Niki13 -> RE: Novembrke2017 (15.6.2018 12:55:36)
|
Ma ne da se mi hodit k doktorju...po moje sem fasala fajn prepih vceraj, ki je pri nas ful lepo pihalo in sem imela vse po bajti cel dan odprto, da sem fajn preluftala in sem fasala prepih...to razlago sem si sedaj dala...jaz sm trmasta in grem k doktorju samo, ko sem ze na pol mrtva... Ma tvoja ze izgovarja zloge? Moja ima dneve ko je cel dan dadadada na seznamu pol pa dnevi tisine...no glede zlogov, vriskanje in cebljanje je redno... V kaksnem smislu se ti premakne naprej? Po ritki? Jz pa niti slike v profilu nimam tok sem moderna [sm=smiley36.gif]....daj ti posljem na zasebno sporocilo moj mail... Hahahaha sem se pa res nasmejala glede luknje v kolenu... Vecerjo ji dam okoli 7-ih...pred naso, tako, da lahko mi potem v miru pojemo...recimo vceraj sem ji skuhala eno bucko, pa malo koruze dodala v prahu in zlico robiole...jaja je kravji sir pasteriziran ampak ta svezi predelan ki se lahko daje otrokom...sicer ga kupim v IT nevem ce se ga dobi v SLO in kako se imenuje... Ma meni do danes je vedno ratalo en obrok - kosilo narediti...sem vzela v muller-ju termo posodico mislim, da je 2,5 ml in je super prakticna..v bistvu sedaj ko spi ji skuham in dam not tako, da ko se zbudi ima svez topel obrok brez nekega pogrevanja itd...keksolinota, cokolinota itd ta vecjemu nikoli nisem dala...sem raje skuhala recimo gris pri vecerji in mu pol not dodala ali piskotke, ali sadje, ali malo okusnega pudinga al podobno...ta keksolino, cokolino itd se mi zdijo prevec umetna zadeva...mogoce imam nepotrebne presodke ampak tako je... Ma glej dokler ti ne gre v vrtec le uzivajte v dojenju...to je moje mnenje...malo pred vrtcem zacnes ustavljat ritem pa mogoce samo za se pocartat zjutraj pa zvecer... Ma zvezdice so po moje se prevelike za njih, no vsaj za mojo...tiste pikice je treba kupit...jz ji pastice se nism dala to vse pride po dopustu...zdaj sem utecena z zelenjavo, sadjem, zitaricami in meskom aja pa zdaj sirckom in to je to...ko pridemo nazaj bo pa imela 7 mesecev in se ji bo zacelo dogajati tudi glede menija eheheh...pol bo upam malo vec apetita pokazala in zelje za jest, saj vidim, da zdaj ko ji v kosilo dodam mesek ali mal parmenzana, pa zvecer ta sir gre dosti lazje dol....kot vsem nam ne?!?!?!?! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|