diamantina
|
Zdravo! Zatišje. Ja, pri nas v bistvu nič novega, vsak dan je bolj hitra, vsak dan se nauči nekaj novega, zdaj ima že prav ene finte, ko se ji vsi smejimo, potem pa to večkrat ponavlja in je prava mala afnica. Poskuša nekaj prepevat (si skoz ponavlja lalalala), ko smo zunaj, oprezamo za ptiči, oblaki, letali ... zdaj je opazila tudi svet nad njo in je vse tako zelo zanimivo, da se meni včasih že prav vrti, ko toliko gor gledamo. Punčkaste igrače je sploh ne pritegnejo, še zmeraj ... najraje ima avtke, traktorje, peskovnik, pa starejši sin jo vozi na štirikolesniku ... sploh ga ne sme slišat, da ga zažene, je takoj tam in hoče gor ... joj ... kupili smo ji čelado za na kolo, ker se tudi pri meni rada vzadaj vozi, ampak je noče imet gor ... to imamo borbe. Zobki ji ful rastejo, ampak nima pa trojk zgoraj, so ji kar štirke ven prišle, a še pri kateri tako? Se ne spomnim, kako je bilo pri starejših ... ker trojke so te tamočne in ne vem, al pridejo bolj pozno ... spodaj ima pa samo 3 zobke, ampak zgleda, jih bo s časom vedno več in več, ker ima vse napeto. Ful je zrasla, v deichmanu smo jo namerili 79 cm, tudi postavica se ji je malenkost spremenila ... ni več taka okroglica, je bolj suha in daljša zdaj. Prava fletkana deklica, s čopkom al pa špangicami ... Aja, dojit sva se tudi nehali ... spi vso noč, zvečer niti ni več hotla zize ... zdaj že kake 3 tedne je tako in ji niti več ne ponujam, čeprav še imam mleko in sem prve dni imela kar krizo, ker me je vse tiščalo. Sem si sčrpala, sprva enkrat na dan, zdaj si že 3 dni nisem in mislim, da bo počasi presahnilo. Sem ji skušala mleko podturit za popit po slamici, pa ji sploh ni bilo všeč, tako da sem ga, sicer s težkim srcem, vlila proč ... itak vse ostalo je z domačim KM. Kako hitro je minilo še moje tretje dojenje, ne morem verjet ... zdaj pa so v planu druge zadeve, z otročki smo zaključili, res so prekrasni, za pojest, sem zelo ponosna na vsakega posebej. Ob naslednji M grem po mireno, ker imam teh kondomov že poln kufer. Že katera vnovič noseča mogoče? Kje pa ste? Kaj počnete? Mi iščemo drugi prostor za pavšal, ampak mora biti v Istri, zaradi službe, ker smo dostikrat en dan tja in nazaj. Zdaj smo bili v Umagu, pa so tako svi***** dvignili ceno, da smo popokali.
|