Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 17:41:14
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: erika2 Jaz pa cakam na svojo pikico ze stiri leta. Kar ni in ni ratalo. Lani sem se pa odlocila da je treba nekaj ukrenit v to smer. Oba sva sla na pregled. Meni so se jajcevode preverili ce so prehodni. In letos v zacetku januarja sem imela se histeroskopijo. Odstranili so mi cm velko pregrado in izrastline v maternici. Sedaj pa cakam na pregled pri G. In potem me caka umetna oploditev. Upam da se bo to hitro obrnilo. Sicer nevem koliko casa se caka na postopek. Ker jaz sem ze cist neucakana. Jaz sem imela 2,5cm veliko pregrado in sem kmalu po odstranitvi zanosila. Pri meni so sicer problem tudi dolgi cikluso. Ampak očitno je bila težava tudi v pregradi. Na UZ je namreč zgledala manjša. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 17:49:44
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Sofie.. A je bil tvoj otrocek nedonosencek? Da si imela tako dolgo 50 stevilko? Kaj pa je bil vzrok za urgentni cr? Taja se strinjam. Tudi pri nas je bilo tako. Jaz sem bila rojena v treh urah (prva) brat 5 let za mano pa v 7 urah. Pri najmlajsem je bil pa potem se cez 10 let urgentni CR. Prvi porod ocitno res ni "daljsi" od drugega. Lahko pa je. Lahko da zdravstvo to meri statistiko in v vecini da je tako. Ampak pri nas sigurno ni bilo in ni to drzalo Anaaaa, sigurno si zivcna ane? jutri moras sporociti drzim pesti!!
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 17:50:58
|
|
|
|
erika2
|
sofie, hvala za spodbudne besede. Midva ze nestrpno cakava da bova lahko spet probala po naravni poti. Mogoce nama pa uspe.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 17:53:39
|
|
|
|
Taja15
|
Voziček imam pa Bugaboo Cameleon 3. Meni je pomembno, da je lahek, lepo vodljiv, ima veliko strehco ter košaro. Idejansko je pogojem Meni je ta cameleon vseč ampak ga moram videti v živo. Si ga v Sloveniji kupila?
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 17:58:55
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00 Sofie.. A je bil tvoj otrocek nedonosencek? Da si imela tako dolgo 50 stevilko? Kaj pa je bil vzrok za urgentni cr? Taja se strinjam. Tudi pri nas je bilo tako. Jaz sem bila rojena v treh urah (prva) brat 5 let za mano pa v 7 urah. Pri najmlajsem je bil pa potem se cez 10 let urgentni CR. Prvi porod ocitno res ni "daljsi" od drugega. Lahko pa je. Lahko da zdravstvo to meri statistiko in v vecini da je tako. Ampak pri nas sigurno ni bilo in ni to drzalo Anaaaa, sigurno si zivcna ane? jutri moras sporociti drzim pesti!! 2 tedna prej je bila rojena, 3kg in 50cm. Ampak itak zgubijo nekaj teže. Pa na začetku je slabše pridobivala na teži. Vzrok za CR je bil, da se ni mogla spustit.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 17:59:31
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taja15 Voziček imam pa Bugaboo Cameleon 3. Meni je pomembno, da je lahek, lepo vodljiv, ima veliko strehco ter košaro. Idejansko je pogojem Meni je ta cameleon vseč ampak ga moram videti v živo. Si ga v Sloveniji kupila? Ja. V Baby Centru ga imajo. Men je res super.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 18:31:05
|
|
|
|
Annaaa
|
Apik...bom nalulala plus...res upam....
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 20:01:55
|
|
|
|
Trinica
|
Annnaa stiskamoooo pesti za Klimotvka tudi tebi srečno jutri
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 20:27:45
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Res je, srečno tudi tebi klimtova Prinesita obe pozitivne novice
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 21:38:27
|
|
|
|
madjanca
|
Drzim pesti tudi jaz, da bo jutro polno dobrih novick :)
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 31.1.2018 22:17:51
|
|
|
|
hroscek
|
Srečno Ana! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 7:05:49
|
|
|
|
Annaaa
|
Hvala vsem za pestke.... Zal je negativno...aaaaa.....😢😢
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 7:07:56
|
|
|
|
*mala pika*
|
erika2, pri tako dolgem čakanju in težavicah ni vrag, da bo 2018 vajino leto. Dobrodošla, ker si se pridružila in ker z nami deliš svojo zgodbo. Annaaa, držim pesti, čakam na tvoje naslednje sporočilo. Jaz sploh nočem več delati testov, ker sem potem samo nestrpna oz. rahlo razočarana, ker še ni uspelo, tako da ta mesec se "držim nazaj" in čakam, če pride ali je ne bo , pa naj me odgovor tokrat preseneti na tak način.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 7:33:11
|
|
|
|
madjanca
|
Annaa
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 7:40:49
|
|
|
|
erika2
|
tudi jaz mocno upam da bo letos uspelo. če bi jaz preštela vse teste katere sen delala, bi se mi najbrz zvrtelo v glavi. Vsak mesec je bil zame razočaranje ko sem videla M. Če mi je kakšen dan zaostala sem takoj šla po test.... Katastrofa
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 8:41:37
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Anaaa joj.. Mogoče pa še ni vse izgubljeno. Mogoče je pa prezgodaj še.. Ali imaš občutek da ni nič? kako boš pa v primeru da res ne bi bilo nič naprej? Februarja? Marca? Obupati nesmeš!! Erika dobrodošla in upam da ti bo to leto prineslo plusek :) kje je pa vzrok za vajin neuspeh?
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 8:52:16
|
|
|
|
pika poka 1
|
Annaaa, neeeee, ne more bit negativno Prehitro si delala test. A ni rečeno, da naj bi se delal 14 dni po transferju? Jaz na tvojem mestu še ne bi izgubila upanja. Naslednjo sredo bo 14 dni, kajne? Takrat uporabi CB test in bo najbolj natančno. Mene tudi zanima kaj potem, če recimo ne uspe. Februarja v ponovni krog? Rada bi vedela za sebe, če marca ne uspe, kdaj lahko potem spet upam...
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 9:20:44
|
|
|
|
Annaaa
|
Rekli so mi..da delam v ponedeljek.. Sam mislim..da bom dubla menstro..vsaj obcutek je tak... Kako naprej? V zacetku marca..z naslednjo menstro..novi postopek...
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 9:39:50
|
|
|
|
erika2
|
Koliko casa se pa caka na postopek? Meni je rekla G da najprej naredimo histeroskopijo potem da gremo kar na umetno oploditev ce se seveda jaz strinjam. Itak da sem rekla da se strinjam. No sedaj cakam na 28.2, takrat imam pregled po histeroskopiji. In kaj potem? Jaz imam nasledjo M ze v zacetku marca. A mogoce bom ze takrat zacela s postopkom? Bojim se da bom mogla spet kaksne tri mesece cakat da se to vse obrne in zacne.
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 9:41:16
|
|
|
|
Annaaa
|
Najbrz bos morala cakati se konzilij...
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 9:53:23
|
|
|
|
erika2
|
ojoj, in to je spet kaksn mesec oz dva....
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 10:09:29
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Anaa torej ce te razumem bos morala ti po tej M (ce pride) bit cel ciklus brez postopka. In potem ko bos nekje konec februarja v zacetku marca dobila ponovno M bos sla takrat se enkrat v postopek spikanja? Da si pridelas celice in takrat ti jih ponovno zmrznejo lahko? Je tako? Anaa mogoce pa samo mene cakas da bova skupaj lovile pluske, tako kot apik Pikapoka a ti zacnes zdaj v tem ciklusu ze z punkcijami?
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 10:11:26
|
|
|
|
Annaaa
|
Ja tocno tako .zadnji teden februarja spet spikanje...
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 10:27:36
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Aha! Torej sem si zapomnila kako gre to :) upam annna se vseeno da ne bo M, in da je uspelo.. V ponedeljek naredi se enkrat test! Pa zakaj hudica se ne prime oplojen zarodek ze.. Vstavili so tonze par dni star zarodek (ozirpma dva!!) pa se ne vgnezdi. Kje tici vzrok??!
|
|
|
|
RE: Bodoče nosečnice 2018 1.2.2018 10:33:48
|
|
|
|
Annaaa
|
Ja lej..tko je ocitno.. maladva sta takoj ratala.. zdj so ocitno.leta kriva..ne vem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodnaKo je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.