Rosina
|
Hojla! Kako letijo tile tedni... , v službi imamo norišnico in sploh nimam časa razmišljat o nosečnosti. Še sreča, da sem danes na dopustu, da vas lahko malo preberem in se spravim v nosečniški mood . Na pregledu zadnjič je bilo vse ok, rastemo kot se spodobi, spol bo pa znan po AC, če ne prej. Linch to je fantastičen rezultat, jst sem imela z DHT skupaj 1:5000 in mi je rekel Pušenjak, da je to odlično, tako da kar optimistično! Vem pa kako je, ko te nekaj muči in si ne moreš pomagat, da te ne bi skrbelo. Edini nasvet, ki ti ga lahko dam je, da se v to ne poglabljaš in ne poslušaš slabih zgodb, tvoja zgodba je samo tvoja in enkratna.... vse bo ok Tiste, ki vam je še slabo, upam da vam res čimhitreje mine. Meni je bilo pri dvojčicah nenormalno slabo vse do 20. tedna, bruhala sem pa nekje do 15. tedna....Infuzije na srečo nisem rabila, je pa pa prav, da jo dajo, da se vsaj malo bolje počutiš. Pri fantu mi ni bilo niti malo slabo, tako da lahko sklepam, da bo tale tudi pobič , ali pač.... Kar se tiče nosečnških oblek, sem kupila ene dvoje kavbojke, v službi pa zankrat še uspevam z oblekami, kako dolgo še , je pa vprašanje....Tiste, ki imate v službi dress code (kostimi oz. obleke), kje ste mislile to nabavit, da ne bom ob celo premoženje? Brcike pričakujem tam po 18. tednu, sem že čisto pozabila kako nor feeling je to!! Hvala za odgovore kar se tiče aviona....sem že v nosečnosti potovala, samo nikoli tako pozno. Sem videla, da sem napisala, da bom noseča 6.mesecev....v bistvu bom 29. tednov kar je dobrih 7. mesecev in bom že v 8. ko pridem nazaj. Bo pa let precej dolg, najprej 8 ur, nato pa še 4..... Uf, sem se razpisala...oprostite ! Lep pomladanski dan drage !
|