|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
7.3.2017 8:17:10   
annnaa
Evo me! Nuhalna je za nama, vse je super fajn in tako kot mora bitiuser posted image . Nekaj binglja med nogicami, ampak še ni sigurno, da je fantek. Bomo zvedeli na naslednjem pregledu, ki ga imam čez en mesec.
Nuhalno svetlino sem imela boljšo kot v prvi nosečnosti, takrat sem imela 1:3.000 (in nekaj), sem delala še DHT in mi je dvignilo na nekaj čez 1:10.000. Zdaj sem imela nekaj čez 1:7.000, pa je vzela najslabšo vrednost, tako da je rekla, da je za mojo starost to super izvid. Se ne bom odločla še za dvojni hormonski test.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.3.2017 8:36:24   
annnaa
bincii lepo da si se name spomnila user posted image ! Srečno danes!!

Tara9 ti kar pozitivno, črne misli pa zakleni v predal!!

srecnosrce nimam izkušenj z diabetesom. Koliko pa imaš na tešče vrednost? Na netu se najbrž najde ogromno receptov.
Jaz za enkrat ne uporabljam nobenih krem za nožnico. Sem pa imela v 8. tednu vnetje in mi je ginekologinja predpisala ene tablete za v nožnico. Zdaj je stanje kolikor toliko vredu. Sem pa za kaj bolj naravnega, če bi imela za preventivo. Sam tudi ne vem kajuser posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.3.2017 9:20:42   
Kinder123
Oo super annnaa, za tako dobre rezultate! 👍😀
Komaj čakam še par uric in grem še jaz.
Moje počutje je sedaj super. No, tudi prej nisem imela nekih slabosti. Lačna sem hitro, vendar se tudi hitro najem. Edino kar me opominja na nosečnost so dojke, ki so na vsake toliko napete in bradavička ki se spreminja (temnejša in večja). Bo treba kaksen nov modrček kupit. Ter trebušček, ki je rahlo izbočen, včasih manj, včasih več.
Bincii, srečno tudi tebi danes...in vsem naprej. 😀🌞

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.3.2017 9:48:09   
Tara9
O annnaa to pa je res lep rezultat. Bravo user posted image user posted image . Tudi jaz se na tvojem mestu ne bi odločala za dht. Doma imaš pa punčko a ne, al sem kaj zamešala? Potem bo luštno, če bo parček user posted image . Mah ja, saj načeloma sem ful sproščena in optimistična, ne vem zakaj take sanje, očitno se podzavestno vseeno malo sekiram, ampak saj bo.

kinder123 pestke tudi zate danes user posted image

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 579
7.3.2017 9:50:39   
annnaa
Kinder123 srečno tudi tebi! Držim pesti, potem se pa le javi!

Tara9, punčko imamo ja! Bomo videli ali bo parček ali ne, hihi.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 580
7.3.2017 10:53:18   
bincii
Annna super za rezultateuser posted image ,uuu veselo če bo parček jst si ne upam vprašat ker mi je v prešnji nosecnosti ni napovedala prav sicer se zavedam da je se pikica in se težko loči ampak firbec delauser posted image .
Kinder123 danes je najin dan D uuu še par uric pa bo.
Za vnetje se uporablja canasten drugace pa preventivno navadni jogurt in tambon in se da v nožnico čeprav pravijo da tamponi niso sterilni in da so lahko vir okužbe lahko pa vzames tist aplikator in si s tistim stisnes jogurt not vprasaj v lekarni ce imajo.Jaz pijem čaj iz brusnic prepričuje vnetje in meni je pomagalo.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 581
7.3.2017 22:41:13   
Kinder123
Ojlaaa, punce... biinci, kako je bilo?! 😀 Jaz sem končno zagledala svojo pikico. Po 5t. 😀👍 Ful happy. Srček bije, Za kromosomsko napako je 1:3300, tko da to je pomoje kar lep rezultat. Nizka možnost. Nogice pa rokice je imel prekrižane. Res ljubko. 7 cm. Sem pa 12t in 5d. Po tej nohalni sem si zdej kar mal oddahnila.
Če ima kaksna probleme z vnetjem nožnice (jaz sem imela) je edino kar mi je pomagalo Canesten 3- klotrimazol. 3 svečke, v nožnico porineš s prstom - sedaj ko si noseča(drugace je ena napravica zraven) 3 x zvečer preden greš spat.
Srečno vsem puncam ki jih še čaka pregled in javite rezultate. Nočko 😀🍀🌸

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 582
8.3.2017 9:08:09   
bincii
Evo pa sem tudi jaz opravila razultati so bili super in je rekla da ni potrebe po DHT juuser posted image user posted image
Moja izkušnja je tokrat zelo lepa čist po naključjo sta bila zraven sin 4leta in puncka 7let in seveda partner namen smo imeli da počakata v čakalnici ker nisem imela izkušenj s tem da so otroci zraven na nuhalni.Sestra in zdravnica dr.Levak v velenju sta bili zeloo prijazni in tako da povabili se otroka zraven vse smo si ogledali seveda otroka zeloo navdušena noseča sem 13t in 1dan tako se je spremenil PD 12.9.2017-po izracunih po ZM 19.9.2017 bom videla na pregledu ce mi bojo spremenili al pustili tako ki ga imam 14.3.
Nakazalo je da naj bi bil fantek ampak točno bomo videli na morfologiji,ker v presnji nosecnosti je bila punčka rodil se je fantekuser posted image .Nam je važno da se otrok rodi zdrav!
Naj bolj presenečena sem bila ker je rekla ker sem 5user posted image nisem rabila plačat nuhalne iiiii in da naj kupim kaj lepega otročkomuser posted image
Zeloo vesela....Potem zvecer sma pa s slikicami ki jih je nam naredila pokazala starem zelo veseli začetek novega življenjauser posted image

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 583
8.3.2017 11:57:10   
annnaa
Juhuhu, čestitke bincii in Kinder 123! Res lepe novice. Zdaj odštevamo dneve do aprila in potem do morfologije, ki bo najbrž v maju?!

Srečno vsem, ki vas pregled-nuhalna še čaka!

Mene je pa ponoči tako glava bolela, sem vzela en lekadol, ni nič pomagal. Zjutraj sem še bruhala (od glavobola). Potem sem spila coca-colo in sem bila kot prerojena. Ne morem verjeti, kak vpliv ima coca-cola, ki je sicer ne pijem redno.

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 584
8.3.2017 12:38:19   
bincii
Ja pomaga coca cola in slane bobi palčke user posted image
Čez en teden mi je rekla da lahko že čutim prve brcike iii komaj cakam je bil zelo živahen v trebuščku.Res komaj cakam na morfologijo da vidimo deteuser posted image
Vsem puncam pa da lepo opravijo nuhalno....

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 585
8.3.2017 12:42:45   
annnaa
Moje dete bi naj bilo veliko 6,5 cm in se mi tudi že včasih zdi, da ga čutim. Sam možno, da se mi samo zrak pretaka po črevesju, hihi. Jeeej se veselimo prvih brcik. V prvo sem jih čutila v 17 tednu, sicer za prvo nosečnost kar hitro. Bomo videli, kako bo tokrat.

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 586
8.3.2017 13:26:22   
souldancer
Super za preglede! Binci jaz bom vzela moja 2 na morfologijo zraven. Po moje bosta ful navdušena.

Drugače pa..jaz že čutim dete. Tisto metuljčkanje :) Prvič sem v 16. tednu, pa itak nisem vedla za kaj se gre..zdaj pa kakšen teden. Sem pa skoraj 15t.

Tiste, ki imate preglede še pred sabo - fajn zrihtajte!

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 587
8.3.2017 14:16:25   
paradise
Ful je lepo brat k ste tok pred mano in končujete s slabostmi. Mene so šele ravno doletela in komaj čakam, da minejo.

Tara9 vem, da bo dva meseca prej, ker imam ze dva otroka in oba tok prej rojena. Moje telo ne donosi in zato bo zdej isto. Imam to napoved ze od prve nosecnosti. Se pa ne bi branila da tale dlje pocaka notri.

(odgovor članu souldancer)
Neposredna povezava do sporočila: 588
9.3.2017 10:05:09   
annnaa
paradise saj bodo slabosti hitro minile in boš potem uživala! Držim pesti, da boš čim dlje noseča.

(odgovor članu paradise)
Neposredna povezava do sporočila: 589
9.3.2017 13:27:39   
malinabanana
Pozdravljene punce,

če nimate nič proti, bi se vam pridružila.
PDP po nuhalni imam 12.9.2017, po zadnji M pa 16.9.2017.
Če bo vse ok, bo to najin tretji otrok. Doma imava že dva fanta, stara 11 let in 8 let.

Verjetno se najstarejša nosečnica tuuser posted image . V maju bom 41.
Rezultati NS so bili super, tudi moja G je bila navdušena kako zelo se je verjetnost popravila z DHT. No, kljub temu grem na AC, naročena sem 31.3. Leta so vseeno zelo pomemben dejavnik.

Povedala niseva še nobenemu, ve ste prve :)
V zadnjih treh letih sem imela 2 spontana splava, zato se tudi zdaj še ne upava veseliti.

Še vedno mi je zelo slabo. Včasih tudi ponoči ne morem spati ker mi je tok slabo. Slabo mi je ko jem, in ko ne jem. Prebava je popolnoma prenehala delovati, ampak to sem tudi v prejšnjih nosečnostih imela težave.

Imam pa tudi nosečniški diabetes, vrednost 5,2 na tešče. Moja G je naredila cel halo in sem že naročena v ambulanti za diabetes.

No, toliko od mene za prvič.
Pred leti sem bila precej aktivna tu na RR, zdaj sem pa odprla novi profil, ravno zato ker nočem, da se še razve.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 590
9.3.2017 13:39:21   
Semsije
Da se malo javim.. :)

Cestitke vsem.za super rezultate pri nuhalni...upam, da bomo vse imele super rezultate.user posted image

Js mam nuhalno sele.21.tko da se se bom nacakala. Ampak saj bo. Prejsnji teden sem imela ponoven pregled.in mij g ima tolk super masino da sem videla ze rokice, nogice, utripanje srcka. user posted image
..

Slabosti so pri meni se, je pa.drugace kot tedne do sedaj, zdj zjutraj bruham.cez dan pa so slabosti v valovih so niso so niso...ah bo ze :)

Smrdi mi vse..kava fuj, prej sem.jo pa menda liter na dan spila, salame fuj, hladilnik sam po sebi je kaos. Skos mislim, da je nekaj pokvarjeno, moj pa ze obupuje haha pa saj bo s tedni tudi ta moj vonj se omilil.

Lep dan vsem zelim se naprej

(odgovor članu malinabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 591
10.3.2017 7:40:25   
Tara9
paradise tudi jaz držim pesti, da dojenček čim dlje ostane pri mamici v trebuščku. Jaz sem se v prvo ful bala prezgodnjega poroda. Ni bilo posebnih indikacij za to, ampak kar nek strah. Moja G mi nikoli ne meri materničnega vratu, tako da sem šla potem v 24.tednu kar privat in se šele takrat sprostila.

malinabanana dobrodošla in čestitke za odličen rezultat user posted image user posted image . AC bo itak samo še potrdila, da boste imeli še eno zdravo štruco user posted image .

Ufff upam, da vas slabosti hitro minejo. Jaz sem se zdaj preporodila, ko sta utrujenost in slabost mimo.

A katera mogoče pozna medenični pas za nosečnice? Včeraj sem si ga kupila, v upanju, da bo pomagal, če me bodo spet kosti bolele.

Moja nuhalna se tudi bliža, v torek je dan d.

Lep vikend vam želim.

(odgovor članu Semsije)
Neposredna povezava do sporočila: 592
10.3.2017 8:45:23   
annnaa
malinabanana dobrodošla med nami in čestitke! Kot je že predhodnica rekla, bo AC samo potrdila, da bo vse OK!
Tudi jaz sicer sumim, da bi znala roditi avgusta. Hčerko sem rodila v 36 tednu, si ne predstavljam, da bi bila noseča do konca. Sem bila kot nasedel kit, hihi. Se je rodila s 50 cm in 3210 g, kaj bi šele bilo, če bi jo rodila v 40 tednu.

Semsije super za pregled. Uf, držim pesti, da se bodo slabosti kmalu nehale in da ti stvari ne bojo več smrdele. Si ne predstavljam, kako je, da vohaš, da ti je vse pokvarjeno.

Tara9 jaz ne poznam tega pasu. Mislim, da se nosi kasneje v nosečnosti, da ima trebuh male opore. Nisem pa sigurna.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 593
10.3.2017 9:24:45   
Tara9
O annnaa potem si se res izognila (meni) najhujšemu zadnjemu mesecu. Jaz sem bila tudi kot kit uffff. Moja tamala je bila teh mer že v 33.tednu, rodila se je potem s 3.710. Tokrat bi tudi jaz rada mogoče vsaj kak teden prej, no kakor bo bo, samo da so zdravi, prva je bila točno na pdp.

Jap, pas je res za držanje trebuščka in se baje uporablja v drugi polovici nosečnosti. Sem mislila, če ga je katera dejansko uporabljala in ima izkušnje. Ma res so me tako grozno kosti bolele, da se pripravljam na zalogo user posted image .

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 594
10.3.2017 11:16:37   
bincii
Tara9 joj kok mene boli medenična kost v vsaki nosečnosti bolj čutim zdaj extra bolj user posted image ponoči se zbudim ne morem ne na levem ne na desnem boku ležat potem vstanem se mal sprehodim potem isto celo noč....
pijem magnesol nič ne pomaga zdaj sem si se elevit-elebeyi kupila do 20t bom pila potem se bo pa tako zacela zelenjava sadjeuser posted image zdaj počasi regrat eni ga ze nabirajo tud men se ga lušta...

Punce kdaj boste pa začele kupovati oblačila opremo?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 595
10.3.2017 11:21:53   
Tara9
bincii a res al kaj, že zdaj user posted image user posted image ???? Mene je začelo nekje na polovici, ponoči sem se komaj iz boka na bok premaknila, zjutraj rabila par minutk, da sem normalno hodila. Ojoooj, no evo pa sem zgleda našla še eno "srečnico". Upam, da naju bo čim bolj vzdržno bolelo. Jaz pijem magnezij in kalcij, eno tableto dopoldan, drugo popoldan. Za enkrat se super počutim res, bolje kot v prvo. Pa ful ful ful pazim na prehrano, prav zaradi teh kosti. Upam, da če se manj zredim, bo lažje user posted image .

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.3.2017 11:24:14   
Tara9
Aja glede opreme, ne bomo nič ekstra kupovali. Kakšen kos oblačilca za dušo, ostalo imamo, no edino, če bo fantek, bomo malo več oblačilc rabili user posted image . No edino kak kos pohištva rabimo za drugo otroško sobo. Nekaj bom pobrala iz hčerkine sobice, saj zdaj dobi večjo posteljo, nekaj pa dokupila.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.3.2017 11:31:45   
bincii
Tara9 ojej ja mene ni matralo nikoli ko pa v presnji nosecnosti proti konco zdaj pa ful vse bolj čutim zraven se ti slabosti tako da ni nič kaj prijetno sem se pa danes nasmejala mojmu sineku 4leta zjutraj sem ga spravljala za vrtec in mi je blo tako slabo da se mi je dvignalo gor iin mali mami mami če ti je slabo bruhaj v wc user posted image user posted image faca saj bo t to minilo.
Mene pa tako vleče v trgovinco kaj kupit ampak bom se počakala vsaj do morfologije user posted image če bom zdržala user posted image

Annna kako si ti?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.3.2017 11:48:03   
Član123
Pozdravljene, lepo vas je brati, sicer ne del, kjer tožite nad bolečinami. Mene je dva tedna nazaj ful bolelo v predelu dimelj, sedaj pa nič več. Pijem pa vsak dan magnezijeve tablete. Ne vem, ali to pripomore, počutim se super user posted image
Sicer bi pa tudi jaz že polovico trgovine pokupila, vendar sva se z mojim zmenila, da počakava do morfologije - potem pa v akcijo. Morava pa še nekaj stvari doma spremeniti (do sedaj sva bila samo dva), tako da se bližajo pestri tedni. Grem pa danes v trgovine preverit, kakšna je kaj ponudba nosečniških oblek user posted image
Tara9, poročaj, če ti bo pas pomagal. Jaz ga vsak dan gledam, ga prodajajo v trgovini na poti v službo. Za enkrat ga še ne potrebujem, če bo sila, ga bom pa vsekakor kupila.
Lepo se imejte, pa še kaj napišite

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.3.2017 13:53:16   
Semsije
Od opreme jaz tudi ne bom nic kupovala. No vozicka nimam, pa kaksno oblacilce za duso, brez tega ne gre. Ostalo imam v vecini doma. Hah tale post si moram shranit, da si ga bom prebrala cez par mesecev ;)

Drugace pa, so sami enojcki tile nasi septembrcki? Tkole okrog gledam je vsaj pri nas kar veliko dvojckov. Tule pa nisem zasledila ali sem kaj falila?

No lep dan vam zelim, mi se martinckamo. Pase soncek.

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?