Linch
|
No da se še jaz javim po dolgem času. Pred dobrim tednom sva bila na nuhalni, polna pričakovanj .. in je blo super, res neverjetno kako se vse vidi, WAW ... še petko nama je dala pikica za spol pa ne bova spraševala, naj bo presenečenje :) .. superca, dokler ni G začela razlagati izvidov ... pokazali so namreč nuhalno svetlino široko v zgornji meji povprečja ... me je sesulo, saj sem šla tja z zavedanjem, da mogoče ni vse ok, in sem bila pripravljena sprejeti marsikaj - no tako sem mislila, ko pa je to razložila, nisem več vedela kaj in kako, enostavno sem zablokirala ... je predlagala da naredim še DHT, da se prepričamo, me je pa potolažila, da to ni še nič kritičnega, in da tveganje zelo zmanjšuje moja mladost .. .ker sem bila kot ena razvalina tisti trenutek se nisem takoj odločila, sva šla na en "orng" sladoled, na poti tja pa krokodilje solze, nevem niti zakaj točno (začela bom konkretno verjeti v "nosečniške hormone", ker jokam kar nekaj v brezveze, zaradi stvari, ki so me ponavadi samo malce zmotile) .. pa sem se odločila da se kar isti dan vrneva in dam kri pa da vidimo... približno en teden traja, da dobijo rezultate, mi je G včeraj sporočila, da so rezultati boljši, več pa na izvidu, ki ga dobim po pošti. Se nama je kar pošteno odleglo.. tisti dan sem bila popolnoma iz sebe, pa čeprav maš nekje v zavesti da to so zelo male možnosti za npr DS, za druge napake še manjše, pa vseeno, ni tistih besed "vse je vredu" ... ampk okej, zdej smo to dali skoz in gremo veselo naprej .. Sem proti koncu 12t in počasi bi se slabosti lahko umirile, pa so postale le močnejše .. moram dobro premislit kaj bom jedla za zajtrk, kaj za večerjo, da bo hrana ostala v meni ... tečno, ampak bo minlo :) Uživajte ta čudovit sončkast vikend
|