|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
13.2.2018 15:46:15   
Blue_M
Živjo punce!
Evo, jaz sem spet v tistem tednu... čakajoč M user posted image . Danes je 25. dan v ciklu, jutri zjutraj bi rada naredila test. Tisti iz Mullerja baje pove že nekaj dni pred M, ste rekle? Joj, sploh ne vem, če bi ga naredila, ali počakala do nedelje, še nekaj dni upanja... Sem si rekla, da tokrat bom pa res počakala, in če bo zamujala šele naredila test. Pa ne morem!! user posted image
Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 626
13.2.2018 16:37:20   
magdalenica
Kot izkušena nosečnica ti priporočam, da pomiriš svoj firbec in počakaš do 28. dneva cikla user posted image .

Sama sem začenjala lulati na teste nekje od 24. dneva dalje bodisi do + bodisi do M. Imam precej redne cikle (27-28 dni), očitne O in SO ciljano v plodnih dneh. Pred 27. dnem sem vedno nalulala - in metala teste stran. Zelo medel + se je pokazal šele na pričakovani 1. dan M. Pa sem res kontrolfrik in bi najraje imela čip, ki bi v živo 24/7 meril koncentracijo bHSG v krvi user posted image

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 627
13.2.2018 19:21:29   
Blue_M
Jooj, toliko različnih mnenj user posted image Prejšnji mesec sta mi Annaa in Jetkarmak zatrdili, da mi bo test pokazal nosečnost že po enem tednu oz. 10 dneh od ovulacije. Zdaj pa sploh ne vem, kaj naj! user posted image

(odgovor članu magdalenica)
Neposredna povezava do sporočila: 628
13.2.2018 20:33:05   
Jetkarmak00
Jaz še vedno stojim za tem :) zarodek se vgnezdi 6-9 dan. In ko se vgnezdi, se takoj, še isti dan začnejo sproščati hormoni v kri (katere zaznava najprej kri - krvni testi) dan kasneje pa tudi že urin.. Preštudirala sem vse to, verjemi :) user posted image torej test naj bi že 10 dan čisto verjetno zaznal ta hormon - samo vedi, da ta hormon narašča vedno bolj, iz dneva v dan.. In to zeeelo hitro v visokih cifrah. Testi so opremljeni z različnimi ciframi zaznavanja (poglej kdaj zaznajo) in nekateri (first sign) zaznajo to še toliko prej. Sem bila tudi zraven pri kolegici, ki je natančno vedela da je imela 7 dan vgnezditev) test ji je pa 9 dan pokazal pozitivno (test first sign) na lastne oči videla, in vem kdaj je imela zadnjo M.. Skratka, mnenja so različna vsak drugače gleda na to, ampak to je moje mnenje in verjamem v to :) pametno se odlociiiiuser posted image držim pestkeuser posted image

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 629
14.2.2018 6:03:14   
Jetkarmak00
Evo.. Punc ni več..anaaaa je odšla na fb user posted image mala pika pa tuduser posted image zdaj lahko modve BLUE ustvariva kakšen klepet, preden še ti odidešuser posted image
Drgač paa tiste, ki ne veste.... Anaaa ti si mi rekla da se estima daje v nožnico.. Noo danes so mi v lekarni rekli, da naj pa sama zbiram.. Namreč lahko se jo je tudi per os, baje :) in grem gledat navodila.. Res piše da jo lahko ješ.. Ali ali.. Izbiraš.. Kaj pa če mi vn pade, vidim da je kar velika tabletka.. Zaradi občutka bi jo raje pojedlauser posted image user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 630
14.2.2018 8:26:27   
Blue_M
Jaz sem tudi na FB, ampak bom ostala aktivna tudi tu, prav zaradi tebe Jetkarmak, ker imaš vedno kak fajni odgovor user posted image . Tam je tudi bolj tiho user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
14.2.2018 9:18:00   
Jetkarmak00
Hehe :)) ja kok vs pa je v skupini na fbju?
Kaj pa tii.. Že dolgo delaš na otročku? Bo to prvi user posted image ? Si potem naredila test, ali "neupaš"? Koliko si pa stara? Sej se bo še kakšna javla, ki načrtuje :) user posted image

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 632
14.2.2018 10:52:52   
Blue_M
Pred enim letom sva kar tako malo iz heca, rekla, da bova nehala pazit. Itak sem mislila, da bo trajalo vsaj kake 3, 4 mesece, da se prime. In se je primlo v prvo, sem bila kar malo v šoku - jaz sem še študirala v LJ, nisva še niti imela stanovanja zrihtanega, pa je rekel moj, bo že nekotuser posted image . Nato sem imela ss v 5. tednu. Potem itak nisva smela naslednje 3 cikluse, potem sva rekla, da počakava do jeseni, da jaz zrihtam faks. In oktobra sva spet začela. Nato sem bila jaz novembra v tujini, ravno ko sem imela O, decembra sem bila v bolnici, nato sva eno O ujela, a si ni primlo, zdaj pa nisva ziher, ali sva ujela tiste dni ali ne, ker je bil moj na terenu cel teden. Stara sem pa 27. Danes nisem upala narediti testa user posted image . Malo se mi zdi škoda denarja, ker jaz sem ravno toliko nora, da če bi bil negativen, bi šla po novega in potem vsako jutro (ali pa včasih še čez dan, za vsak slučaj user posted image ) delala teste, vse dokler ne bi dobila M ali zagledala plusa.

Neposredna povezava do sporočila: 633
14.2.2018 19:27:57   
Jetkarmak00
Jaa splavi so fuul pogosti.. Res je velik tega.. Ampak bols zgodnji splav, kot pa pol v 15tem ali 20tem tednu, vsaj psihično je sigurno bolje. Vsak splav pa je itak najbl žalostna izkušnja :((
Lahko da ravno zgrešita dneve ovulacoje ja.. Čisto možno.. Bo se prijelo bo. Boš videla.. Upam da se je že :) dej sporoči ko izveš. Koliko si pa stara?

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 634
14.2.2018 19:28:43   
Jetkarmak00
Aja, zgrešila.. 27 :) taprava leta za otročka :))

Neposredna povezava do sporočila: 635
14.2.2018 19:30:29   
Jetkarmak00
Sej js sm ista ves.. Js bom pomoje ze prvi dan po ovulaciji delala test pa iskala vse znake user posted image ni sans da zdrzim dva tedna. Sigurno ne.. user posted image ne bi mogla spat zaradi tega.. Pomoje ga bom 3x na dan delalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 636
15.2.2018 6:45:17   
Jetkarmak00
BLUE.. Daj pošlji na fbju annooo nekajnsem.. Moram jo nekaj prašat glede estime pa dajanja.. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 637
15.2.2018 8:13:30   
Blue_M
Danes zjutraj sem naredila test, in je bil spet negativen... jao, za znoret! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 638
15.2.2018 8:52:29   
Jetkarmak00
user posted image
Koliko dni pred predvideno M pa si?
Mogoce je res vzrok, da ne lovita pravih plodnih dnevov. To je itak najbl pomembn..kupi si ovulacijske teste pa takrat ko bo pozitiven se stiskajta na velikouser posted image user posted image pa bos videla da bo drugi mesec sigurno. Pa se skupaj bova lovile pluskeuser posted image

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 639
15.2.2018 9:04:40   
Blue_M
Niti ne vem točno, ker imam zelo neredno. Zadnji trije cikli so bili 28, 30 in 28 dni. Tam nekje v nedeljo naj bi jo dobila. Ima katera kakšne napotke, kaj lahko sama naredim? Kot prvo, bom ta mesec kupila ovulacijske teste, da bom ziher kdaj jo imam. Morda pa sva jo ta mesec res spet zgrešila, ker mojega ni bilo. A obstaja kakšna hrana za povečanje plodnosti? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 640
15.2.2018 10:30:27   
hroscek
Jaz imam cikle vedno različno dolge, 27, 28, 30 dni... ampak nisem nikoli pomislila da bi bile to "neredne" menstruacije user posted image
Če pride vsak mesec, je to zame redna menstruacija user posted image
Pa tko sem bila zmeraj "ponosna" da jaz mam pa redne user posted image A katera ve kako je s tem? So M redne samo če pridejo vsak mesec na točno določen dan?

Jaz nisem nikoli delala ovulacijskih testov, sem pa spremljala izcedek in sem tako točno vedela kdaj so plodni dnevi. Si opazila kakšne spremembe pri izcedku skozi cikel?

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 641
15.2.2018 10:31:54   
Jetkarmak00
Ja lejo to pa res niso neredne M. M pa res ne morjo bit tocno na isti dan :) neredne M so ce se ti razlikujejo od 10 dni do vec v razmakih :) haha
Ja js jem folno kislino femibion pa omega 3, 1x na dan. Pravijo da je fajn pit tud caj krvomocnice, samo jaz ga ne pijem, je pa ta caj "baje" pomagal ze velikim zenskam.. Za vgnezditu je ful pomemben progesteron.. Ce ga ni dost pride do splava, ali se sploh ne vgnezdi.. Zati takim dajo preventivni progesteron. Jaz ga sicer imam in ga bom jedla.. Samo tega pa ne bos mogla dobit brez recepta tako da to pomoje ne pride v postev.. Kupi si ovulacijske teste medosmart v lekarni (ploscice so) to so najbolsi. Ker men recimo navadn test iz dmja ni pokazu dveh crtic. Iz lekarne mi je pa pokazal mocnu crtici.. Pa je bil isti urin v istem casu.. user posted image

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 642
15.2.2018 10:33:45   
Jetkarmak00
Izcedk je lah znak ovulacije.. Samo ni pa nujno.. Jaz imam izcedek cez ceu ciklus :) user posted image sej ce mas spolne odnose na dva dni to itak ni pomemben ovulacijski testi so bolj za "seks lenivce" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 643
15.2.2018 10:50:20   
hroscek
No, ja, itak da je izcedek čez cel cikel, ampak raztegljiv, beljakast izcedek je pa samo takrat ko so plodni dnevi.

Neposredna povezava do sporočila: 644
15.2.2018 19:41:06   
Jetkarmak00
Ja okej ja :) vlečliv izcedk ja.. Sam js recimo ga nimam vedno. Vcash se mi sploh nepojav. Pa je ovulacija z testom zaznana.. Tko ful je cudn :)

(odgovor članu hroscek)
Neposredna povezava do sporočila: 645
15.2.2018 19:47:14   
Sofie

Neredne menstruacije so, ko imaš enkrat na 28 dni, drugič na 40. Če se vrti okoli datuma ko naj bi dobila je vse ok. Tako da ne panike delat.

Seksat vsak drug dan, pa ovulacije ne boste zgrešile. Pa še partner bo veseluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 646
15.2.2018 20:11:21   
Jetkarmak00
Ja tako ja, to so neredne M. Poznam eno ki jo ima enkrat na 21 dni. Drugic pa na 37 dni in vmes in vse dlje. To so ne redne M user posted image tako da Blue, imas zelo redne M. Tudi jaz nimam vedno tocno na isti dan. Imam pa vsaj cisto priblizno en dan dol ali pa en dan gor.. Torej enkrt na 26 dni. Enkrat na 27 enkrat pa na 28 tako nekako.. Skratka to je vse redno. :)

Kajjj sm js dons nardilaa.. Omg :) ne se smejat :)
Zacela sem jemati estimo. Ker mi je reku G da jo loh jem kakor pac zelim. Lahko vaginalno ali pa per os. In sm se po premisleku odlocila.. Bom jemala kar vaginalno.. No in.. Zraven jem pa se folno kislino femibion.. In imam obe skatlici pac odprti brez ovitka v omari..zjutraj vstanem dovolj zgodaj in je se temno user posted image no in vzamem iz ovojcka ven femibion.. In grem v wc in si ga vstavim notr user posted image user posted image user posted image sele potem ugotovim ko hocem vzeti femibion da je ni za danes, in da sem jo dala noteruser posted image user posted image ... Hocm jo vzet vn.. Negre in negre.. Omg. Kaj naj zdej? Klicem ginekologa.. Itak smeh.. Mi rece da se bo stopil femibion pac.. Samo da traja dalj casa verjetno.. Joooojjj budala js no user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.2.2018 9:03:42   
Blue_M
Hahaha Jetkarmak user posted image . Joj, nisem vedela, da je pri nerednih tako veliko odstopanje. Ko sem jedla tabletke je itak bilo do sekunde natančno, potem sem nekaj časa tudi imela točno na 28 dni, po tistem ss, pa se je začelo... enkrat 33, drugič 28, pa potem 25... Zato sem to smatrala kot neredne. Ampak zdaj zadnje mesece se umirja. Zdaj sem celo že drugič imela po 28 dni, tudi danes sem jo dobila na 28. dan. In ko sem potem računala dneve, sva O ta mesec res najbrž zgrešila, ker sem jo imela v petek, moj pa je prišel v soboto pozno zvečer domov. Res imava nesrečo zadnje mesece, vedno je nekaj ravno v času O user posted image . Tako ali tako imava odnose na tri dni recimo, ta mesec se bom opremila še z testi, da bom točno vedela kdaj jo imam, in ziher nama bo uspelo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 648
17.2.2018 10:13:31   
Jetkarmak00
Jaaaa vidis.. Skupaj bova cakale pluske drug mesec.. Upam da imas zdaj zadnjo M!! Moras imeti!! user posted image a zdaj pa nameravata ujeti plodne dni? Takrat ko bos delala teste moras sexat na fuuul :) v tistih dneh se res probaj drzat tega :) sicer pa lahko ze zdaj izracunas ce bosta tisti cas skupaj ;) (ce ne bo odsoten) racunaj nekje 12 dan.. Teste pa zacni delati ze prej (ker ne ves tocno kdaj se ti bo pojavila ovulacija) sam nej te opozorim.. Da so lekarniski testi verjetno bolj tako tako.. Ker meni ne pokazejo ovulacije.. Medismart iz lekarne pa jo..

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 649
17.2.2018 13:18:51   
Blue_M
Jaaa, tudi jaz upam, da nama bo obema uspelo. Bom sla po tiste v lekarno ja, ki jih imas ti. Kolk pa pridejo? Jaz bi ze tam okrog 11. dne naredila test, ker se mi zdi, da imam bolj zgodnjo O. Po znakih sodec tam okrog 12., 13. dne. Ali je to mozno v 28 dnevnem ciklusu? Zanima me se, ce katera ve, ali imamo lahko O na razlicne dni, ceprav je dolzina ciklusa enako dolga? Kako mislis to, seksat na polno? Veckrat na dan, vsak dan? Se mi zdi, da sem slisala, da je najbolj priporocljivo vsake dva dni, ker ce preveckrat potem sperma ni tako kakovostna. Ali je to le mit?

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.