izida -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (29.6.2016 23:24:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar IZVIRNO SPOROČILO: izida Punce. Eno vprašanje. Je možno, da bi bila N kljub zadnji krvavitvi, ki je bila zame pač še ena M? En večer prej je bil na hlačkah rjavkast sluzast izcedek. Naslednji večer res rahla črtica na BC nato krvavitev. Trajala ca. 3-4 dni srednje močna. Včeraj sem imela ene čudne krče pa je čas po O. Niti ne bi razmišljala o tem, ker sem pristaš tega, da je veliko v glavi, ampak moj mi danes reče ko leživa, da imam nabrekel in špičast trebuh. Neki sirast izcedek imam še zraven tega...v nedeljo pa vem, da se mi je ful vrtelo, ko sva hodila po gozdu. Saj vem, neko brezvezno razmišljanje. Ampak res razmišljam o tem, ker smo zdaj dva vikenda fajn zažurali in tudi kaj spili...je to sploh možno, da bi imela krvavitev v primeru vgnezditve? Jutri bom šla po test, da si razčistim te brezvezne dvome....Kakšna bedarija, kajne? Glede krvavitev ti sebe najbolj poznaš. Ponavadi je vgnezditvena 4-7 dni pred pričakovano menstruacijo. Trjala naj bi 1-2 dni in je lahko blaga - samo kakšna kapljica ali pa močna tudi kot menstruacija, le barve naj bi bila rjavkaste ali rozkaste. Res najbolje, da narediš še en test jutri, da ne boš v dvomih. Danes sem 1 uro guglala o tem [sm=zmeden.gif]. Jaz sem danes 7 dni pred predvideno menstruacijo oz. O naj bi imela 23.6. Včeraj sem imela samo enkrat malo rjavkaste sluzi. Danes zjutraj čisto nič, opoldne spet malo rjavkaste sluzi, nato enkrat kar močno, ko sem se obrisala, kot začetek menstruacije - tudi rdečkasto, potem pa kak wc nič, kakšen pa malo rjavkastega, zdaj pa spet nič. Čisto malo me je začelo tiščat v spodnjem delu trebuha, kot pred M, tako da imam vložek in me prav zanima kaj bo zjutraj. Če je to menstruacija, se mi je dobro podrl cikel, danes je 25 dan. V zadnjih 4 letih sem najhitreje dobila na 29 dan. Bomo videli kaj bo iz tega. Vedno bolj pa se mi kaže na pripravljanje na [sm=hudicek1.gif]. Hvala za napisano, sem nehala razmišljat o tem, ker je itak bv. Ampak to kar ti opisuješ, je zagotovo vgnezditvena, ali pa se ti je sistem res zrušil. Je kak razlog, da bi se ti zrušil, karkoli. En teden še imaš do M, 29. Dnevni cikel pa je torej najkrajši. Potem nekaj ne štima. A se ji je zmešalo al pa boš nas razveselila!držim pestike zate[sm=bravo.gif]
|
|
|
|