neznanka89
|
ambigua hvala za nasvete. Je pa tak pri nas, da jaz sploh nisem njegova prva "skrbnica", ampak je to kar njegova žena (tašča), toda kaj, ko ji je malo mar za njega. Do sedaj, ker je videla, da se je meni smilil in sem skrbela za njega kolikor se je le dalo, se je lepo tiho umaknila in potuhnila, da ji ni bilo treba migniti s prstom. Ker pač stanujemo v istem bloku in sem bila jaz zaradi rizične nosečnosti na bolniški, je pač to šlo, ampak ko pride dojenček, se bom pa jaz umaknila in bo mogla sama poskrbeti za njega. Jaz bom za svoje gospodinjstvo že poskrbela. Za njenega pa več ne bom, tako kot sem to do sedaj počela. Se bo že mogla sprijazniti, da je zakon tudi v slabem in ne samo v dobrem. Imam pa hvala bogu partnerja, ki mu ni treba stati za petami. Skuha, pomije posodo, opere perilo, tudi pod je že pobrisal, če je bila nuja tako, da se nimam nič za pritoževati in vem, da bom ob takšni opori zmogla skrbeti za 2 otročiča. Sončkimoji glede na to, da ni pločnika, bi jaz tudi svojega držala za roko. Pri nas je pločnik tako, da jaz hodim po robu pločnika ( ob cesti), tamalega pa brez problema pustim, da potem hodi zraven mene brez, da ga držim za roko. Smo pa doma ob glavni cesti (kar precej prometni) in smo ga že od čisto malega navajali in maltretirali z obnašanjem na pločniku in ob cesti. Glede zbujanja je pa malo boljše. Sicer se zbudi še nekje 2do 3x na noč ampak to je proti enemu mesecu nazaj, ko se je zbujal tudi po 10x, zlato. Dve noči zapored se je celo zbudil samo enkrat, tako, da sem ga vmes že šla preverjat, če je vse ok . Ste že kaj urejale papirje glede porodniške in to? Mojisončkitvoj otrok je že star 3 leta? Če še ni, pohiti z oddajo vloge za podaljšanje plačanega očetovskega dopusta, ki ga partner lahko koristi pred ali po tvoji porodniški, do otrokovega vstopa v prvi razred. Moj je star 3,5 tak da smo zamudili. Greva pa jutri podpisat očetovstvo in urediti vse papirje glede porodniške. Je bila prvič cela štala, ker ni bilo podpisanega očetovstva, ko je bil otrok rojen in je bil otrokov oče na rojstnem listu neznan. Je mojega kar šokiralo
|