Tara9
|
Hej hej, joj bincii res ti privoščim, da hitro minejo slabosti, ker je res obupno. Meni je zdaj tko fajn, ko jih ni, na začetku sem šla sama sebi na živce, ker sem tako zelo jamrala . Annna tudi jaz še spim na trebuščku in točno v tem položaju, ki ga opisuješ, z pokrčeno nogo, da je trebuh malo v luftu . Moj trebušček je še tko mini, da mi ni še nič moteče. Sem pa opazila, da če spim na boku, me začnejo kosti bolet , tako da očitno se bližajo radosti z bolečinami med nogami ehhh. Nakupovanjeje res luštno posebej pri prvem otročku, jaz zdaj nimam takega zagona kot prvič, mogoče še pride, ampak mislim, da ne bom pretiravala. Sva z mojim ravno zadnjič govorila, koliko brezvezarij sva v prvo kupila, veliko tega človek sploh ne rabi, no vsaj midva nisva. Tokrat kakšno novo oblačilce kupim, najbrž bom za odhod domov dala šivat kaj, tako za ta večjo kot za novo članico oziroma novega člana. No, časa je še ogromno, bomo videli. Jaz imam naslednji teden 2.pregled, tehtanje in pritisk, UZ-ja nič tokrat. Jutri grem pa še enkrat kri dat, ker zadnjič nisem bila tešča in mi niso sladkorja gledali. Je rekla naj grem še enkrat, ko minejo slabosti.
|