sončektvoj -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (2.7.2016 18:06:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Tudi jaz naročim te teste (poleg nosečniških še ovulacijske) preko spleta, ampak preko ebaya. Sem tudi zadovoljna, 2x do zdaj so mi pokazali [sm=rozacrtici.gif] ko sem res bila noseča, drugače pa so snežno beli. Clear blue digitalnega sem naredla samo potem naslednji dan, da sem bila 100% prepričana in to je to. Sem pa ugotovila, da je bil preden sem delala O teste pri nama problem, ker sma najverjetneje zamudila ovulacijo. Sem vedno mislila da jo imam nekje 12-14dan, sem pa jo imela kasneje, 16. No, nevem če je bil samo to problem ampak tako se mi zdi[sm=smiley36.gif] Upam, da bo julij zelen mesec! Jaz si najbolj na svetu želim, da nama uspe pred novembrom, da ne bova rabila v neplodnostno. Ampak če bo treba pa tudi ni konec sveta.[sm=smiley1.gif] Mislim da so v osnovi ti testi preko ebaya ali amazona tak enaki. Ovulacijskih testov pa še nisem delala, baje da pri PCOS zaradi že v osnovi povišanega LH ne pokažejo prav. Jaz tudi upam da ne bosta rabila v neplodnostno. Jaz se grem zdaj naročit za pregled in posvet k G. Da jo malo povprašam če je sploh smiselno da še poskušama naravno. Mi je že lani na posvetu, ko sem rekla da bova začela delati na dojenčku rekla naj pridem po Klomifen. Moji ubogi jajčniki imajo toliko cist da je rekla da jih za diagnozo pco sploh ne rabi štet. Sumim pa tudi, da bi znal bit problem pri prehodnosti jajcevodov. Imela sem razlit slepič s 1000 in eno komplikacijo. Pa grem malo do G pa naj ona pove kako in kaj. Je že katera slučanjo bila na HSG? se da slučajno to kje opraviti samoplačniško, če me slučajno ne bo hotela napotit.
|
|
|
|