|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
3.2.2018 10:10:17   
Annaaa
Samoplacnisko ja..
Sem pri dr.Resu in pri njemu ni krvnega..ampak sam delas urinski test...

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
3.2.2018 10:29:12   
Jetkarmak00
Ana pojdi samoplacnisko preverit kri.. 10e stane.. Splaca se :) danes pojdi. Se delajo :)

A katera ve zakaj mi je v lekarni rekla da je folna kislina femibion na recept.!?

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
3.2.2018 10:45:58   
Annaaa
Ne upaaaaam... raje zivim se te minute u lepem pricakovanju..dokler je se ni.... user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 528
3.2.2018 11:08:51   
erika2
annaa, jst bi tut na tvojem mestu se pocakala. Tut jst drzim pesti zate.

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 529
3.2.2018 12:02:31   
Jetkarmak00
Ja sej.. To je pa to ja.. Ko človek ne upa it.. Čisto te razumem ja :)
Recimo moja kolegica, ne zanosi že nekje pol leta.. Pa je na začetku prve dva meseca vedno delala test par dni če ne še več pred izostankom M. Zdaj pa pravi da testa sploh ne da ker ga "neupa". Tako da te čisto razumem user posted image

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 530
3.2.2018 18:51:56   
Jetkarmak00
Punce, a katera prodaja oblačila od rojstva naprej (fantek, punčka) karkoli ker sta dvojčka. Sprašujem v imenu sestrične. Hvala za katerokoli info. :) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
3.2.2018 19:23:35   
madjanca
Naj pogleda v kaki fb skupini (mamice prodajajo, nosecka bolsjak ipd).

Mene pa zanima, tiste ki ste ze imele nosecnost za sabo: je imela katera kot prvi znak vrtoglavico, bila taka slabotna in imela tezave s prebavo, glavoboli, herpesn, povecani izcedki..?

V prvi nosecnosti je bil edini znak zamujanje M, sele po testu so se zacele slabosti... zdaj pa ne vem, a se me kaj loteva ali je mozno, da sem noseca.. M pricakujem cez 5 dni tako, da prej ne bom testkala ker sem ze prevec zapravila za testke 😁

Neposredna povezava do sporočila: 532
3.2.2018 19:28:51   
Jetkarmak00
Hja, kakor vem ni na FB veš :)
Ma sj, če se bo kkšna javla bi blo super, če ne pa bo na kakšno drugo spletno stran morala pogledat user posted image

Vrtoglavica, slabosti.. Vse to so lahko znaki vgnezditve ali nosečnosti sigurnouser posted image veliko jih pravi, da so imele še pred izostankom M napihnjenost, nizek pritisk, vrtoglavice... Če se nista pazila je vse mogoče user posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 533
3.2.2018 19:50:51   
madjanca
Upam, da se tole ne razvije v virozo in da ostane pr tem.. pazila res nisva nic... ne vem, naj vseeno prej probam s testkom ali boljse cakat...

Ja ce ni na fb, pa tezje pomagam. Upam, da se katera javi s cunjcami :)

Neposredna povezava do sporočila: 534
3.2.2018 20:10:49   
Sofie

Mene je samo v križu bolelo. Res pa da mi ni bilo nikoli slabo.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 535
3.2.2018 20:32:31   
Annaaa
Tecke se vedno ni... prou s strahom bom jutri vstala....

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 536
3.2.2018 20:41:12   
madjanca
Annaa.. se vedno drzimo pesti :)

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 537
3.2.2018 20:42:55   
Annaaa
Hvala...hvala vsemmmmm.... ❤🤗🤗🤗

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.2.2018 21:08:06   
erika2
Jetkarmak00, za oblacila za dojencke naj pogleda na Letgo. Tam jih je zelo veliko in poceni.

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.2.2018 21:10:28   
Anonimen
Hej punce.

Evo po dolgem času tudi mene. Doma imam dve leti in pol starega sinka za katerega sva se namucila cca. 3 leta. Zdaj bi rada da bi dobil druzbo pa tudi ne gre jn ne gre. Imam neredne M. Ker imam nekaj kg preveč, sem trnutno na dieti za kateri mislim da je pomagala tudi prvič. Torej držim epati da vse zagledamo pluske čimprej.
Ce do junija ne uspe imam ginekologa.

Lep večer.

(odgovor članu Annaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
3.2.2018 22:03:29   
Jetkarmak00
Anonimen.. Moja soseda ima tudi preveč kg in posledično zaradi tega PCO in ne more zanositi ravno zaradi PCO. No njena zgodba je bolj tragična tako da jo raje ne umenjam, da ne bom prestrašila koga po nepotrebnem :/
Priporočam ti da greš čim prej do G (če imaš PCO) če pa imaš vzrok drugje pa upam da se prime!! Močno stiskanje v časi ovulacije pa bo kaj :) srečno, držim pestke :) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.2.2018 22:29:08   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej punce.

Evo po dolgem času tudi mene. Doma imam dve leti in pol starega sinka za katerega sva se namucila cca. 3 leta. Zdaj bi rada da bi dobil druzbo pa tudi ne gre jn ne gre. Imam neredne M. Ker imam nekaj kg preveč, sem trnutno na dieti za kateri mislim da je pomagala tudi prvič. Torej držim epati da vse zagledamo pluske čimprej.
Ce do junija ne uspe imam ginekologa.

Lep večer.

Tole s kg je tudi meni znano. Naj ti povem, kako je bilo pri meni. Mene je ginekologinja prepricevala, da tako debela nikoli ne bom imela otrok (konfekcija 42/44), da kaj sploh razmisljam o tem ker tako debeli itak nikol ne zanosjo, da naj ji ne hodim jambrat dokler ne bom shujsala in blablabla (ja tako direktno nesramna je bila oz.se bolj) in valda sem se zjokala ampak naredila tudi najboljso odlocitev. Menjala sem ginekologinjo. Ta mi je pomagala in v pol leta sem zanosila... kar hitro sem dobila clomid, ki je pomagal po treh mesecih jemanja.

Ne da imam redke menstruacije, naceloma jih sploh nimam... leto pred zanositvijo sem jih imela 7, od tega 5 sprozenih. Ampak vse je lazje, ce imas ginekologa, ki mu zaupas in ki ti pomaga.. verjetno se kg poznajo, ampak ni pa to vse. Sestricne so vse suhe in so imele iste tezave kot jaz.. tako, da le pogumno. Predvsem pa pozitivno glej na to in verjemi, da bo uspelo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.2.2018 7:47:23   
Annaaa
Ja pisuka...pri konfekciji 42-44 pa res nisi debel.... ampak fejst sexy zenska!
Tecke se vedno ni...user posted image user posted image user posted image
Pocasi dobivam upanjeeee....

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 543
4.2.2018 7:57:38   
madjanca
Jaaa no moji ginekologinji se je zdelo to grozno. Pa ko bi bila ona kaka suhica. Pod 40 konfekcijo sigurno ni bila :) ma sem vesela, da sem se je znebila. Zal mi je samo vseh zensk, ki hodijo k njej in jim noce pomagat one pa jo pohlevno poslusajo, ker mislijo da ona ze ve, saj je zdravnica.. in vsaki svetujem, naj gre na veliko okoli... dosti pove ze to, da je vedela, da delava na otrocku in mi je dala tako terapijo, ki bi lahko poskodovala plod.. sramota!

Juhejjj!! Drzimo pesti do konca!!! Jutri lahko spet testkas?user posted image user posted image

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.2.2018 8:13:15   
Annaaa
Res grozna ginekologinja.. moja je super..sam ne mara depilacije... 😂😂😂
Cist oboli..k pridem tja brez dlakic...
Danes sibam po testka.. pomoje bom uzela kr 2 listica first sign..in enga delala ze popoldan... user posted image user posted image
Prejsn mesec sm jo dubla po 26 dneh kljub svezemu postopku in estimi...
Danes pa je ze 32 dan...aaaaa....user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 545
4.2.2018 9:08:36   
Trinica
Joj Anna držim pesti, da bi le bili user posted image

Javi kako bo šlo, pa ne pij preveč pred testom - če je malo hormona, da bo zaznal user posted image

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.2.2018 10:22:59   
Jetkarmak00
Puncee, nujnoo bi rabila vedt kko je z jemanjem Estime (progesteron)??? Ginekolog mi je predpisal estimo in rekel naj jo jem ko bom ziher po ovulaciji nekje 5 dni po ovulaciji. Torej.. Kdaj jo začeti jesti vem.. Kdaj pa nehati?? Pozabila sem ga vprašat.. Tako se zmedem notr v ordinaciji da je joj user posted image . Kdaj pride M? M ne bo če ne bom prenehala s tem??
Anaaa, drži se. To so dobre novičke, sigurno je uspelo in si samo prehitro delala testk v četrtek. user posted image

(odgovor članu Trinica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.2.2018 10:33:26   
Annaaa
Estime ne jej..ampak si jo dajaj v noznico..

Neposredna povezava do sporočila: 548
4.2.2018 10:41:03   
Jetkarmak00
Narobe sem se izrazila ja.. user posted image sem tako hitro pisala da niti mislila nisem na to... Od kdaj si jo moras dajati v noznico? Kdaj pride M??

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.2.2018 10:59:52   
Annaaa
Nehas..ko pride m..
Jest sm jo najprej jedla..pa sm pristala na urgenci...zarad tako mocnih vrtoglavic...

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.