diamantina -> RE: Marčice 2017 (19.10.2017 22:38:41)
|
Uh, ste pa naklepetale, super! Nam dnevi kar letijo, se mi zdi, da se ne zmorem več okrog obrnit, pa je teden mimo ... v šoli je pestro, pri obšolskih tudi, gre tiktak ... v firmi imamo noro, tako da delam tudi jaz, s tamalo v naročju ... [sm=smiley36.gif] Lupinica/AS - naša deklica je kar velika, ampak je pred 9. mesecem ne bom dajala v AS. Čeprav lupinice več ne nosim iz avta in nasploh niti ni več v njej drugače kot v avtu, bom jo imela še nekaj časa tam noter. Potem pa imam doma še AS od prvega sina in bo zdržal še to našo bejbo. Je pa od maxi cosija, ne vem, kateri model ... v glavnem ima isofix in je lepo ohranjen, kaj čem menjavat. Copati - za ven imava take podložene kot neke ugice, ampak so unisex varianta. Jih imam še od prvega sina in so super, ker se dajo fajn zapet ob strani in ne lezejo dol. Kupila sem pa menda takart v HM. Za noter pa je v zoknih, imamo zelo toplo, tako da copatkov ji še zaenkrat ne dajem. Ko pa bo hodila, pa bomo v zoknih z onimi stopkami spodaj. Copat pri nas nihče namreč ne nosi. Voziček - jaz jo pa zdaj, ko že lepo sedi, večkrat dam kar v tricikel, sem ga drugemu sinu kupila in je taki, da raste z otrokom. Tudi nisva več kaj prida v vozičku, imam tudi nosilko in smo večkrat kar tako na sprehodu. Več vidi in je bolj srečna, najbolj pa v triciklu. [sm=smiley36.gif] Hrana - midve že odkar je meso (goveje, teletino, puranje, piščančje, ribe), jeva ločeno. Zelenjavno omako, prilogo in nasekljano meso. Mesa nisem pasirala nikoli. Rada je koščke, tako da keksi in razne žemlje niso problem. Je pa itak že vse, mlečne izdelke, sadje, zelenjavo. DAnes je dobila surovo papriko, pa včeraj je jedla golaž, polento in vloženo rdečo peso. Dala sem ji že tudi pomarančo in se je ni mogla najest [sm=smiley36.gif]. Tudi paradižnik sva že jedli, ker imam v topli gredi že zmeram češnjevca, ful dobrega in sladkega. Večkrat ji z njim obogatim omake. Poskusili sva že tudi pecivo, domačo torto, sladko smetano, rezance, ribano kašo, skute, jogurte, maslo ... in vse ji je všeč. Edino svinjskega ji pa še nisem dala, to bom pa počakala do 1. leta. KM bo dobila čez kakšen mesec v kašici, sicer bo še vedno dojena. Imava pa enako obrokov GH kot sofie. SPanje - enkrat 2h in popoldne 15 minut. Potem pa mrkne ob pol osmih in se z enim zbujanjem vmes zbudi ob sedmih. Pridna je. Zobki - nič še, bo pa verjetno v tem mesecu prišla ven spodaj levo enka. Slini se ne, tudi kaj drugega ni, le zadebeljeno ima pa že kar konkretno. Po izkušnjah do sedaj bodo zobki prihajali brez drame (verjetno bodo potem odhajali z večjimi težavami ...). Ja, pri nas že zobna miška hodi. Ima že karnekaj zob, počasi bo v familijo prišel še aparat. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|