diamantina
|
Zdravo! Joj, kako gre ta čas ... kako ste marčice? Mi smo super, otroci pridni, pač navihani, to pa morajo bit, kajne ... vse je ok, razen ta najina služba, pa vožnje na popoldanske dejavnosti, me bodo pa čisto pokončale. Jaz ne vem, ali je še pri kateri tako, pri nas bi bili lahko aktivni 24/7 pa še ne bi bili konec z vsemi obveznostmi in s tem, kar je treba narest. V podjetništvu so res grozni časi ... ali delaš kot mutec, pa si z vsem denarjem nič ne moreš privoščit, ker enostavno ni časa, ali pa ne delaš, pa nimaš denarja ... jaz ne vem no ... Drugače pa naša marčica je super punca, že prav luštna. Hecna je, ko paktira z bratcema. Zelo radi so skupaj, se zaprejo v sobo in se igrajo. Tamala pozna traktorje, nogomet, košarko, punčkastih igrač ne mara. Zanima jo pa ličenje, ko me vidi, kar posnema, pa frizira se rada, tudi oblekice si rada "zlaga" in si išče, kaj bi ji pristajalo ... čisto po mamici. Veliko smo zunaj, v gozdu, nabiramo gobe, kostanje ... noter smo redko oz. kadar je slabo vreme, pa še takrat hoče po dežju skakat. Sem ji kupila palerino in škornje, tako da je komot. Čeprav s škornji sva imele kar precej težav na začetku ... ji nikakor niso šli v račun in je tako smešno korakala ... zdaj se je pa navadila in jih rada obuje. Itak smo veliko v škornjih, ker smo na deželi in so najbolj komot. Pogruntala je že poganjalca na dve kolesi, sicer ni prav hitra, premika se kot polžek, ampak dobro drži ravnotežje. Pri frizerju še nisva bili, ji bom kar pustila, naj ji rastejo laski ... belolaski naši. V vrtcu ima svoje kolegice, čeprav se zelo rada druži tudi s fantki. Je baje šefica, kadar se igrajo z avtki ... itak, že od doma obvlada. V vrtec gre rada, čeprav nekak ne mara pomočnice vzgojiteljice ... pa vem, da ni ni nič narobe, mogoče ji samo ni všeč. Vedno, ko ji zjutraj rečem, naj gre k X, reče, ne in hoče v vzgojiteljici. Baje da je čez dan vse ok. Upam ... glede na to, kaj se vse dogaja. Sicer tamala pride vesela domov in tudi ponoči spi kot topek in zgleda, da nekih travm nima. Končno zna pihnit iz noska, tako da šmrkeljček pridno pihava ven in res lahko zaenkrat trkam ... na kahlico lepo hodi, tudi v vrtcu ... s plenico sva samo ponoči. Naje se sama, skuša se tudi oblačit, pa ji ne uspeva, slečt se pa že zna. Najraje b se sama tudi obula, ampak bo zgleda bolj trd oreh. Nič, toliko od mene, saj verjetno česa nisem napisala, pa ko se mi tako mudi zdaj ocvrtega piščanca jest. Papa!
|