Amour -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (4.7.2016 0:56:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Amour tudi to sem že razmišljala. Sem prebrala, da naj bi bili izcedki pred [sm=hudicek1.gif] zaradi popuščanja rumenega telesca. Z mojo sluznico pa naj bi bilo vse ok, sem bila nazadnje v času ovulacije na UZ. Za kaj je dober dabroston? Dabroston vzdrzuje sluznico po oploditvi in ugnezditvi, da se ne odlusci - opravlja vlogo rumenega telesca. Pri meni je bilo tako, da sem jemala Dabroston od 14. do 24. dne ciklusa (imela sem lepe solske 28-dnevne cikluse), da se sluznica po ovulaciji ni zacela prezgodaj lusciti in dobila navodilo, da naredim takoj 28. dan test. Ce bi bil test +, moram takoj nadaljevati z Dabrostonom, ki sem ga nato, ko sem dejansko zanosila, jemala do 13. tedna. HB brez posebnega vpliva na oocutje. Ko test ni bil +, sem tam 29. ali 30. dan dobila M. Na Dabrostonu se mi je pri zgoraj opisanem rezimu ciklus minimalno podaljsal. Saj te nocem strasiti, anpak samo navajam eno od moznosti za "krvavitev". Moji izcedki pred pravo M so bili minimalni, rjavkasti, nikoli sveze krvi (razen seveda, ko se je zacela prava M) in ful dolgo jim nisem namwnjala prave pozornosti, dokler si nisem rekla, da, pisuka, ce delava na otroku, pa ni cisto ok, da imam kar neke izcedke vmes ... HB je imela G posluh zame (je sicer strokovnjakinja za neplodnost) in je takoj reagirala, za kar sem ji neizmerno hvalezna.
|
|
|
|