Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 11:16:36
|
|
|
|
Blue_M
|
Annaaa, meni je tudi zelo žal, ampak, še vedno ostaja upanje do ponedeljka, pomoje je še prehitro. Da ne bomo na koncu res vse marca zanosile in bo decembra veselo
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 11:21:20
|
|
|
|
pika poka 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00 Pikapoka a ti zacnes zdaj v tem ciklusu ze z punkcijami? Ne še. Zdaj februarja me še čakajo tabletke, potem 08.03. UZ in potem injekcije. Punkcija je predvidena za 19.03. in par dni po tem transfer. Marca bo veselo ja Aja za piko na i pa še včeraj od mojega moža brat in njegova punca povesta, da pričakujeta dojenčka. Če še nama uspe, bo veselo leto
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 12:07:38
|
|
|
|
erika2
|
Komaj cakam da jaz zacnem s punkcijam. Mi je tako fajn ko vidim da se nekaj premika. Jaz se nekako drzim upanja da bom do poletja nosecka.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 14:35:19
|
|
|
|
erika2
|
Koliko časa ste pa čakale na konzilij? Jaz hodim k dr.Bokal.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 15:13:36
|
|
|
|
Blue_M
|
Punce kakšna so vaša špikanja v jajčnikih ob ovulaciji? Mene je prej tako primlo v desnem jajčniku, da se sploh vstati ne upam. Če pa bi kihnila, se mi zdi, da bi me razneslo od bolečine. Je to sploh normalno? Vsake toliko imam takšne bolečine. Sem povedala G, pa mi je vse pregledala in ni opazila nič čudnega.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 15:21:45
|
|
|
|
erika2
|
Blue_m tut jaz imam taka špikanja, enkrat v levem drugic v desnem jajcniku. In je G tut men rekla da je to normalno.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 15:27:26
|
|
|
|
Blue_M
|
Meni je čudno, ker vem, da se vsak mesec sprosti jajčece iz enega jajčnika, torej en mesec iz levega, drug mesec iz desnega. Prejšnji mesec me je špikalo v desnem, zdaj par dni nazaj sem imela rahlo špikanje v levem - kar je čisto logično. Zdaj danes pa je res močno špikanje v desnem.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 17:33:29
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Jaz imam nekje 5 dan po zadnjem dnevu M prvič malo špikanja.. Nato na vsake dva dni nekje malo špikne. Nato pa hudo špikanje pride na dan ovulacije (isti dan ko je ovulacija) jaz imam ta dan hude bolečine pri premikanju (pri kihanju, vstajanju ko sedim, premikanju leže, ko se vsedem, napihnjenost) skratka ne moreš zgrešit ovulacije :) je pa zanimivo to.. Da sem si zapisovala v katerem jajčniku me špika. In me je špikalo v levem jajčniku ves čas do ovulacije (ko sem imela ultrazvok nekaj dni po ovulaciji) mi pa G reče, da se je jajčece sprostilo iz desnega jajčnika. Sem bila tako v šoku "kako iz desnega če me je ves čas špikalo samo v levem" in sem mu rekla če je prepričan pa se samo zasmeje. :)) tako da na to, v katerem jajčniku me zbada, nič več ne vrjamem da je iz tistega jajčnila ovulacija. narava je res zakomplicirana.. Kdo bi razumel tole logiko
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 17:56:29
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Pika poka.. Če bo vse tako kot mora bit.. Boš imela ravno nekje okrog božiča pdp Kako pa ti lahko že zdaj dajo točne datume.. Hm? Kpa če se M pojavi par dni kasneje? Pol ti zmoti to vse postopke a kako?
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 2.2.2018 6:30:06
|
|
|
|
Trinica
|
Anna en velik objem, upam pa vseeno da je samo še prezgodaj ...
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 2.2.2018 8:02:13
|
|
|
|
Katte
|
Žal mi je, Annaaa. Držim pesti za naslednji postopek.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 2.2.2018 10:42:20
|
|
|
|
pika poka 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00 Pika poka.. Če bo vse tako kot mora bit.. Boš imela ravno nekje okrog božiča pdp Kako pa ti lahko že zdaj dajo točne datume.. Hm? Kpa če se M pojavi par dni kasneje? Pol ti zmoti to vse postopke a kako? Ja to bi bilo perfektno Datume imam napisane na navodilih za pripravo na postopek, ampak po moje se jih tak ne držijo strogo. 08.03. je fiksno UZ. 09.03. začnem z injekcijami. 16.03. je spet UZ. Za dalje pa se potem dogovarjamo. Tako da punkcija za 19.,3. po moje tudi ni zdaj fiksna.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 2.2.2018 17:17:26
|
|
|
|
Annaaa
|
Menstre se vedno ni... danes 31 dan.. Je pa res..da sm mela ovulacijo 13 dni nazaj . Torej pricakujem menstro jutri....
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 2.2.2018 18:56:24
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Pika.. Samo kaj pa če boš imela ravno 8ga M? To mi je čudno da ti toliko prej dajo vse datume ker se itak ciklus lahko kej zamakne kasneje / pride prej.. :) pa dobro lej..sj to sploh ni pomembno.. Samo da bi bila ovulacija in spikanje uspešna in da se prime!! Vidva imata težavo v spermiogramu ane? Sem slišala drgač že od 3 punc.. Ki so imele težavo v fantu in ne v ženski.. Da je uspelo v prvo na postopkih :) ena izmed teh je tudi moja tamala sestrična.. Tako da mislim, da ker si ti ok da bi kar znalo biti vse vredu!! Po izkušnjah sodeč. Lahko pa da imam ravno samo jaz take izkušnje okrog sebe.. Bodi optimistična! Jaz tudi nekje računam da bom takrat delala že na . Pluske pa bom lovila nekje po 20. Marcu. Tako da bova skupajj lovile pluske Anaa.. Ne vem kaj nej ti rečem.. Žalostna sem da ti ne uspe.. Pa dva si vstavila... Verjamem da ni lahko.. Mogoče res malo igra zdaj tudi statost, glede na to da ti je pred leti vse v prvo uspelo.. Samo ne obupaj.. Vztrajaj dokler ne bo . V najbolj žalostnem primeru, če ti seveda ne bi sploh uspelo.. Pa bodi vesela, da že imaš svoje otročke.. Ker poznam dva primera, ki niti do enega na žalost ne moreta.. Vem pa da ni enostavno, samo bodi optimistična in z dvignjeno glavo naprej v nove postopke!
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 2.2.2018 19:49:55
|
|
|
|
Annaaa
|
Itak da bo ratalo... mam se 3 brezplacne poiskuse... Mogoce je pa ze zdj... pa sm prekmal delala test..ce je do nedelje ne bo v pon delam test...
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 2.2.2018 19:51:26
|
|
|
|
Annaaa
|
Mi je pa dans zutraj pri umivanju zob full slabo ratal...tko da mi je bilo prav smesno.. sam pri prejsnjih nosecnostih...mi ni blo nikol slabo...
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 2.2.2018 21:33:27
|
|
|
|
Apik
|
Tko ja annaaa pozitivno!! Drzim pesti se vedno
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 2.2.2018 22:25:37
|
|
|
|
Klimtovka
|
Annaaa, dokler ne priteče M., ne izgubi upanja... Vse je možno! Ne boš prva, ki ji ne test zatajil... Če pa priteče, pa glavo gor! Uspeh bo!
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 3.2.2018 8:40:39
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Jaaa tako je anaa doklet ni M ne obupaj!! Brezplačni??? A niso vsi brezplačni??? Kako lahko to zaračunavajo??
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 3.2.2018 8:43:13
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Apikk..nic ne sporocis kako si pa tiiiii? Uspelo?? :)
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 3.2.2018 9:02:22
|
|
|
|
Annaaa
|
Jetkarmak..6 postopkov placa zzzs..ce ne uspe.. potem sam financiras... Hvala za pestke .se vedno je ni... obcutek pa kot da bo zdj..zdj prsla...
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 3.2.2018 9:04:44
|
|
|
|
Annaaa
|
Klimatovka..test sm delala 8dan po et.. to je cist komot se prekmal.. Sam pri malih mi je pri obeh pokazal 8 dan rahlo crtico..zdj ni blo nic.. Je pa res.da sta takrat obakrat se 2 prijela..in je blo najbrz vec hormona..
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 3.2.2018 9:13:08
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Danes naredi? Če si danes 14 dan po ovulaciji bi pa mogoče že pokazal? Ej kaj mislite punce o testiranju na beta hbg hormon (v laboratoriju) nekje na drugem forumu sem zasledila čvekanje in punce se hodijo vse po vrsti testirati
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 3.2.2018 9:15:43
|
|
|
|
Annaaa
|
Danes je 14 dan po o.. vendar so mi vstavili 5 dni kasneje 5 dni stare blastociste. Tko da je to realno zdj komaj 10 dan po o. Mika me..da bi sla na krvnega ...
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 3.2.2018 10:07:25
|
|
|
|
Klimtovka
|
Annaaa, zate imam dober občutek... Krvnega bi šla samoplačniško? Oz.kdaj ti pripada v ambulanti?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodnaKo je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.