Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niki13 Zivijo punce..pri vas ze kaj novega?Mi se vedno cakamo in smo ze cez rock...... O, Niki kdaj pa si imela PDP? A že kaj kajže na bližajočo se akcijo? Jaz bom jutri ravno dosegla PDP. V četrtek na pregledu je rekla, da je vse še zaprto, da je pa maternični vrat že zmehčan. Sicer to ne pomeni kaj dosti, a sem vesela ko radio, ker pri ta prvi tega podatka sploh nisem dočakala (pa sem bila 8 dni čez rok). Jutri imam prvič pregled v porodnišnici, bomo videli, kaj bodo tam rekli. Sem se psihično pripravila na to, da rodim 30. 11. (ker so mi v P rekli, da spustijo najdlje do 10 dni čez rok - če je vse vredu, seveda. In glede na to, da so mi morali prvič sprožit porod na 8 dan čez rok, ko je bilo še vse nezrelo, si ne delam nekih utvar, da bo sedaj kaj hitreje. Mi gre pa na živce ko me vsak, ki me vidi na sprehodu sprašuje, če še nisem šla rodit. Ja, halo ... mende ne, če me vidiš še s trebuhom, al kaj? Pa vsak dan analiziram znake, ki naj bi napovedovali bližajoči porod, pa itak nikol nič ni. No, en dan pred pdp mi je celo ratalo prištimat oblačilca za otroka in celo že na pol vem, v čem ga bova pripeljala iz porodnišnice. Sem hitra, a ne? Pa torbe za v porodnišnico tud še nimam spakirane do konca. GROZNA SEM. pa vedno se mi je zdelo tako grdo, kako lahko drugega otroka tako zanemarjajo še pred rojstvom Zarečen kruh pa take. Punce ... srečno in naj bo čim lažji in čim hitrejši porod, ko pridemo do tja. Javite se še kaj.
|