RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Storžek3 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 11:42:48)

bibabuba12 možno da ti źe 9. dan pokaže črtico. če je vgnezditev 6.dan po O, potem je 9. dan že lahko test pozitiven. Ali pa je bila O vseeno malo prej kot misliš. Jutri ponovi in boš videla. Držim pesti.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 11:53:11)

Ne vem kdaj je bila O, ker nisem delala testov, po spikanju predvidevam samo. Ma ne more bit se pozitiven test, je se prehitro. Sploh ne razmisljam v to smer, samo razmisljam da sem tokrat kupila zanic teste. Test bom ponovila naslednji teden, ce [sm=hudicek1.gif] ne bo prisla.

Damuš -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 12:29:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Ne vem kdaj je bila O, ker nisem delala testov, po spikanju predvidevam samo. Ma ne more bit se pozitiven test, je se prehitro. Sploh ne razmisljam v to smer, samo razmisljam da sem tokrat kupila zanic teste. Test bom ponovila naslednji teden, ce [sm=hudicek1.gif] ne bo prisla.

Tudi jaz mislim, da je prehitro za pravi rezultat.

Mene pa tako rajca tisti 12. dan po O, ki ste ga včeraj omenjale. Sem celo noč računala, kdaj bi lahko najhitreje naredila test. Ampak pišuka da ga ne bom. Bom lepo počakala na dan predvidene M. Sicer imam 3 teste doma, ampak upam, da mi rata jih pustit pri miru.

izida -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 12:33:18)

Tudi jaz mislim, da meni še danes ne bi pokazal, ker je šele 10. dan po O. Danes mam drugi dan rahel rjav izcedek. Je lahko to od antibiotikov? Tista trohica upanja se je prebudila v meni, da bi lahko morda bila vgnezditev ( saj veste, kako upamo tik pred M).

Storžek3 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 13:07:05)

Ja sej tok hitro se ni za zanašat na test, možno pa je..

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 14:23:21)

Js na zalost ne verjemem, da bi lahko tako hitro bilo to to. Sem pa delala test pac tako, na blef, ker sem smotana. [sm=smiley36.gif] Vam pa dam se slikico testa, da boste videle, da ni niti slucajno mozno, da bi tole bil pozitiven test, je pa v zivo mogoce malenkost bolj vidna crtica. [sm=smiley1.gif]

https://postimg.org/image/kihh97mv5/

Veronique -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 14:50:11)

bibabuba meni pa se to zdi pozitiven, resno. Crtica je vidna (sploh ker si 9dni po O) in roza je. Evaporacijske linije so sive, ne roza

Veronique -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 14:51:05)

Tako crtico sem jaz mela 12 dni po O, na dan zamujanja.
Jaz vseeno mislim, da je to nosecnost....

Katte -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 14:53:13)

Ja, tudi po mojem je to pozitiven test. Močno držim pesti!

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 15:16:17)

Mah, js ne verjamem sploh. Me bo pa zdaj itak zrlo cel cas. In se bom morala prav met pod kontrolo, da ne bom testirala vsak dan. Se posebej me je strah, ker nazadnje, ko je bila IMN, so bile crtice tudi zelo rahle in niso postajale nic mocnejese, tako da srcno upam, da je samo evaporacijska ali pa da bo cez par dni ze mocna, ce bi po kakrsnemkoli nakljucju to bilo slucajno to.

Damuš -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 15:17:35)

Katte, ti si napisala, da si 2x 12. dan po o zagledala [sm=rozacrtici.gif]

Katere teste si pa delala?

Katriss -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 15:53:44)

Bibabuba12, jaz imam enake teste, pa mi niso še nikoli pokazali takšne črtice oz, nobene črtice sploh. Pa sem jih veliko naredila. Na tvojem mestu bi naredila še enega... Držim pesti!

Veronique -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 16:00:55)

Iste imam jaz, vedno so bili snezno beli pa ce sem si se nevem kako zelela tisto crtico.
Predlagam ti, da morda jutri naredis se kakega in vidis kako se crtica razvija. Jaz sem imela zdaj nazadnje par dni take rahle, nakar so en dan izginile in nato krvavitev. Ampak vseeno so bile [sm=smiley1.gif]
Drzim pesti, da bo vsak dan mocnejsa crtica in srecen konec. Mogoce bos pa na poroki res 2v1[sm=smiley36.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 16:36:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Mah, js ne verjamem sploh. Me bo pa zdaj itak zrlo cel cas. In se bom morala prav met pod kontrolo, da ne bom testirala vsak dan. Se posebej me je strah, ker nazadnje, ko je bila IMN, so bile crtice tudi zelo rahle in niso postajale nic mocnejese, tako da srcno upam, da je samo evaporacijska ali pa da bo cez par dni ze mocna, ce bi po kakrsnemkoli nakljucju to bilo slucajno to.

Naredi test spet čez dva dni. Takrat bo vse jasno.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 16:36:51)

Samo upam, da ne bo na koncu tako kot pri tebi Veronique, ampak si resnicno ne upam prevec upati. Bom videla. Upam, da zdrzim in da ne bom delala testa jutri in v petek, ampak sele za vikend. Ce bo crtica mocnejsa potem si bom mislila, da je to to, ce ne bo nic mocnejsa, tako vem za kaj gre, ce bo pa izginila pa sploh vse jasno. Raje verjamem, da to ni to, ker bom na koncu manj razocarana, ce ugotovim, da je bilo lazno pozitivno oz. evaporacijska linija.

mimi_ka -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 17:07:51)

Jeeeeeej Bibabuba jaz tudi vidim rahlo črtico, res komaj vidno, vendar je definitivno tam [sm=bravo.gif]
Tudi jaz imam doma te poceni teste iz ebaya in vedno do sedaj, ko sem jih delal, so bili snežno beli, ta mesec pa sem en dan pred pričakovano M naredila ta test in je bila zelo konkretna črtica, cca 15 dni po O. Potem sem naredila še fs in cb in je bil na vseh jasen plus. Tako da jaz bi ti tudi predlagala, da narediš čez par dni ponovno test.
Jooooj, kako bi bilo to lepo, da se nam še ti pridružiš pri marčicah [sm=smiley1.gif] res stiskam pesti, da je to to [sm=bravo.gif]

Veronique -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 17:09:56)

Vem bibabuba to je res grozno, ko je crtica in potem[sm=hudicek1.gif] ampak kaj cmo. Smo si po eni strani cisto same krive, ker delamo tako zgodaj teste. Ampak vseeno si ne moremo pomagat, vsaj jaz ne[sm=smiley36.gif] res mooocno upam, da je to to in da ti uspe, iskreno ti privoscim!

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 17:26:19)

Ane, da smo prav smotane s temi testi prej? Js sploh nisem mela dobrega razloga, da ga grem delat, ker je se tako zgodaj, ampak ne, sem ga vseeno sla naredit.

mimi_ka ze cel cas si potiho mislim, kako bi bilo super, ce bi se skupaj znasli v marcevkah. Ampak bomo videli. Upanje se obstaja.[sm=smiley36.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 18:00:45)

Allstar kdaj naj bi pa ti delala test?

Allstar -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 19:38:03)

bibabuba12, upam, da je to to [sm=bravo.gif]!

Kaj je s temi evap črticami? Kaj se to zgodi?

Jaz testa ne bom delala, mi je škoda celo ebay-ovega [sm=smiley1.gif]. Noseča nisem, izcedek imam že 7. dan, danes je bilo zjutraj spet kot menstruacija, potem je zopet zginilo....mah, če ginekologa ni zaskrbelo, sem še jaz dala na stran. Je kar je in bo ko bo. Vse mi je dol padlo danes. Še ko sem se hotela naročit na pregled prehodnosti jajcevodov, se niti naročit ne morem pred septembrom. Upam samo, da se mi čimprej vlije, da se mi ščisti, ker imam že dovolj tega.

Sofie -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 20:43:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

bibabuba12, upam, da je to to [sm=bravo.gif]!

Kaj je s temi evap črticami? Kaj se to zgodi?

Jaz testa ne bom delala, mi je škoda celo ebay-ovega [sm=smiley1.gif]. Noseča nisem, izcedek imam že 7. dan, danes je bilo zjutraj spet kot menstruacija, potem je zopet zginilo....mah, če ginekologa ni zaskrbelo, sem še jaz dala na stran. Je kar je in bo ko bo. Vse mi je dol padlo danes. Še ko sem se hotela naročit na pregled prehodnosti jajcevodov, se niti naročit ne morem pred septembrom. Upam samo, da se mi čimprej vlije, da se mi ščisti, ker imam že dovolj tega.

Potem pa držim pesti za naslednji mesec. Boš pa aprilčica in klepetala z marčevkami [sm=smiley36.gif]

Storžek3 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 20:44:22)

bibabuba12 meni je enkrat tako črtico pokazalo 10. dan po O in je bila vsak dan bolj vidna. Vseeno si vzami z rezervo za vsak slučaj, ampak mislim da je to to [sm=smiley1.gif]

majčyca -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 21:52:30)

bibabuba12 tudi jaz vidim črtico in po mojem je to to [sm=bravo.gif] če je meni 12. dan po O pokazalo lepo vidno črtico (danes sem naredila še CB test in je močan plusek), ne vem zakaj tebi ne bi pokazalo na 10. dan po O rahle črtice. Jaz bi na tvojem mestu sigurno jutri zjutraj naredila še 1 test, ker sem tak neučakan človek in hočem takoj vedet na čem sem [sm=smiley36.gif] tako zdaj komaj komaj čakam na 1. pregled, čeprav se bom še kar načakala, glede na to da bi naj bila danes komaj 3 tedne in 3 dni noseča...

Veronique -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 22:06:27)

Tocno to. Jaz sem celo guglala "9 days dpo pregnancy teat" slike in jih je ogrooomno, tako da je popolnoma mogoce. Jaz mislim, da N je, kako pa se bo koncalo pa noben ne ve, mogoce vseeno z malo rezerve vzames, ker je tako zgodaj ampak samo pozitivno mislit! Pomoje se cisto po tiho pa ze lahko malo veselis [sm=jezicek.gif]
Se pa strinjam s tabo majčyca, jaz bi ze tudi zjutraj lulala. Verjetno ze ponoci ha ha, sem res noro neucakana[sm=smiley36.gif]

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (7.7.2016 8:38:54)

A mislite, da sem zdrzala, da nisem delala testa? Valda da ne. [sm=jezicek.gif] Crtica je bila danes zjutraj malenkost mocnejsa. Mogoce pa se res bo na koncu kaj s tega. Bomo videli v prihodnjih dneh. Zankrat se pridno molcim in nic mojemu ne govorim. Ce bo to to, bom naredila za vikend CB digitalnega in mu potem pripravila kaksno presenecenje. [sm=jezicek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>