|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
5.4.2017 12:07:03   
souldancer
Hoj:)
Evo, ravno se je dete na polno razživelo in me kr fajn brca:) Se pa ne spomnem kdaj se brcike čutijo navzen? Sem brala prej, da šele okol 32 tedna...se mi zdi kr pozno. Komaj čakam, da bosta tamala dva (no, pa ati:)) tudi lahko začutila....
Pregleda trenutno še ni (19.t sem), imam 18.4. morfologijo. Trebušček pridno raste, par kil sem tudi sigurno dobila, ampak nič pretresljivega...
Kar se opreme tiče...gledam po bolhi, večkrat komu pišem, pa nimam prave sreče:) zadnjič mi ena ni hotela po pošti poslat varuške, je rekla, da samo osebni prevzem user posted image ...V LJ se ful stvari dobi, pri nas na Koroškem pa bolj slabo...na srečo imam še dovolj časa:)
Nič, fajn bodite...meni kr paše malo dež, da bomo doma. Drugače smo cele dneve zunaj (kar je sicer super, ampak stanovanje je pa čist adijo user posted image )....

(odgovor članu malinabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 701
5.4.2017 13:07:18   
bincii
Annna to mi je znano iz 4 nosečnosti enkrt punčka drugič fantek punčka fantek... in na konco je bil fantekuser posted image
Zdaj mi je vseeno veckrat razmišljam da bi se pustila presenetit drugič me pa firbec matra vseeno samo da je zdravo....
4kg je čist izi lepo ti kr papaj še za bebico.Meni slane stvari ne potegnejo tako da sem se od 14t in do 18t ziher zredila ker ne morem mim sladkegauser posted image
Malinabanana tud jst imam se slabosti občasno in je zoprno ful,saj bo....

Neposredna povezava do sporočila: 702
5.4.2017 13:15:57   
bincii
sauldancer evo že dve korošiciuser posted image

(odgovor članu souldancer)
Neposredna povezava do sporočila: 703
5.4.2017 14:48:05   
kolumna
Joj punce, men kdaj pa kdaj še uspe kaj prebrat tuki gor, da bi pa še kaj napisala pa kar ne pride na vrsto. Potem ko oddelam 8 ur za računalnikom, res nimam več želje sedet še popoldan pred njim :)

Evo naše stanje, trebušček tko lepo in hitro raste, da me kar preseneča, v prvi nosečnosti sem lahko svoje hlače nosila skoraj do 5 meseca, zdaj jih že 1 mesec tud pogledam ne več :)
Slabosti, utrujenost, večerna "izmozganost" je zdaj hvala bogu preteklost.
Kones dneva sicer velikokrat pridem zmatrana, in je čas za spanje najkasneje ob 9h hehe . No popoldan tekanje sem in tja in lovljenje starejšega sina (1,5) naredi svoje :)
Ampak se mi zdi čisto lepo, kadar pride pa prehudo je pa mož itak v bližini.

Nakupovanje bomo pa tokrat preskočili, bomo vse lahko porabili od prvega, imamo več kot dovolj robe, sm vam pa kr mal fovž, to je tko lepo zbirat pa kupovat.

Kakšnih vitaminčkov pa dodatkov se pa nisem nikoli posluževala pa se jih verjetno tudi ne bom, kaj pa vem zakaj ne, vsi smo si drugačni verjetno.
Pohrustam pa potem na ta račun veliko sadja in zelenjave, kar mi pa itak ni težko ;) Kri imam pa vedno super, počutje pa tudi, tako da po tem sama malo sklepam da tudi ni potrebe.

Kilogramčkov mi pa še ni uspelo pridobit, sm kr vesela, v prvo sem jih ravno na polovici začela dobivat, pa upam da bo zdaj tudi tako.

Punce a veste česa sem pa trenutno najbolj vesela, želja po seksu se mi je vrnila user posted image prej mi je bila sama misel odveč, zdaj pa spet vse štima. Sicer mož je zelo potpežljiv pa razumevajoč, ampak že meni ni blo vsen, no saj sem vedla da se bo vrnilo, samo 3 mesece je bla pa kr mal dolga. user posted image

Na brcike pa malo računam da bi se mogoče drug teden lahko začele (kot v 1. nosečnosti), kar težko čakam user posted image

user posted image

Ok zdaj bo pa dost hehe, drage moje lepo se imejte, veliko se smejte, pa trebuščke božat!

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.4.2017 10:15:30   
Tara9
Hej hej,

jaz pa mislim, da čutim prve brcike naše štruce. Me tako lepo nekaj požgačka, da mislim, da bo kar to to.

Meni so za enkrat prav še vse moje hlače, trebušček se je sicer izbočil, ampak imajo večinoma vse hlače nizek kroj in jih zapnem pod njim, tko da ni panike. Sem pa danes opravila pregled, brez UZ seveda. Zredila se tudi jaz še nisem, celo v minus sem šla za 1kg in sem bila pohvaljena, ker v prvo sem jih že kopičila. Se pa tokrat veliko bolje počutim. Upam, da jih do polovice ne pridelam.

A ima še katera probleme s pritiskom, v smislu sindroma bele halje? Jaz imam nizkega kot kura, pod 100 večinoma, na pregledu mi pa srce začne na polno razbijat in mi zraste tudi do 140 potem. Sicer G ve, da imam drugače nizkega, ampak je nadležno tole res. Pomagat si pa ne znam user posted image .

(odgovor članu kolumna)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.4.2017 12:14:38   
andi0711
Da se še jaz malo glasim .. se že res dolgo nisem. Imama dopust od danes do srede in me čakajo seveda hišna in vrtna opravila.
Smo super user posted image brcamo že en lep čas trebuščke pa je tako zrasel, da ga ne morem več skriti. Slabosti ni več, samo še večerne utrujenosti, ki pa jih premagujem s sancem [sm=jezicek.gif sem pa pridela 2kg ..

Super da veste že spol. mene tudi malo firbec matra, in bom na morfologji kar vprašala, to bo še komaj maja, ampak na take stvari se pač čaka, da je bolj zanimivo.

Sedaj sem izvedela, da je moja kolegica zagledal srčeka na uz po 3 letih matranja .. sem še dodatno vesela.

Bodite lepo in uživajte v vsakem trenutku .. hitro mine ..

< Sporočilo je popravil andi0711 -- 6.4.2017 12:15:55 >

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.4.2017 14:08:20   
Član123
Lep dober dan, nismo vse na FB pobegnile, ni strahu user posted image
Meni se že od nekdaj vse pretaka v trebuhu, tako da sploh ne vem, ali je to dete ali ne. Je pa res, da trebušček pa kar raste - mi je ravno danes sodelavka dejala, da se ji zdi, da se mi je čez noč izbočil.
Moram pa priznati, da imam ogromno energije, sem za vikend doma vse pospravila, naročila sva novo pohištvo, tako da bo do prihoda novega člana (držim pesti) vse nared.
Vidim, da hodite zgodaj spat - jaz sem spet na starih 7 urah spanca na noč, in mi kar zadostuje. Služba me kar utrudi, ampak popoldne me pa sonček napolni z energijo user posted image
Uživajte v lepem vremenu še naprej.

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 707
6.4.2017 19:12:19   
Kinder123
Ojla punce,..nismo vse zbežale na FB, brez skrbi. Ene ga niti nimamo, kar je v tem času kar redkost,kajne. 😉 Jst od prejšnjega petka ko sem napisala da sem nekaj začutila, do sedaj nisem nič več. 😧 Sem ravno dopolnila 17.tednov. Upam da bo zdej kmalu kaj bolj za občutit. 😀 Tko imam pa v ponedejek 10.ga 3.pregled in mi bo gotovo naredil UZ..upam da se bo kaj videlo kaj je, ker tudi še ne vem. 😀 Drugače pa nisem še nič začela kupovat za dojenčka. Sebi sem pa že kupila nos.hlače, ker mi je trebušček že kar zrasel...in so super. Razen prijatejice mi že ponujajo previjalne, posjtlice,.. Ena mi je celo rekla, da ne smem še stvari domov pripeljat. Vraže. Nevem? Kdaj ste ve mislile vse opremit,..s pojstelco vred in začele pripravljati na prihod?
Jaz sem tudi iz vasi...Gorenjska... in bi tudi nabavila voziček z večjimi kolesi.
Jutri pa na vrt, pa mal solatke posadit,...itd. 😋 Uživajte, Lp

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 708
7.4.2017 7:04:44   
Tara9
Jutro,

evo eni smo že v službi, ampak produktivni pa nismo še user posted image .

Meni se je tudi trebušček čez noč izbočil. Se slikam na vsake 4 tedne in imam sliko od prejšnjega tedna in ko primerjam s trebuhom zdaj, teden kasneje, je ful očitna razlika.

Kinder123 tudi jaz sem že slišala za te vraže. Midva sva z večjimi nakupi pri hčerkici začela kakšen mesec po morfologiji, se pravi okrog 27-28 tedna. Sva pa normalno voziček, posteljico in previjalno domov pripeljala. Sobico sva zrihtala kakšna dva meseca pred porodom. Zdaj še nič konkretno ne urejava, ampak malo se pa že premikamo. Soba, ki bo zdaj otroška št.2 je bila za zdaj najina "pisarnica" in moževa garderobna soba, tako da sva začela praznit. oziroma njegove cunje selit drugam. Konkretneje bova urejala kasneje.

Lep vikend vam želim.

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 709
7.4.2017 10:48:35   
bincii
Tara9 super za brcike in trebušček jaz imam veliko manjši trebušček ko pa v vseh teh 4 nosečnosti res je da mi je trebušček že prej mal ostal mali je star 13m tako da ne opazim neke razlike saj bo še čas in bo zrastel saj raste ampak ni tako zeloo vidno glede na to da bo 18tuser posted image
Jaz brcike pričakujem v 19t vse otroke sem čutila v 19t in mal čez.....
vsak dan z angelcare lepo poslušam user posted image tik pod popkom iiiiii kak lep občutek
punce kje vi zaznate srcek si poslusa katera?

upajmo spet na toplo in malo sončka....

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.4.2017 22:12:25   
Član123
Dober vecer. Aaaa, jaz bom diplomirala iz teh vozickov...vsec mi je Nuna Mixx Jett 2017, a ga pri nas ni, danes sva gledala Bugaboo in Joolz, a najbolj vsec nama je bil Stooke Trailz ( ker je visok model), se vanj ze zagledava, a potem doma prebereva, da je padel na testu zaradi vsebnosti rakotvornih snovi. Tako da sem sedaj spet na zacetku. Kolegica je omenjala, da se je njej dopadel Maxi Cosi Mura 4, vendar ga danes v Baby centru niso imeli...kaksne izkusnje pa imate ve? Glede na to, da sem iz Lj, bom veliko vozickala, zato sem zacela ze sedaj malo gledati, kaj bi mi ustrezalo. In ker je dobavni rok pri dolocenih modelih tudi do dva meseca, se bom pocasi mogla odlocit.
Kako ste kaj ostale? Meni trebuscek res raste, imam obcutek, da bo to kar veliko dete (ce bo vsaj malo po starsih).
Lepo se imejte, uzivajte, in sporocite, s katerimi vozki ste bile zadovoljne ( predvsem me zanimajo izkusnje visokoraslih mamic user posted image )

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 711
10.4.2017 11:35:03   
annnaa
Član123 ti si kar vzemi čas za izbiro vozičkov! Najbolj važno je, da ti je všeč in da ti bo funkcionalen. Za po mestu lahko imaš kar cestnega, ne rabiš velikih koles. Pa glej take, ki jih lahko v živo vidiš. Fajn je mogoče, da je velika košara, naši septembrčki bojo kar dolgo v košarah zaradi zime.

Kinder123, jaz bi v juniju probala poskrbeti za vse stvari. Pol ko si visoko noseč s tistim trebuhom, pa julija in avgusta zna biti še peklenska vročina, ne vem če se mi bo kaj veliko dalo (hodit po velikih nakupih, ala ikeja). Nisem neki vraževerna, ampak takrat bo pa morfologija že za nami.

Lep teden, baje bo muhast, kot se za april spodobi.

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 712
10.4.2017 12:42:21   
malinabanana
juhu punce!

Da se malo javim.
Pri nas bo pa zgleda punčka. user posted image
Izvidi hitrega testa AC so pokazali XX. Jaz sem kar presenečena, ker sem bila prepričana, da bo še en fantek.

jaz bom z nakupi počakala na maj/junij. Preden gremo na morje, moram vse opraviti ker potem nas ne bo sigurno do sredine avgusta. Oz verjetno pridem v Lj samo na preglede.
Še ne vem kako je z zavarovanjem nosečnic na Hrvaškem. To moram preveriti če osnovno zdravstveno sploh krije porod v tujini. Sicer bi rada bila na morju čim dlje, po drugi strani pa ne bi riskirala.

Glede vozičkov pa se mi tudi še ne sanja. Mislim, da bom kar vzela rabljen bugaboo od ene prijateljice. Bolha je pa polna dobro ohranjenih rabljenih vozičkov.

Glede brcik: zdi se mi da bi lahko bile, ampak lahko bi tudi bila prebava :)

lep dan vsem

< Sporočilo je popravil malinabanana -- 10.4.2017 12:43:05 >

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 713
11.4.2017 8:23:07   
annnaa
Juhu, čestitke malinabanana za punčko!!
Na Hrvaško grete daleč? Se je res fajn pozanimati, kako je z zavarovanjem nosečk. Sploh, da ti morajo recimo za sigurno narediti kak ultrazvok, najbrž je to kar drago.

Neposredna povezava do sporočila: 714
11.4.2017 11:33:07   
malinabanana
Ne, na Krk. Tako da bi se lahko tudi v Slovenijo zapeljala. Ampak vseeno, za vsak slučaj.
Ni druge kot da se pozanimam.

Hvala! user posted image user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 715
11.4.2017 15:56:12   
Član123
Uuu, malinabanana, čestitke za deklico. Poročaj, kaj boš ugotovila za zavarovanje na Hrvaškem (imava enake načrte, čeprav jaz šele v avgustu, tako da če me kaj preseneti....)
Jap, vozički...gledala sem iCandy Peach 3, verjetno bova vzela pa Britax Römer B-Ready 2017, njihovo košaro in lupinico. Ima katera izkušnje s tem vozičkom?
Košara je kar velika (čeprav ne zgleda), notranje mere so 76x33 cm (smo šli merit Bugaboo, pa je imel enako veliko košaro). Pa lahko kupiš nadomestne dele (npr kolesa), če se karkoli zgodi. Evo, tu sem zaenkrat pristala user posted image
Tudi jaz ne vem, ali čutim prebavo ali brcike, je pa dete bolj v hrbtnem delu, tako da če čutim brcike, mora res močno brcati user posted image
Lepo bodite, uživajte in javite, če najdete kakšno super uporabno zadevo.

Neposredna povezava do sporočila: 716
12.4.2017 10:23:16   
bincii
Malinabanana čestitkee za punčko user posted image
Kako ste kaj punce? Je katera ze imela morfologijo?Naj povem končnoo konec teh slabosti...
V petek imam tretji pregled no da vsaj kg vidim ter uz verjetno ne bo....Z nakupi bomo počakali do julija potem bomo nabavili kar nam manjka vmes do takrat po pestro poroka naju čaka user posted image user posted image tako da imava te dni pestro z vabili evo tako bojo vsi prijatelji izvedeli za 5 bebico tako da vsakemo ko pridema dvojna doza presenecenjauser posted image potem pa po poroki na dopust upam da res ne bojo take guzve cez mejo katastrofa...

Ps.ce katera hodi v avstrijo celovc v ikije imamo zelo ugodne stvari za babye potem je zdaj nekaj znizano v toyrusu in nasproti mal nize od toysa sem videla je odprta nova trgovina za babye velika trgovina,nisem pa zal bila noter naslednjic vsekakor,ker smo kupovali pisanke ampak gužva gužva....

lepo se imejte uživajte s trebuščki...

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 717
13.4.2017 13:08:50   
souldancer
Hej hej. Evo, se še jaz malo javim...tedni kar minevajo, sem že na polovici, ravno dopolnila 20.teden. V torek imam morfologijo.
Počutje je ok, kak nosečniški sladkorček me že doleti, ampak brez posebnosti:)
Uživajte, še jutri pa podaljšan vikend user posted image

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 718
13.4.2017 13:18:37   
souldancer
aja...ima katera izkušnje z dremavčkom?
https://www.babycenter.si/dremavcekzibelka-3v1-bel-65666.html?gclid=Cj0KEQjww7zHBRCToPSj_c_WjZIBEiQAj8il5BYCTOms50JyDO_HOnCWOvIUnthrpGg9vLzEviydV8UaAhNF8P8HAQ
Pri prvih 2 sem imela ležanik (Peg perego... nek melody, ne vem kateri) in je bilo super uporabno, ker je mobilno. Ko sem kuhala, sem ga dala na mizo, ko sem se šla tuširat na tla v kopalnico itd....Zddaj pa gledam tega, se mi zdi praktičen, ker se čisto poleže...Imajo pa kr ceno, na Bolhi se jih dobi za 60 eur...

Neposredna povezava do sporočila: 719
13.4.2017 20:40:43   
BarbaPA
Po dolgem casu se en pozdravcek iz moje strani. Cas cisto prehitro tece in vreme je tolk lepo, da nimam casa za net.
Tudi mi imamo "sladkorno". Vse meritve so ok, ampak ko si enkrat v sistemu moras pac bit spremljan. Ni tragedije oz. se privadis. Bolj uno ta drugo se mi zdi. user posted image
Drugace sem sama se na minus 3kg. Slabosti in nosecniska sladkorna (posledicno dieta) sta naredili svoje. Ampak ker pred nosecnostjo nisem bila med hudimi suhicami ni sile. Bomo do konca se vse nadoknadili.user posted image Vcasih se mi zdi da ze cutim brcike, vcasih pa se mi zdi da si samo domisljam. Konec meseca me caka morfologija in ze koooomaj cakam.

Neposredna povezava do sporočila: 720
14.4.2017 7:37:47   
Tara9
Jutro,

še jaz vas malo pozdravim. Zdaj sem bila 2 dni doma, je tamala reagirala na cepivo in kuhala. Na srečo je mimo in smo nazaj v službi. Zdaj pa konec pikanja do osnovne šole. No kar se hčerke tiče, jeseni pa spet jovo na novo user posted image .

bincii vesela zate, da so slabosti mimo, takoj se lažje diha kaj ne? Vauuu poroka. To pa je lepo in najbrž res dvojno presenečenje za povabljene user posted image . Ti bo nosečnost res ekspresno minila, ko imaš še s pripravami delo.

souldancer ne poznam tega dremavčka. Sem pa tudi sama prakticirala ležalnik in je res praktično. Tudi jaz sem jo nosila s sabo na wc, pa v kopalnico in vsepovsod, je lepo ležala in me gledala user posted image . MOram tudi novega kupit. Smo imeli rabljenega in je oddelal svoje.

Moje počutje je še vedno ok, trebušček vzhaja, kilce še vedno malo v minusu, ampak zdaj zdaj bo obrnilo v plus user posted image .

Lepo bodite, lep podaljšan vikend

(odgovor članu BarbaPA)
Neposredna povezava do sporočila: 721
15.4.2017 17:18:14   
bincii
hej hej....

Zamano 3 pregled vse je vredu uz ni bilo pregledala me je,dala mi je kremo za v nožnico Dalcin tako da bo srbečica izginila ni pa vnetja.Sm na +1kg posledično ker po slabosti lahko pojem vse sladkouser posted image ni tako hudo bom pa pazila da ne bo prehudo.
Naj povem da sem zeloo razočarana ker sem bila v bolniškem staležu slabosti slabo počutje itd.,ter seveda zaradi težkega dela ki ga opravljam ampak moja ginekologinja je tako čudna taj ko se nisem zredila panika bolnica aa zdaj ko že imam trebušček bi me ona dala lepo v službo,ne vem kaj bom delala ker se moj nadrejeni ne strinja da pridem v službo in da nima dela za mene,ker je ze nekaj 4urnih tako da v torek zvem kaj bom počelauser posted image
delo je v kuhinji in ni primerno za nosečnico....Naj povem da sem v vseh treh nosečnosti delala do konca in nisem med tistimi ki izkorišča bolniško ampak ce ne gre ne gre....
Mofologijo imam 3.5 iiiiiiiuser posted image

Tara9 ooo res gre hiter čas tako imam priprave s poroko vabila itd pol doma 4otroke uf ja dnevi minejo kot bi pihnil...

lepe praznike sonosečke.....

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 722
18.4.2017 9:03:06   
annnaa
Kako ste preživele praznike? Mi smo bili na različnih koncih Slovenije in je bilo kar pestro in lepo. Mi je pa na enem obisku skor film poču, vsakih 10 minut sem poslušala, kako imam velik trebuh. Jaoooo! Pa kaj naj, če ga imam!

bincii upam, da fajn zrihtaš s službo. Kaj pa če poveš osebnemu zdravniku situacijo? Ali pa da ti res delodajalec napiše, da ne moreš delati in daš to naprej ginekologinji? Res je čudna!

souldancer počivalniki pridejo zelo prav, sploh ko kaj delaš, da te mali opazuje. Z vidika razvoja pa ni fajn za hrbtenico oziroma, ni fajn da je predolgo v njem. Je bolje, da je na ravni ne premehki podlagi.

Punce, javite, ko opravite z morfologijo. Če se ne motim, jo ima souldancer prva user posted image

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 723
18.4.2017 9:48:27   
Tara9
Hej hej,

mi smo bili za praznike kar doma, ogromno hrane, tako da sem morala biti res karakter user posted image . Je pa pasalo malo podaljšanega vikenda. Še ta teden oddelam potem pa dober teden dopusta, če mi v službi odobrijo.

Uff annnaa jaz sem v nosečnosti alergična na te opazke glede velikega trebuha, pa o si se zredila. Ja ne, hujšam in vse lepšo postavo imam user posted image .

bincii upam, da urediš danes v službi.

Srečno vsem, ki začenjate z morfologijo, moja je šele čez 4 tedne.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 724
18.4.2017 14:37:11   
souldancer
Hej hej. Evo, pa je morfologija za mano:) Vse ok, dete je mogoče za kak teden večje (ima že skoraj pol kg - 426 g:)); ampak roka pri nas nikoli ne spreminjajo...pa mi je tudi prav, da je tako. Zdaj pa 4 t mir, potem pa meni najbolj neprijeten pregled v nosečnosti - kontrola krvnega sladkorja. Mi je grozno, da ne smeš pit vode, ker je res spijem v ogromnih količinah in imam kar krizo, če ne smem;) Aja, sem pa na +3 kg.
Annnaa to vem, ravno zato mi je zanimiv ta dremavček, ker se čisto poleže. Po mojih izkušnjah sicer noben od starejših ni spal v ležalniku, tako da dvomim, da bo tokrat drugače....Za trebuh pa nč sekirat, tud moj je veeeelik:)

Uživajte <3

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?