Tara9
|
Jutro sonosečke, en teden sem vas samo brala, saj smo bili na dopustu, zdaj pa je čas, da vas spet pozdravim na hitro. Srečno vsem, ki vas v tem tednu čaka nuhalna, čakamo same super rezultate. Bravo tudi tistim, ki ste že opravile. Jaz bom zgleda spet med zadnjimi, naslednji torek imam. Kako ste drugače? Moje slabosti se zelo umirjajo, občasno pridejo, če sem res zelo lačna, drugače sem končno bolje in takoj tudi boljše volje. Član123 glede bolečin v medeničnih vezeh in sramnih kosteh jaz nimam vzpodbudnih izkušenj. V prvi nosečnosti me je od drugega tromesečja pa do konca bolelo za popi..... Pomagalo ni nič, ne počitek ne gibanje. Ponoči sem se komaj obračala iz boka na bok, ker nisem smela nog razširit. Res neprijetno. G pravi, da je to posledica hormona prolaktin, ki omogoča mehčanje kosti in pripravo na porod in da ene to občutijo ene ne, no jaz sem kr ornk čutila. Baje bo zdaj v drugo še hujše, tako da se že na zalogo smilim sama sebi . Moj trebušček je pa manjši kot 1 mesec nazaj. Zgleda je tista začetna napihnjenost minila, tako da lahko še komot skrijem svoje stanje. V tej nosečnosti tudi ful pazim na hrano, nisem na dieti, ampak res mirkam, da imam 5 manjših obrokov, ne jem belega kruha in sladkarij in upam na čim manj pridelanih kg. Za zdaj se še nisem zredila, v prvo sem se v prvih 3 mesecih že širila . Nič toliko od mene, poročajte o pregledih. Stiskam pestke
|