bauko -> RE: Junijčki 2018 (28.11.2017 10:29:49)
|
Živjo punce, vidim, da se nas je kar nekaj nabralo, super! [sm=smiley1.gif] Jaz sem po pošti dobila rezultate od dvojnega hormonskega testa in je vse BP, juhuuuu [sm=bravo.gif] Jutri imam pa redni pregled pri svoji ginekologinji. A so se slabosti in utrujenost pri vas že končale? Pri meni so se slabosti kolikor toliko, utrujenost pa je naravnost obupna. Tako da sem si pri mojemu v službi dala pomerit hemoglobin, cuker in pritisk in je vse v mejah normale. Kaj še lahko storim? Za železo moram verjetno ginekologinjo prav zaprosit za test, ane? Ker tole res ni za nikamor, zadnjič sem bila prepričana, da bom skup zlezla, če se pri priči ne uležem. Folno še vedno jemljem, pa magnezij...Ampak nekateri pravijo, da če nimaš dovolj d vitamina, da se magnezij ne absorbira dobro...tako da ne vem, kako naj to sploh ugotovim? Bojim se, da bi pretiravala s temi dodatki, ki jih sicer sploh nisem vajena jemat. Verjetno bo še najboljše, da povprašam ginekologinjo in je to to. Za bunde pa...če ne bi bile tako drage, bi si jaz takoj kupila tole http://www.primamici.si/izdelek/zimski-plasc-3v1-madeira-blue-letters/ Naslednje leto tak čas bodo naše štruce ravno pravšnje za nošenje v nosilki pod kakšno takšno bundo. [sm=smiley1.gif] Sicer pa HM, CA ima nosečniške bunde, pa na bolhi se tudi kaj najde... Lepo bodite [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|