Niki13
|
Danes sem ga imela se doma, jutri pa v vrtec..sem pa imela pregled pri kirurgu in koncno je izrez bil v zdravo ... Ma pri meni je napor to, da je ta starejsi res star 5 let, ampak je kot dojencek v smislu, preoblect plenico, nahranit, dat pit itd itd...na zalost samostojnosti nima in je to pol samo laufanje od enega do drugega, pa pazi, da ne bo ljubosumen, pa pazi, da ne bo zejen, pa ne lacen itd itd... Sem poskusila tvoj recept in si naredila jabolko pol pa to pojedla in popila sok...mmmm....pocakava se kaksen dan pa povem, ce tudi pri meni to pomaga... ... Ma bodi vesela...jaz se z mojo namatram za jo nahranit...v smislu, da ravno, ko je ura kosila bi ona na veliko klepetala, pa mehurcke delala pa tako...aja pa po vsaki zlici strogo prst v usta ali prst od roke ali noge ni vazno kar pac je...skratka sva popacane od pete do glave vsakic....saj je zanimivo in zabavno ampak vcasih bi pasalo mal hitreje pa z manj packanja...zlico moja se kako prime pa tudi v usta si jo nese, no ja vcasih v nos vcasih v usta pa zelo rada jo gloda in se z njo zabava..saj pravim vsakic je prava pujsa po kosilu... Ja na osnovi tvoje izkusnje v sluzbi verjamem, da ti pol vpliva na privat zivljenje/kuharijo...jaz sem ta velikemu pa vse skupaj mesala, no sedaj je kot mi, ampak dokler je rabil papice in pasirano sem pa vse skupaj dala.. Midve imava 24.05. pregled in cepljenje...upam, da bo vse ok...zakaj je doma ne zvagas? Jaz se dam na vago sama pol pa se z njo in razlika je ona ... Ma iskreno nevem...vedno sem ga vzela ven za 1 mesec razen lani ( operacija pa nisem mogla )...za letos pa nisem sploh se razmisljala, ampak po moje ga ne bom, saj pri nonotih noce vec biti ( je pogruntal, da ko gremo tam ostane sam in mi gremo ), sama z obemi se mi zmesa...moz bo imel avgusta 2 tedna dopusta, ma bi bila se preostala 2 za zapolnit tako, da res nevem....morem prav moza vprasat kaj meni ...imamo toliko vsega, da nama to se na pamet ni prislo do sedaj...ma ce ima tudi oce dopust pol vam bo vseeno lazje, jaz ga bi imela doma, ce bi bil tud oce cel mesec doma, ma tako pa..................... Kje tle vmes pa je kaksen lep dopust ;-)?
|