Allstar -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (1.7.2016 10:11:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Čestitke talisman13 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]!! bibabuba12 včeraj sem se prav zadržala, da vas nisem morila in spraševala [sm=smiley1.gif]. Pri meni je še vedno čudno. Še vedno je rahel rjav izcedek. Včeraj čez dan 1x je bilo tako, da sem mislila, da je zdaj pa res [sm=hudicek1.gif] (je bilo zraven malo sveže krvi), ampak ni bila (še). Spet sem si namontirala velik vložek za ponoči, ki pa je spet ostal čist [sm=zmeden.gif]. O mojih menstrualnih krčih ni ne duha ne sluha. Joški me pa ful bolijo. Vem, da je čisto verjetno, da se mi ulije in da so to neke čudne hormonske spremembe, ki trajajo že tretji dan, ampak imam vseeno neko upanje [sm=zmeden.gif]...ker je prvič v 12 mesecih nekaj konkretno drugače.... Allstar, jaz ti nočem zbijat upanja, ampak ti moram napisati, ker sem imela pred leti podobno izkušnjo. Zaradi stresa in hormonskih sprememb sem dobila sredi cikla ravno take krvave izcedke, podobno kot opisuješ ti, trajalo je par dni in potem čisto prenehalo. Takrat sem se tudi jaz ustrašila, da nisem morda noseča, kar seveda takrat ni bilo še v planu, ker sem še študirala, in sem tudi test naredila, ki pa je bilo negativen. In čez 14 dni sem normalno dobila menstruacijo. Tako da morda naredi vseeno kakšen test, da se boš prepričala, na čem si. Seveda pa močno stiskam pesti in ti želim, da so te spremembe pri tebi morda posledica vgnezditve in N, ne pa hormonskih nihanj. Saj meninrazum govori, d se mi je sigurno nekaj premaknilo/zamaknilo in da je to samo kakšna hormonska motnja. Ampak saj veš kako je. To se mi je prvič zgodilo, itak da guglam že dva dni, slovenske in tuje strani. Povsod najdem možnost, tudi pri Pušenjaku in potem me pač zanese z mislimi. Zdaj me najbolj jezi to, da če se mi do torka ne ustavi oz. če se vredo ulije, moram prestaviti pregled, katerega se veselim že 2 meseca [sm=smiley13.gif].
|
|
|
|