Damuš -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (30.6.2016 20:50:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončektvoj Mene pa ti postopki ful skrbijo. G mi je že ponujala klomifen, takoj ko sem povedala da bomo delali na dojenčku. Moji jajčniki so kar cista pri cisti :( Tako da se psihično že pripravljam da bo treba na IVF. Sem pa tako občutljiva na hormonske zadeve. Že ko sem jemala Dabroston sem imela prva dva meseca težave z apetitom, bruhala in pa jokala za vsako stvar. Na hormonih za IVF bi bila pomoje kot Godzilla. Kaj drugega kot klomifen, če ne bo šlo naravno pa mi ne preostane. Hujšanje pri meni ne bi pomagalo, sem že na bmi 19, sladkor normalen. Držim pesti za vse nas da nam uspe naravno. Vse moje kolegice so takoj zanosile, ko sem jim povedala da imam PCO pa so me samo debelo gledale. No, vidim, da nisem edina, ki se otepa teh hormonskih tabletk. Meni je g. na zadnjem pregledu rekla, da če po 6. mesecih ne rata (sem starejšega letnika, pa hitreje dajo[sm=jezicek.gif]), naj pridem, da bo dala "kakšno spodbudo" - domnevam da v obliki klomifena. Pa sprva sem bila navdušena, zdej pa ko sem prebrala o stranskih učinkih, me je pa kar minilo. In srčno upam, da rata prej samo od sebe[sm=smiley36.gif] Jaz sem že na maco katastrofalno odreagirala. Sploh nočem vedet kako bi šele na tablete. Jah tole z raznimi komentarji ... sej po eni strani štekam ... vsi hočejo dobro ... Ampak ... moja izkušnja je taka. Prvič nihče ni niti v sanjal posumil, da bi midva že kaj delala na [sm=duda.gif], pa sva imela blaženi mir ... in dejansko sva čist na izi čakala tistih 5 mesecev, da je ratalo. Zdej pa vsi že težijo, še preden sem sploh lahko zanosla (zarad carskega) in sem bila že prvi mesec čist napsihirana od vsega. kakor sem prišla domov, je mama že nekaj naumila ... al tisti dan nisem pila kave, al nisem pila alkohola. Pa je že namigovala, Kakorkoli ... jaz upam, da nam bo vsem uspelo čim prej (jaz si želim vsaj 3 otroke - imam že eno hčerkico). Tako da ni lih kaj za čakat. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|