|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
1.2.2018 11:16:36   
Blue_M
Annaaa, meni je tudi zelo žal, ampak, še vedno ostaja upanje do ponedeljka, pomoje je še prehitro. Da ne bomo na koncu res vse marca zanosile in bo decembra veselo user posted image

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.2.2018 11:21:20   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Pikapoka a ti zacnes zdaj v tem ciklusu ze z punkcijami?

Ne še. Zdaj februarja me še čakajo tabletke, potem 08.03. UZ in potem injekcije.
Punkcija je predvidena za 19.03. in par dni po tem transfer.
Marca bo veselo ja user posted image

Aja za piko na i pa še včeraj od mojega moža brat in njegova punca povesta, da pričakujeta dojenčka.
Če še nama uspe, bo veselo leto user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 502
1.2.2018 12:07:38   
erika2
Komaj cakam da jaz zacnem s punkcijam. Mi je tako fajn ko vidim da se nekaj premika. Jaz se nekako drzim upanja da bom do poletja nosecka.user posted image

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 503
1.2.2018 14:35:19   
erika2
Koliko časa ste pa čakale na konzilij? Jaz hodim k dr.Bokal.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.2.2018 15:13:36   
Blue_M
Punce kakšna so vaša špikanja v jajčnikih ob ovulaciji? Mene je prej tako primlo v desnem jajčniku, da se sploh vstati ne upam. Če pa bi kihnila, se mi zdi, da bi me razneslo od bolečine. Je to sploh normalno? Vsake toliko imam takšne bolečine. Sem povedala G, pa mi je vse pregledala in ni opazila nič čudnega.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 505
1.2.2018 15:21:45   
erika2
Blue_m tut jaz imam taka špikanja, enkrat v levem drugic v desnem jajcniku. In je G tut men rekla da je to normalno.

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.2.2018 15:27:26   
Blue_M
Meni je čudno, ker vem, da se vsak mesec sprosti jajčece iz enega jajčnika, torej en mesec iz levega, drug mesec iz desnega. Prejšnji mesec me je špikalo v desnem, zdaj par dni nazaj sem imela rahlo špikanje v levem - kar je čisto logično. Zdaj danes pa je res močno špikanje v desnem. user posted image

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 507
1.2.2018 17:33:29   
Jetkarmak00
Jaz imam nekje 5 dan po zadnjem dnevu M prvič malo špikanja.. Nato na vsake dva dni nekje malo špikne. Nato pa hudo špikanje pride na dan ovulacije (isti dan ko je ovulacija) jaz imam ta dan hude bolečine pri premikanju (pri kihanju, vstajanju ko sedim, premikanju leže, ko se vsedem, napihnjenost) skratka ne moreš zgrešit ovulacije :) je pa zanimivo to.. Da sem si zapisovala v katerem jajčniku me špika. In me je špikalo v levem jajčniku ves čas do ovulacije (ko sem imela ultrazvok nekaj dni po ovulaciji) mi pa G reče, da se je jajčece sprostilo iz desnega jajčnika. Sem bila tako v šoku "kako iz desnega če me je ves čas špikalo samo v levem" in sem mu rekla če je prepričanuser posted image pa se samo zasmeje. :)) tako da na to, v katerem jajčniku me zbada, nič več ne vrjamem da je iz tistega jajčnila ovulacija. user posted image narava je res zakomplicirana.. Kdo bi razumel tole logiko user posted image

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 508
1.2.2018 17:56:29   
Jetkarmak00
Pika poka.. Če bo vse tako kot mora bit.. Boš imela ravno nekje okrog božiča pdp user posted image user posted image
Kako pa ti lahko že zdaj dajo točne datume.. Hm? Kpa če se M pojavi par dni kasneje? Pol ti zmoti to vse postopke a kako?

Neposredna povezava do sporočila: 509
2.2.2018 6:30:06   
Trinica
Anna en velik objem, upam pa vseeno da je samo še prezgodaj ...

Neposredna povezava do sporočila: 510
2.2.2018 8:02:13   
Katte
Žal mi je, Annaaa. Držim pesti za naslednji postopek.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Trinica)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.2.2018 10:42:20   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Pika poka.. Če bo vse tako kot mora bit.. Boš imela ravno nekje okrog božiča pdp user posted image user posted image
Kako pa ti lahko že zdaj dajo točne datume.. Hm? Kpa če se M pojavi par dni kasneje? Pol ti zmoti to vse postopke a kako?

Ja to bi bilo perfektno user posted image user posted image

Datume imam napisane na navodilih za pripravo na postopek, ampak po moje se jih tak ne držijo strogo.
08.03. je fiksno UZ.
09.03. začnem z injekcijami.
16.03. je spet UZ.
Za dalje pa se potem dogovarjamo. Tako da punkcija za 19.,3. po moje tudi ni zdaj fiksna.

Neposredna povezava do sporočila: 512
2.2.2018 17:17:26   
Annaaa
Menstre se vedno ni... danes 31 dan..
Je pa res..da sm mela ovulacijo 13 dni nazaj
. Torej pricakujem menstro jutri....

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.2.2018 18:56:24   
Jetkarmak00
Pika.. Samo kaj pa če boš imela ravno 8ga M? To mi je čudno da ti toliko prej dajo vse datume ker se itak ciklus lahko kej zamakne kasneje / pride prej.. :) pa dobro lej..sj to sploh ni pomembno.. Samo da bi bila ovulacija in spikanje uspešna in da se prime!! Vidva imata težavo v spermiogramu ane? Sem slišala drgač že od 3 punc.. Ki so imele težavo v fantu in ne v ženski.. Da je uspelo v prvo na postopkih :) ena izmed teh je tudi moja tamala sestrična.. Tako da mislim, da ker si ti ok da bi kar znalo biti vse vredu!! Po izkušnjah sodeč. Lahko pa da imam ravno samo jaz take izkušnje okrog sebe.. Bodi optimistična! Jaz tudi nekje računam da bom takrat delala že na user posted image . Pluske pa bom lovila nekje po 20. Marcu. Tako da bova skupajj lovile pluskeuser posted image
Anaa.. Ne vem kaj nej ti rečem.. Žalostna sem da ti ne uspe.. Pa dva si vstavila... Verjamem da ni lahko.. Mogoče res malo igra zdaj tudi statost, glede na to da ti je pred leti vse v prvo uspelo.. Samo ne obupaj.. Vztrajaj dokler ne bo user posted image . V najbolj žalostnem primeru, če ti seveda ne bi sploh uspelo.. Pa bodi vesela, da že imaš svoje otročke.. Ker poznam dva primera, ki niti do enega na žalost ne moreta.. Vem pa da ni enostavno, samo bodi optimistična in z dvignjeno glavo naprej v nove postopke! user posted image

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.2.2018 19:49:55   
Annaaa
Itak da bo ratalo... mam se 3 brezplacne poiskuse...
Mogoce je pa ze zdj... pa sm prekmal delala test..ce je do nedelje ne bo v pon delam test...

Neposredna povezava do sporočila: 515
2.2.2018 19:51:26   
Annaaa
Mi je pa dans zutraj pri umivanju zob full slabo ratal...tko da mi je bilo prav smesno.. sam pri prejsnjih nosecnostih...mi ni blo nikol slabo...

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.2.2018 21:33:27   
Apik
Tko ja annaaa pozitivno!! user posted image

Drzim pesti se vedno user posted image

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.2.2018 22:25:37   
Klimtovka
Annaaa, dokler ne priteče M., ne izgubi upanja... Vse je možno! Ne boš prva, ki ji ne test zatajil... Če pa priteče, pa glavo gor! Uspeh bo!

(odgovor članu Apik)
Neposredna povezava do sporočila: 518
3.2.2018 8:40:39   
Jetkarmak00
Jaaa tako je anaa doklet ni M ne obupaj!!
Brezplačni??? A niso vsi brezplačni??? Kako lahko to zaračunavajo??

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 519
3.2.2018 8:43:13   
Jetkarmak00
Apikk..nic ne sporocis kako si pa tiiiii? Uspelo?? :)

Neposredna povezava do sporočila: 520
3.2.2018 9:02:22   
Annaaa
Jetkarmak..6 postopkov placa zzzs..ce ne uspe.. potem sam financiras...
Hvala za pestke .se vedno je ni... obcutek pa kot da bo zdj..zdj prsla...

Neposredna povezava do sporočila: 521
3.2.2018 9:04:44   
Annaaa
Klimatovka..test sm delala 8dan po et.. to je cist komot se prekmal..
Sam pri malih mi je pri obeh pokazal 8 dan rahlo crtico..zdj ni blo nic..
Je pa res.da sta takrat obakrat se 2 prijela..in je blo najbrz vec hormona..

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 522
3.2.2018 9:13:08   
Jetkarmak00
Danes naredi? Če si danes 14 dan po ovulaciji bi pa mogoče že pokazal?
Ej kaj mislite punce o testiranju na beta hbg hormon (v laboratoriju) nekje na drugem forumu sem zasledila čvekanje in punce se hodijo vse po vrsti testiratiuser posted image

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 523
3.2.2018 9:15:43   
Annaaa
Danes je 14 dan po o.. vendar so mi vstavili 5 dni kasneje 5 dni stare blastociste. Tko da je to realno zdj komaj 10 dan po o.
Mika me..da bi sla na krvnega ...

Neposredna povezava do sporočila: 524
3.2.2018 10:07:25   
Klimtovka
Annaaa, zate imam dober občutek... Krvnega bi šla samoplačniško? Oz.kdaj ti pripada v ambulanti?

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.