ko je imela vmes neko pavzo, pa je rekla da estime ne bo več jemala saj itak ne bo mogla imet otrok, ker se ni nič nikoli prijelo..in ko jo je nehala jemat je zanosila prvi mesec, prvi ciklus in to z enojajčnimi dvojčki hahauser posted image res neverjetno.. Očitno trditev, da je tudi več splavov zaradi estime (to sem tudi prebrala) drži.. Ne veeeeem. Preveč je "marketing" estime vplival očitno tudi name user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 663
19.2.2018 13:21:55   
pika poka 1
Ojla!

Jaz sem tudi še tukaj user posted image
Nič novega pri meni. Pridno papam kontracepcijske tabletke in hvala bogu nimam nobenih hudih stranskih učinkov. Edino prsi imam ful občutljive in me bolijo na dotik.

Čakam in čakam, da že pride ta marec, da se začne veselica user posted image

Torej nas bo kar nekaj testkalo v marcu? Upam na same pluseke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 664
19.2.2018 14:32:17   
Jetkarmak00
Pikapoka.. Kontracepcijske jes? A si prav napisala? user posted image zakaj pa jes kontravepcijske? user posted image a zdej si ze po ovulaciji ane?? user posted image kdaj pricakujes M?
Moras se veckrat javit, ce ne cisto pozabim o cem je debata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 665
19.2.2018 15:33:44   
pika poka 1
Ja ja prav sem napisala user posted image
Annaaa bo bolj natančno vedela, zakaj jih je treba jest,
Mislim, da so potrebne zato, da se vsem parom oziroma puncam v skupini nekak uravna M na približno isti čas.
Ker jih moram točno do 04.03. jest. Potem 08.03. UZ in 09.03. injekcije.
In to gremo vsi pari nekak istočasno skozi.
Annaaa popravi me prosim.

M torej pričakujem po 04.03.
Potem pa se za mene začne AKCIJA user posted image

Kak pa je pri tebi? O je že mimo?

Neposredna povezava do sporočila: 666
19.2.2018 17:49:24   
Jetkarmak00
Kaj resno??! Kontracepcijske tabletke vam dajo za jest? Zanimivo..res.. =)
Jaz sem po ovulaciji že ja.. Ozuroma komaj po ovulaciji.. M bo nekje drug tedn v torek.. Sredo.. Potem pa upam da je zadnja M za eno leto =)
Ti pa mas torej 8.3 ze prvi UZ.. Jaz bi tud mela Uz joj user posted image user posted image kako pa to da do 4.3ga jes tabletke potem pa ze 4.3 dobis M? A ni tako da dobis cez kksn dan.. Dva?

Neposredna povezava do sporočila: 667
19.2.2018 20:08:40   
misa4
evo se vam še jaz pridružim..na bebici delava od decembra, zadnja m mi zamuja 3 dni, v soboto je bil test negativen user posted image , novega testa sploh ne upam nardituser posted image , me spominja da ni več tako kot pred desetimi leti ko je ratalo takojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 668
19.2.2018 20:49:31   
Jetkarmak00
Dobrodošlaaa :)) jah.. Tudi leta ja, verjetno igrajo vlogo.. Mislim.. Verjetno je manj "nesrečnih" poskusov pti mlajših. Tako je, nimaš kaj :) sej bo.. Ne obupaj.. 3 mesece ni dolga doba.. In verjamem da testa ne upaš delati ja =/ pa čutiš kakšne spremembe? Jaz sem že velikokrat slišala od kakšnih, da so opisovale sprrmembe "ki so bile drugačne od normalnih ciklusov" in so potem zagledale +. Me prav zanima, če bom jaz to tudi "opazila" user posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 669
19.2.2018 20:58:06   
misa4
ja prsi me bolijo, napihnena sm, slabo mi je ,... trebuh mi je kr vn padu user posted image user posted image kot da je že pol leta mimo user posted image user posted image user posted image , jutri name še en test narest, si kar mislim da bo minus, mal hitro se mi zdi, čeprav prva dva otročka smo naredl takoj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 670
20.2.2018 7:43:52   
Jetkarmak00
Ponavadi če je ratalo takoj, pa ni bilo nobenih porodnih tezab kaksnih raztrganin ipd veliiiiikokrat rata tut v tretje, cetrtic kar hitro ves.. :) al imas tezave ali jih pa nimas.. Seveda so izjeme.. Tko js mislm =)
Kolk si pa stara?
Sej sigurno so kaksni znaki k so drgacni od prejsnjih ciklusou. Ves kolkrt sm ze slisala da je rekla kksna punca da je ze po ovulacij cutla pa vedla da je neki drgac in da je noseca. Sigurno. Lahko hrosck prasas mislim da je ona tudi tista, ki je vedla ze pred testom =) če se bo javila kej. user posted image
Srecno ti zelim pri testu pa sporoci novico!user posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 671
20.2.2018 9:01:40   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Kaj resno??! Kontracepcijske tabletke vam dajo za jest? Zanimivo..res.. =)
Jaz sem po ovulaciji že ja.. Ozuroma komaj po ovulaciji.. M bo nekje drug tedn v torek.. Sredo.. Potem pa upam da je zadnja M za eno leto =)
Ti pa mas torej 8.3 ze prvi UZ.. Jaz bi tud mela Uz joj user posted image user posted image kako pa to da do 4.3ga jes tabletke potem pa ze 4.3 dobis M? A ni tako da dobis cez kksn dan.. Dva?

Ja, smešno res user posted image user posted image user posted image
Ne ne dobim še 04.03. M. Zadnjo tabletko vzamem takrat. Potem pa bo prišla M par dni po tem datumu. Načeloma naj bi imela na UZ-ju M.
Ne me vprašat zakaj je tako, ker nimam pojma. Samo sledim navodilom na papirju user posted image

Držim pesti, da dobiš ZADNJO M v tem letu, hihi user posted image

misa4, evo isto pri meni. V prvo zanosila takoj, ampak res TAKOJ, ko sva se odločila za otroka. V drugo pa moram it skozi postopek IVF. Dol padeš user posted image
Koliko pa si stara?

Neposredna povezava do sporočila: 672
20.2.2018 9:15:09   
Jetkarmak00
Pikaa glej da se javis. 8.3!! Da sporocis useeeee =) bom. Mislila nate takrat=) user posted image uspelo bo boš vidla.. Kdaj pa si ti imela prvega user posted image ? Mislim koliko let nazaj je to?

Neposredna povezava do sporočila: 673
20.2.2018 9:53:54   
pika poka 1
Bom vas obveščala user posted image
Čeprav najbolj pestro bo po punkciji...ta pa bo okrog 19.03.

Prvega user posted image sem imela pri 29-ih, to je bilo leta 2012 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 674
20.2.2018 10:09:45   
Jetkarmak00
Če ti bo uspelo, boš res imela pdp tam okrog praznikov haha :)
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.