Damuš -> RE: Novembrke2017 (17.5.2017 8:59:19)
|
Niki, kaj pa tisti priključki za vozičke, ko lahko starejši stoji gor -http://www.mali-vragci.si/priklopnik-lascal-buggyboard-maxi-black-label? Najbrž če še ne hodi, to še ne pride v upoštev? Men je to taka fajn pogruntavščina, ko je starejši še tolk mali, da še ne prehodi nekih hudih razdalj, pol pa gre vsake tolko na tole rolko, pa se malo pelje. Midva sva vse dobila - na srečo, ker jaz res ne maram nakupovanja (ja sej vem, čudna sem). In tudi sedaj nimava namena kupovati karkoli novega. Sem pa že nasplošno človek ko ne komplicira neki v tri krasne in priznam da ne razumem te norije z vozički in ne vem kako opremo. No, edin kar me je mal jezilo je bilo to, da je voziček zasedel cel prtljažnik, pa še kolesa sva morala dol pobrati, da je sploh šel v prtljažnik. No, je pa res da imava majhen avto. Ampak ta problem bo rešen, ker bova kupila nov avto[sm=jezicek.gif] (tolk o tem, da ne komplicirava). V resnici pa - bi tak al tak vzela nov (večji) avto, pa četudi ne bi bila noseča. Sladkorčica - glede hrane - tudi meni fuuul pašejo jabolka. Sicer jih nimam neki posebej rada, ampak v tej nosečnosti jih jem pa na tone. Men se prav smešn zdi, ko kdo omeni, da ko si noseč ti pa pašejo kisle kumarice. jaz sem jih vedno imela rada, a ne v prvi N in ne sedaj jih niti videt ne morem. Pa da o ingverju sploh ne govorimo (kao pomaga proti slabosti, men je bilo po njem še bolj slabo).
|
|
|
|