madrugada -> RE: Junijčki 2018 (11.12.2017 11:11:53)
|
Drage sonosečke, pozdravljene, se vam še jaz pridružujemo, PDP imam 1.6., tako da ravno še za las ujamem junijčke. :) Sicer se prvič udeležujem kakega nosečniškega foruma, sem nekako začutila potrebo po tem, da še jaz malo online čvekam. To je moja druga nosečnost, doma imam skoraj 3 letno punčko, ki nestrpno pričakuje bratca / sestrico. Kaj bo še ne vemo, je bil / bila na nuhalni sramežljiv. Mi je zanimivo spremljati razlike med prvo in drugo nosčenostjo, jaz imam (zaenkrat) popolnoma drugo izkušnjo. Slabosti, utrujenost, glavobol ... tega vsega prvič ni bilo. :) Do 6ga meseca sem še po gorah skakala, zdaj se vsak teden komaj na nosečniški pilates spravim. :) Ki ga btw fuuuul priporočam, predvsem zaradi vaj za mišice medeničnega dna. Ne vem, kako je pri vas ostalih, ki ste v drugo / tretje noseče, ampak moje mišice so res v slabem stanju. In zdaj na polno delam na tem, da jih okrepim, da ne bo po porodu kakšnih težav z inkontinenco. Sem ravno brala članek, da se s tem sooča vsaka druga mamica po porodu. :( Čakam na prve gibe, se mi sicer zdi, da vsake toliko časa nekaj čutim, ampak nisem še prepričana, če je to to. V prvo je bilo bolj nedvoumno; metuljčki v 18. tednu in potem konkretne brce v 20. Lepo nosečnost želim, se beremo, n
|
|
|
|