Amour -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (3.7.2016 20:47:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Evo, update. Pravkar iz wcja, spet samo rjav izcedek, ko se obeisem. Da si boste predstavljale koliko je - en dnevni vložek je dovolj za cel dan, pa recimo da je konec dneva 1/4 vložka napacanega. Oprostite, ker non stop gnjavim in opisujem(že preveč podrobno a ne [sm=jezicek.gif]), ampak me tako žre, da ne morem razmišljat kaj ekstra drugega [sm=smiley1.gif]. Je katera že imela vgnezditveno kdaj? Na britanskih straneh berem forume in je ogromno takšnih, ki so imele vgnezditveno po 5 dni in jo zamenjale za menstruacijo in bile srečke nosečke [sm=smiley1.gif]. Po mojem se za brezveze polnim z lažnim upanjem. Pa ne mi rečt, da naj odklopim, ker ne gre [sm=smiley1.gif]. Allstar, ko se je meni par let nazaj začelo takole packati, se mi je najprej zgodilo v enem ciklusa ... pa potem nič, pa spet v kasnejšem ciklusu, dokler se mi po nekaj mesecih ni začelo pacati redno in konstantno ... od par dni po ovulaciji do takoj po ovulaciji pa vse do M. Na koncu sem vendarle šla h G, ker sva se z možem odločila, da bova delala na otroku. G me je pregledala, kontrolo sva parkrat ponovili, takoj dobila Dabroston, ker je rekla, da imam pretanko sluznico s popuščajočim rumenim telescem. Z Dabrostonom se je stanje ful umirilo in v 4 mesecih sem zanosila.
|
|
|
|