kolumna
|
Joj punce, men kdaj pa kdaj še uspe kaj prebrat tuki gor, da bi pa še kaj napisala pa kar ne pride na vrsto. Potem ko oddelam 8 ur za računalnikom, res nimam več želje sedet še popoldan pred njim :) Evo naše stanje, trebušček tko lepo in hitro raste, da me kar preseneča, v prvi nosečnosti sem lahko svoje hlače nosila skoraj do 5 meseca, zdaj jih že 1 mesec tud pogledam ne več :) Slabosti, utrujenost, večerna "izmozganost" je zdaj hvala bogu preteklost. Kones dneva sicer velikokrat pridem zmatrana, in je čas za spanje najkasneje ob 9h hehe . No popoldan tekanje sem in tja in lovljenje starejšega sina (1,5) naredi svoje :) Ampak se mi zdi čisto lepo, kadar pride pa prehudo je pa mož itak v bližini. Nakupovanje bomo pa tokrat preskočili, bomo vse lahko porabili od prvega, imamo več kot dovolj robe, sm vam pa kr mal fovž, to je tko lepo zbirat pa kupovat. Kakšnih vitaminčkov pa dodatkov se pa nisem nikoli posluževala pa se jih verjetno tudi ne bom, kaj pa vem zakaj ne, vsi smo si drugačni verjetno. Pohrustam pa potem na ta račun veliko sadja in zelenjave, kar mi pa itak ni težko ;) Kri imam pa vedno super, počutje pa tudi, tako da po tem sama malo sklepam da tudi ni potrebe. Kilogramčkov mi pa še ni uspelo pridobit, sm kr vesela, v prvo sem jih ravno na polovici začela dobivat, pa upam da bo zdaj tudi tako. Punce a veste česa sem pa trenutno najbolj vesela, želja po seksu se mi je vrnila prej mi je bila sama misel odveč, zdaj pa spet vse štima. Sicer mož je zelo potpežljiv pa razumevajoč, ampak že meni ni blo vsen, no saj sem vedla da se bo vrnilo, samo 3 mesece je bla pa kr mal dolga. Na brcike pa malo računam da bi se mogoče drug teden lahko začele (kot v 1. nosečnosti), kar težko čakam Ok zdaj bo pa dost hehe, drage moje lepo se imejte, veliko se smejte, pa trebuščke božat!
|