Niki13
|
Ma jaz ji dajam se vedno pajacke, ker se mi zdi, da bi jo zeblo samo v bodiju in zabicah...sem jaz bolj premrazeno dete in posledicno oblacim tudi otroke kot medote hahaha... Jaz kiklce ji nisem se dala sem pa danes ravno oprala ker kupla pa sem ji ze ...se mi zdi da je prav, da so cimbolj komot otroci in krilce pa oblekice bodo prisle prav, ko bomo kam sli pa ko bo bolj toplo in ne bo vec v pajac sla..ne mi govorit, ze celo jutro se kregam s cunjami ki jih imam ogromno...pa tiste, ki so ze premajhne, pa tiste, ki bom posodila naprej, pa tiste ki bom se malo sparala ( nikoli ne ves, ce uspem prepricat moza se za enega dojencka ) pa tiste ki so trenutno prav, pa tiste ki so se prevelike skratka noooooooooooorim....tok sem se zjutraj razkurila, da sem klicala za koliko bi mi naredili eno omaro po miri za v garderobo ker ce ne se mi bo res zmesalo... Jz tudi sem vzela ze zelo veliko v Lidl-u predvsem za ta velikega junaka, ta mala pa vsake toliko kaj dobi iz Lidla, saj tudi ne rabi dosti se sedaj...glej popolnoma se strinjam in sem tudi jaz tista, ki brez problema oblece izposojeno robico, kupljeno poceni v Lidl-u ali Hoferju ali pac kjer dobim...sploh se mi zdi bebasto tisti ki dajo za eno majcko 20 eur sam zato ker je firma...itak hitro prerastejo, firma ne pomeni kakovosti ( to je moje prepricanje ), tako, da res zelo malo porabim za robico..kot pa sama pravis ceveljcki so zelo pomembni in teh ne obujem izposojenih, ampak vedno kupim nove in kvalitetne...ta mali ima itak ortopedske in se kaksen par normalnih...ta mala pa cim bo na nogicah sama dobi lepe in predvsem komot ceveljcke... Ma moja se slini ampak ne tako dosti, da bi bila mokra in tudi slincka al rutice ji se ne dam...se mi zdi pa da so jo zacela srbeti dlesni in bo mogoce kaksen zobek pocasi prikukal...mogoce se motim, ampak tako se mi zdi... Malo mi je smotano, ker se vedno veliko spi in lahko res malo z njo pocnem...vceraj je zaspala ob 21-ih, spala do 09-ih cas da sem jo podojila, preoblekla in umila pa ob 10:45 spet sla spat in zdaj spi in spi in spi...uffy...pa se bo zbudila in greva ven, ker je cudovit soncek pri nas in bo spet zaspala v vozicku tako, da bi rajsi, da lahko mal z njo "delam" prevedeno da jo malo spodbujam pa nic od tega... Zdaj gremo malo na dopust k nonotom po ocetovi strani in upam, da bo potovanje dobro prenesla in sploh bo prvo potovanje z obemi...bomo videli...upam samo, da si obdrzi enak ritem in da ne bo delikatna na spremembe ampak ji bo vsepovsod lepo tako kot je ta vecjemu.... Ce se prej ne slisiva vam zelim lepe lepe praznike
|