izida -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (5.7.2016 13:26:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to [sm=smiley1.gif] sploh ne dojemam da je to res to [sm=smiley1.gif] sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna [sm=smiley1.gif] bi prilepila slikico, pa ne vem kako [sm=zmeden.gif] Cestitke! Kateri test si pa delala, da ti je tako hitro pokazal? jaz si ne bi upala delat testov tako zgodaj. Zjutraj tistega iz ebaya, zdaj pred pol ure pa še test iz DM-a? Kaj misliš da je možno da narobe kaže če je prehitro delan ali zakaj ga ne bi upala dela tako hitro? Damuš je najbrž mislila isto kot jaz, da velikokrat zavajajo , še posebno BC.....včasih še na dan zamude, kaj šele skoraj teden dni prej.......kateri pa je iz müllerja?. Iz DM-a je in sicer Schwangerschafttest. Glede na to kako se črtica lepo vidi, jaz res upam da je to to Midve imava ta mesec enak dan za M? Tebi je torej danes 10. Dan po O, meni 9 dan po O, ker jo imam 15. dan ciklusa. Zdaj razmišljam, če bi jutri tudi jaz lulala, ampak moj me bo zagotovo prepričal v nasprotno [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|