|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
14.7.2016 10:55:44   
Veronique
Punce, če vam je bila všeč knjiga Kaj pa vidva čakata? vam priporočam še eno, ki je izreeedno podobna. Naslov je: Bo punčka? Bo fantek? Bo...
Napisana na podoben princip kot tista slovenska, meni je bila superuser posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.7.2016 12:02:26   
Damuš
Srček, kaj si izvedela danes? Držim pesti za dobre novice.
Mimika tudi zate še vedno stiskam pesti, da bo vse OK.

Jaz sem začela brati Bo fantek? Bo punčka ... pa sem po pol ure nehala (sem malo skakala po knjigi) in se odločila, da tega ne bom brala. Ker bi potem samo razmišljala o črnih scenarijih, tega pa nočem. Je pa zanimivo branje.

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.7.2016 12:06:45   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Damuš braavo, čestitam! Sem res zelo vesela zate, ker vem koliko to dandanes pomeni. Morda se ti je moralo zdaj to poklopit, zdaj pa bosta prišli še user posted image user posted image

Hvala Veronique. Ja, res veliko pomeni služba v teh časih. Se pa bojim kako bom uskladila varstvo in vse delovne obveznosti. Pestro bo. Zelo.

Ja, nazadnje je bilo tako ... Sem dobila delo in kasneje še user posted image user posted image

Tokrat pa ... se pustim presenetit.

Neposredna povezava do sporočila: 503
14.7.2016 12:10:57   
Veronique
Damuš a rees ti ni bila všeč? Meni je pa superuser posted image Čeprav ni tistega klasičnega srečnega konca. (Sem pa potem malo poguglala in videla, da je avtorica ravno malo pred 37 rojstnim dnevom izvedela, da je noseča in ima zdaj hčerkico staro okoli 1 letauser posted image )

Glede varstva in tega pa... Ja, sigurno bo pestro. Ampak to je itak zmeraj. Pestro je pomoje tudi, če nimaš službe, potem pa se sekiraš glede drugih stvari (npr. financ). Vse bomo uskladile, to sploh ni dvomauser posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 504
14.7.2016 12:31:10   
Damuš

Damuš a rees ti ni bila všeč? Meni je pa superuser posted image Čeprav ni tistega klasičnega srečnega konca. (Sem pa potem malo poguglala in videla, da je avtorica ravno malo pred 37 rojstnim dnevom izvedela, da je noseča in ima zdaj hčerkico staro okoli 1 letauser posted image )

Ne, da mi ni bila všeč ... Super je, ker tako jasno piše o vseh postopkih, hormonskih nihanjih itd ...
Ampak jaz preveč padem v to in potem razmišljam samo še o tem. Česar pa nočem.

saj najbrž jo bom kdaj kasneje prebrala, sedaj pa bom raje kaj drugega vzela v roke. No, itak pa ne bo časa, ker bom v službiuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 505
14.7.2016 12:33:38   
Veronique
Ahaaaa, razumem! Sem sama čisto ista sicer, ampak si ne morem pomagat, da ne bi bralauser posted image
No tako! user posted image A že veš zdaj 100%, če boš dobila pogodbo oz. si jo podpisala? Držim pestiuser posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 506
14.7.2016 12:42:09   
izida

Ahaaaa, razumem! Sem sama čisto ista sicer, ampak si ne morem pomagat, da ne bi bralauser posted image
No tako! user posted image A že veš zdaj 100%, če boš dobila pogodbo oz. si jo podpisala? Držim pestiuser posted image

Jo že imam. Pa veš, katera še je podobna? Naslov je Noge gor, pa bo!

Neposredna povezava do sporočila: 507
14.7.2016 12:53:05   
Veronique
Hvala za predlog, sem si jo kar rezerviralauser posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 508
14.7.2016 16:34:39   
srček..
Punce moje evo me z lepimi novicami user posted image user posted image

Smo šli k mojemu gin. in je rekel da je beta 1051,5 enot/L. In da grem v bolnišnico kje naj bi mi ugotovili kje je ta nosečnost(zunajmaternična) in da se vidi kaj in kako naprej... ok mi že obupali in pomirjeno šli v bolnico z napotnico NUJNO in so me sprejeli čez dobre 2 ure.

Ko me je pogledala doktorca je rekla poglejte je nosečnost user posted image in res smo videli pikico user posted image
Je rekla da je treba malo bolj natančno pogledat a ne kot moj gin. ki me je ustrašil in rekel da je nekje drugje da v maternici pač ni.(tako da verjetno on ne bo več moj gin. ker je tudi ful nesramen in na kakšno moje vprašanje zelo grdo odgovori) A je točno v sredini maternice najina pikica...pa še eno cisto imam na desnem jajčniku ki naj ne bi bila ovira nosečnosti...

Plod je sicer velik 5,1mm kar ustreza 5 tednu in je rekla da ji izgleda tako vse nomalno.
Jutri pa spet moram v bolnico v laboratorij dat kri za beto da vidijo če se je vrednost podvojila v 48 urah, potem čez 3ure spet na pregled in po izvid.
Tako da če bo naraščala vrednost se pravi da počasi bo šlo lepo naprej user posted image

Ne morem vam reč kolko smo veseli jaz in moj možek....in srčno upamo da bo šlo vse lepo kot bi moglo naprej...je pa spet čakanje ampak se bo splačalouser posted image

Hvala vam in vam želim od user posted image to srečo ki jo midva danes čutiva...od sreče sem user posted image ko sem šla s pregleda

user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 509
14.7.2016 16:57:29   
Veronique
srček suuuuper!! Sem zelo vesela za lepe novice. Zdaj pa naj beta lepo narasca in se plodek razvija. Cestitamuser posted image

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 510
14.7.2016 17:02:13   
srček..
Veroniqe, hvalaaaa! user posted image

Zdej držimo pesti da bo vse kot je treba in da beta in plodek pridno rastejo user posted image

Kako je pri tebi??

Držim pesti za vse vas ki čakate user posted image

pa da skupaj pišemo o lepih izkušnjah!!

Neposredna povezava do sporočila: 511
14.7.2016 17:41:58   
aja2
Srcek - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo kot sem ti vceraj napisala, tvoja zgodba je skoraj enaka kot moja, le da je pri meni gin. opravil bolj profesionalno in me ni nic strasil, drugi dan pa je na uz tudi videl pikico. Skratka, sem zelo vesela zate, pozitivno naprej.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 512
14.7.2016 19:42:48   
Storžek3
srček.. super novica! user posted image Čestitke in mirno nosečnost ti želim!

mimi_ka kako si ti?

Jaz sem si danes naročila spet teste na plodnosti, čeprav sem nazadnje dobila precej poškodovane. upam da tokrat ne bojo. ampak prejšnji mesec sem toliko zapravila za teste ker je 4 dni zamujala da joj. Tako da bom oborožena user posted image Vseeno pa pred izostankom ne bi delala, upam da se zadržim.

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 513
14.7.2016 19:54:33   
srček..
aja2, hvalaaaaa veš da sem se takoj spomnila nate in na to kar si mi včeraj napisala, evo ista zgodba user posted image

Nikoli ne obupat, vedno obstaja možnost!

storžek3 hvala! user posted image

Jaz še vedno imam občutek v trebuhu kot da bo vsak čas prišla M in ta občutek traja skoraj en mesec user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 514
14.7.2016 20:21:30   
izida
Srček, super novička, vse bo v najlepšem redu, pikica rasteuser posted image

Mimi_ka, kako si kaj ti? Počivaš najbrž, kajne? Upam, da se boljše počutiš.

Storžek3....fajn se je oborožit ja☺ jaz pa sem šele 3. dan M. O imam naslednji vikend, ko imava z mojim obletnico. user posted image

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 515
14.7.2016 20:29:17   
srček..
izida, ja res po dooolgem času zelo lepa novička user posted image
Moram verjeti da bo dobro pa bo user posted image

Tudi najina pikica je spočeta ravno za najino drugo obletnico user posted image naj bo tudi pri tebi tako!

Jaz sem še v blagem šoku...in ker ne bomo še nobenemu povedaali dokler ne vidimo kako bo šlo, je vse skupaj še bolj zanimivo user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 516
14.7.2016 20:32:49   
aischa2
Da se javim tudi jaz, ker moje ,user posted image ni blo sem danes naredila test kateri je pokazal en velik plus.Sedaj imam ful mesane obcutke, da spet ne bo kaj narobe.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 517
14.7.2016 20:36:11   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: aischa2

Da se javim tudi jaz, ker moje ,user posted image ni blo sem danes naredila test kateri je pokazal en velik plus.Sedaj imam ful mesane obcutke, da spet ne bo kaj narobe.

Bravooooooouser posted image superca za plusek, zdaj pa samo pozitivno razmišljat, pozitiva je pol uspeha! Iskrene čestitke za user posted image .

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 518
14.7.2016 20:39:06   
srček..
aischa2, bravoouser posted image user posted image user posted image za user posted image

Srečno in pogumno naprej, slabe misli takoj stran, vem da ni lahko ampak potrudi se!

Meni tudi ni bilo niti ne vem še kaj bo seveda, je treba počakat. Ampak po enem SS i diagnozo rak, glavo gor pa bo vse dobro!
Mora! user posted image

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 519
14.7.2016 22:07:27   
Veronique
aischa2 cestitam!user posted image zdaj pa le pogumno. Vem da je tezko mislit pozitivno ampak poskusi, je res ze odnos veliko vreden. Vrjamem pa, da je tezko, sploh s tako slabo izkusnjo v preteklosti. Pa ce se prav spomnim je bilo v dokaj poznem tednu, res mi je zal, da si morala skozi to.user posted image

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 520
15.7.2016 7:12:54   
Storžek3
aischa čestitke in srečno do konca user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 521
15.7.2016 7:22:55   
Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: aischa2

Cestitke! user posted image user posted image user posted image Pa se nam bos pridruzila v marcicah. Super! In kar pogumno naprej. Js sem imela letos IMN, tako da razumem, da je tezko razmisljati pozitivno, ampak moremo, ker kaj drugega nam niti ne preostane! Verjamem, da bo tokrat vse ok in da bos naslednje leto marca ze stiskala svojega user posted image v narocju!

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 522
15.7.2016 7:58:22   
Katte
Lepe novičke! Prva polovica meseca je bila kar lepa, naj se tako tudi nadaljuje.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 523
15.7.2016 10:50:46   
Allstar
user posted image user posted image user posted image user posted image JULIJ 2016 user posted image user posted image user posted image user posted image

2.7.
user posted image user posted image talisman13, 2. krog, 1 otrokuser posted image user posted image

8.7.
user posted image Allstar, 12. krog, 0 otrokuser posted image

11.7.
user posted image user posted image majčyca, 3. krog, 1 otrokuser posted image user posted image
user posted image izida, 6. krog, 0 otrokuser posted image
user posted image user posted image Aischa2user posted image user posted image

12.7.
user posted image Damuš, 5. krog, 1 otrokuser posted image

14.7.
user posted image user posted image Bibabuba12, 1. krog, 1 otrokuser posted image user posted image
user posted image user posted image srček..user posted image user posted image

21.7.
sončektvoj, 2. krog, 0 otrok

22.7.
Stroržek3, 6. krog, 2 otroka

23.7.
Katte, 1. krog, 2 otroka

24.7.
Ashatan, 6. krog, 2 otroka

26.7.
Katriss, 13. krog, 0 otrok

29.7.
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

< Sporočilo je popravil Allstar -- 15.7.2016 10:51:32 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 524
15.7.2016 10:54:54   
Allstar
Čestitke obema in srečno do konca user posted image

< Sporočilo je popravil Allstar -- 15.7.2016 10:56:00 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?