ambigua
|
neznanka89, ti prav nič ne zavidam situacije. Če je vmes še alkohol, je klinc, ker se na tako osebo ne moreš zanesti. Zelo verjetno bo dekompenzirala v najbolj nepravem trenutku. Vprašanje, če niso težave stalne narave, in ji "občasno" ne uspe dovolj dobro "odigrati" treznosti. Zelo pazi, da zaščitiš sebe v tej zgodbi. Tudi jaz moram postaviti možu in svaku meje, kar se tiče njune mame, pa čeprav imam vse tri srčno rada. Moža občasno odnese iz realnosti, da bo z mamo vse ok (dragi moj, tako enostavno ne bo), svak bi raje videl, da bi imela manj zdravil (zarad mene ji lahko ukine vsa zdravila, če jo vzame k sebi), itd. sončkimoji, bolj verjetno kot kolk te matra "išias", verjetno otrok z glavico pritiska na živec, sploh glede na to, da so težave bolj ponoči oz. leže. Žal težave ponavadi olajša porod. Jaz "spim" s povštrom med nogami, polsede, obrnjena na l. bok. Če to dam na skupni imenovalec je hrbtenica v grozovitem položaju in me tudi malce daje išias desno Malo pomaga hoja, blago razgibavanje. Meni gredo tudi najbolj na živce nasveti, kako dojiti, hraniti, in podobno. Sploh če jih tala moj oče, ki ni nikoli ne dojil, ne kuhal. No, moja mati je vsaj glede dojenja tiho, ker ni dojila, glede hrane ima pa ponavadi vedno dosti za povedat
|