RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

mimi_ka -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (5.7.2016 16:57:57)

Majčyca čestitke [sm=bravo.gif]
A prideš tudi ti h marčicam?

Kako lepo se je začelo to poletje [sm=smiley1.gif] bravo punce, samo tako naprej [sm=bravo.gif]

majčyca -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (5.7.2016 17:17:12)

Hvala vsem za čestitke [sm=smiley1.gif] močno stiskam pesti za vse ostale in da bi bilo čimveč pluskov [sm=bravo.gif]

mimi_ka ja se vam pridružim pri marčevkah [sm=smiley1.gif]

katjesss -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (5.7.2016 17:18:56)

Suuuuuper, cestitke majčyca [sm=bravo.gif]

Drzimo pesti za cimvec pluskov [sm=smiley36.gif]

Veronique -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (5.7.2016 18:06:52)

Mayche in Allstar upam, da sta danes tudi vidve izvedeli same dobre novicke[sm=smiley1.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (5.7.2016 19:35:07)

Čestitke majčyca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]!

Jaz sem bila na pregledelu - izvedela nič. Ni mi naredil UZ, povedal je, da bi lahko bila nosečnost, lahko je pa zmeden cikel, da pride pri vsaki ženski z resnimi cikli vsak 8-9 do zmešnjave [sm=zmeden.gif]. No, pri meni je to prvič. Dobila sem napotnico za pregled prehodnosti jajcevodov in za hormonske preiskave, moj je imel pa spermiogram zelo dober, edino ena postavka je bila slabša (nekaj imunološkega) in mora naprej andrologu na pregled, da slučajno to kaj ne vpliva. Če bo to vse ok, bi nama lahko naredili insekinacijo. Bomo videli kaj še bo. Če se mi [sm=hudicek1.gif] ne ulije, bom pač še teste delala [sm=smiley1.gif]

Veronique -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (5.7.2016 20:10:27)

Allstar torej se ni vse izgubljeno, mocno upam, da gre za nosecnost.
Ampak tudi ce ne in so to res samo neke motnje cikla imata vsaj nek plan pred sabo in vesta kako pa kaj, to pa je tudi ogromno vredno.

izida -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (5.7.2016 20:34:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Čestitke majčyca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]!

Jaz sem bila na pregledelu - izvedela nič. Ni mi naredil UZ, povedal je, da bi lahko bila nosečnost, lahko je pa zmeden cikel, da pride pri vsaki ženski z resnimi cikli vsak 8-9 do zmešnjave [sm=zmeden.gif]. No, pri meni je to prvič. Dobila sem napotnico za pregled prehodnosti jajcevodov in za hormonske preiskave, moj je imel pa spermiogram zelo dober, edino ena postavka je bila slabša (nekaj imunološkega) in mora naprej andrologu na pregled, da slučajno to kaj ne vpliva. Če bo to vse ok, bi nama lahko naredili insekinacijo. Bomo videli kaj še bo. Če se mi [sm=hudicek1.gif] ne ulije, bom pač še teste delala [sm=smiley1.gif]

Upanje torej ostaja že v tem ciklusu[sm=bravo.gif] Močno stiskam pestike zate, da si [sm=nosecka.gif]!!!! Jaz pa imam pregled prehodnost 17. 8. Zdaj vsaj imata plan za naprej!

mimi_ka -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (5.7.2016 21:11:08)

Allstar super, to so pa spodbudne novice [sm=smiley1.gif]
Držim pesti, da si morda res že nosečka in sploh ne veš [sm=smiley36.gif] drugače pa gresta itak naprej na preiskave in verjemi, da zdaj, ko se je začelo odvijati, se čas, ko boš zagledala [sm=rozacrtici.gif] vedno bolj bliža [sm=bravo.gif] morda pa uspe celo preden prideš sploh do naslednjega pregleda [sm=smiley1.gif]

Mayche kaka je pa situacija pri tebi? Si tudi ti dobila kakšno spodbudno novico?

Katte -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (5.7.2016 21:31:07)

Čestitam, majčyca! 12 dpo je že čisto pravi dan za pozitivni test! Jaz sem tudi na 12. dan videla dve črtici dvakrat. Upam, da bom še kdaj [sm=smajl.gif].

Mayche -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 7:39:40)

majčyca čestitke za [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Allstar v Mariboru sem bila.

Izvedela sva same super novice, da je z obema vse v najlepšem redu. Sem pa razočarana, ker za naprej nisem dobila konkretne informacije, kaj bi bilo najboljše storiti, ker midva naj ne bi bila še taki problem, ker nama je uspelo zanositi in to še nazadnje lani, ter da se v 85% zgodi, da po dveh SS tretjič uspe (to so besede zdravnice).In končalo se je tako, da mi je predpisala Klomifen. Ko sem si kasneje šla brat na internet vse o Klomifenu mi sedaj ni jasno, zakaj ga je predpisala meni, ki imam svoje O... je pa res, da so cikli daljši (cca. 34 dni). Ali je Klomifen namenjen tudi urejanju cikla? Moj G mi je lani predpisal Dabroston in ultrazvočno me je spremljal in je tudi uspelo. Sem kar malo v dilemi, ker se bojim stranskih učinkov Klomifena (večplodna nosečnost, izvenmaternična nosečnost, rak na jajčnikih)... [sm=smiley13.gif]

Skratka dobila sem občutek, da midva itak nisva primerna za kliniko, ker itak lahko zanosiva samo pač prišlo je do SS. Čeprav nazadnje nama je uspelo lani avgusta zdaj pa je tudi že skoraj eno leto naokoli [sm=smiley13.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 7:46:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Mayche

Izvedela sva same super novice, da je z obema vse v najlepšem redu. Sem pa razočarana, ker za naprej nisem dobila konkretne informacije, kaj bi bilo najboljše storiti, ker midva naj ne bi bila še taki problem, ker nama je uspelo zanositi in to še nazadnje lani, ter da se v 85% zgodi, da po dveh SS tretjič uspe (to so besede zdravnice).In končalo se je tako, da mi je predpisala Klomifen. Ko sem si kasneje šla brat na internet vse o Klomifenu mi sedaj ni jasno, zakaj ga je predpisala meni, ki imam svoje O... je pa res, da so cikli daljši (cca. 34 dni). Ali je Klomifen namenjen tudi urejanju cikla? Moj G mi je lani predpisal Dabroston in ultrazvočno me je spremljal in je tudi uspelo. Sem kar malo v dilemi, ker se bojim stranskih učinkov Klomifena (večplodna nosečnost, izvenmaternična nosečnost, rak na jajčnikih)... [sm=smiley13.gif]

Skratka dobila sem občutek, da midva itak nisva primerna za kliniko, ker itak lahko zanosiva samo pač prišlo je do SS. Čeprav nazadnje nama je uspelo lani avgusta zdaj pa je tudi že skoraj eno leto naokoli [sm=smiley13.gif]

Meni so predpisali klomifen zaradi dolgih ciklusov. Moji so nihali tudi do 44 dni. G je rekla da do ovulacije pride kasneje in tudi če bi prišlo do oploditve naj ne bi bilo dobrih pogojev za vgnezditev, saj je sluznica takrat že stara. Ravno ko bi ga morala začeti jemat nama je uspelo v naravnem ciklusu, ki je bil celo krajši. Sem pa vedela kdaj je bila O, ker so me spremljali z UZ.

Če nama ne bi uspelo bi jaz sedaj jemala klomifen. Sej vem da je to kemija...ampak midva sva se po SS trudila skoraj 1 leto.

madjanca -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 7:54:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Meni so predpisali klomifen zaradi dolgih ciklusov. Moji so nihali tudi do 44 dni. G je rekla da do ovulacije pride kasneje in tudi če bi prišlo do oploditve naj ne bi bilo dobrih pogojev za vgnezditev, saj je sluznica takrat že stara. Ravno ko bi ga morala začeti jemat nama je uspelo v naravnem ciklusu, ki je bil celo krajši. Sem pa vedela kdaj je bila O, ker so me spremljali z UZ.

Če nama ne bi uspelo bi jaz sedaj jemala klomifen. Sej vem da je to kemija...ampak midva sva se po SS trudila skoraj 1 leto.

evo meni pa je uspelo, ko sem dobila napotnico za neplodnostno. očitno se nam odvali nek kamen od srca, da se zadeve odvijajo naprej, se malce sprostimo in evo uspe [sm=smiley36.gif]

kar pa se tiče kemije. dabroston in orgametril sem zelo slabo prenašala. groza.. medtem ko klomid pa sem prenašala dobro, čutila sem, da se dogajajo v telesu prave stvari, ker moje žleze enostavno niso zmožne same proizvesti dovolj pravih hormonov. in vem, da bi se še enkrat odločila za klomid, ker sem le zaradi njega že noseča.

če pa bo večplodna nosečnost, pa se sploh ne bojim... kvečjemu se komaj veselim [sm=jezicek.gif]

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 8:14:31)

Super novice punci! Allstar zate se posebej stiskamo pesti, da si ze noseca.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kdaj bos delala test?

Mayche -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 8:22:27)

No, tole je pa spodbudna informacija in logična razlaga. Torej, če te prav razumem, tudi ti si svoje O imela, samo pač kasneje zaradi dolgih ciklov... A s Klomifenom pa torej potem imaš normalno dolg cikel 28 dni? Jaz sem imela zadnji dve leti cikel daljši od 40 dni mogoče enih dvakrat, največkrat ga imam okoli 34 dni. Kar še ni tak hudo ampak je pa vseeno daljše. Malo me je zmotilo ker pač v navodilih Klomifena piše, da se predpisuje ženskam ki nimajo svoje O... pač jaz jo imam in nimam problemov s folikli niti s sluznico.

Mayche -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 8:23:36)

Allstar, upam, da gre za nosečnost. Zanimivo se mi zdi, da te niso dali na UZ, da bi videli kako je stanje... [sm=zmeden.gif]

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 8:41:44)

Allstar tudi ce je noseca je tako zgodaj da mislim, da se na UZ se res ne bi nic videlo.

Js sem pa smotana in sem sla naredit test danes zjutraj in je na testu cisto blaga, komaj vidna crtica. Evaporacijska linija, kaj drugega itak ne more bit, ker je prehitro. Je danes komaj 25 dan v ciklu in v najboljsem primeru 9 dni po O. Vidim, da tokrat nisem fajne teste narocila na ebayju. [sm=smiley13.gif] Prejsnji mi niso nikoli pokazali nobene crtice, ce nisem bila [sm=nosecka.gif]. Moram druge narocit. Tiste, ki ste jih narocile z Ebayja imate preverjen link? Bom zelo hvalezna zanj. [sm=smiley1.gif]

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 8:45:38)

[sm=smiley16.gif][sm=morje.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] JULIJ 2016 [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=morje.gif][sm=smiley16.gif]

2.7.
[sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]talisman13, 2. krog, 1 otrok[sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]

8.7.
Allstar, 12. krog, 0 otrok

11.7.
[sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]majčyca, 3. krog, 1 otrok[sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]
izida, 6. krog, 0 otrok

12.7.
Damuš, 5. krog, 1 otrok

14.7.
Bibabuba12, 1. krog, 1 otrok

20.7.
Storžek3, 6. krog, 2 otroka

21.7.
sončektvoj, 2. krog, 0 otrok

23.7.
Katte, 1. krog, 2 otroka

24.7.
Ashatan, 6. krog, 2 otroka

26.7.
Katriss, 13. krog, 0 otrok

29.7.
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

Mayche -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 8:50:05)

Ja, saj zdaj vidim, ko gledam seznamček, da se pri Allstar res še ne bi kaj videlo... ampak vseeno pestke pa stiskam [sm=jezicek.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 9:01:34)

No, tole je pa spodbudna informacija in logična razlaga. Torej, če te prav razumem, tudi ti si svoje O imela, samo pač kasneje zaradi dolgih ciklov... A s Klomifenom pa torej potem imaš normalno dolg cikel 28 dni? Jaz sem imela zadnji dve leti cikel daljši od 40 dni mogoče enih dvakrat, največkrat ga imam okoli 34 dni. Kar še ni tak hudo ampak je pa vseeno daljše. Malo me je zmotilo ker pač v navodilih Klomifena piše, da se predpisuje ženskam ki nimajo svoje O... pač jaz jo imam in nimam problemov s folikli niti s sluznico.

Ja, jaz sem imela ovulacije, samo precej pozne. Takrat ko bi mogla dobiti M sem imela šele ovulacijo. Klomifrna pa potem nisem vzela ker nama je junija uspelo zanosit. Vem pa da sem imela junija ovulacijo 19. dan, ker so me spremljali. Klomifen naj bi mi uredil ciklus na nekje 28-30 dni. Bi bili boljši pogoji za vgnezditev.

Mayche -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 9:20:16)

Tudi jaz imam O nekje od 19-23 dni... vem, ko so me spremljali UZ in ko sem delala O-teste. Hvala, Sofie, si me res malo pomirili glede Klomifena, ker sedaj vem, da je ok, da ga predpišejo tudi, če O imaš. [sm=smiley1.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 10:04:46)

Jaz testa ne bom delala, ker sem prepričana, da nisem noseča. Bom počakala, da se vredu vlije, se obarvam rdeče, nato pa naprej.
Danes moram klicati za vse preiskave, me prav mori [sm=smiley13.gif]...tako bala sem se tega, da ne bo šlo, po drugi strani, pa sem bila prepričana, da bo takoj. Zdaj pa imam....eeeeh, bo že.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 10:12:53)

Allstar glavo gor! Te preiskave vama bodo samo pomagale pri uresnicitvi sanj. In drugo leto bos ze stiskala svojega [sm=duda.gif] k sebi, verjamem v to!

katjesss -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 10:30:19)

Allstar te popolnoma razumem, jaz imam zdaj se 3poskuse, da rata, pol pa sledi neplodnostna...nekako sem zdaj se polna upanja oz pozitivno razmisljam, torej da bo ratalo, po drugi strani pa me strah tega da bom razocarana, potem se moras pa soocit, da mors na ne vem kolko preiskav...no upam da vama je zdaj vseeno ratalo

izida -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 10:42:50)

Punci, upam, da vama uspe čim prej, po takšni ali drugačni poti. Šelw zdaj se zavedam, da grem že sama v 7. Krog, če tokrat ni uspelo. Tako je leto seveda hitro okrog....zanima me, kakšen bi naj bil pravilen datum za O. Kje je tista meja, da ni prepozno in je potreben klomid?

Včeraj sem brala eno srbsko raziskavo o neplodnosti in pišejo o tem, da se 50% zgodnjih nosečnosti konča s spontanim splavom, pa tega niti ne vemo. Pač pride menstruacija in mislimo, da nam ni uspelo. Gre pa še za biokemično zgodnjo nosečnost, pri kateri je vzrok pomanjkanje nekega encima v metabolizmu....veliko sončka

Storžek3 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (6.7.2016 11:39:29)

Čestitke maychica[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

allstar upam da boš čimprej na jasnem kaj se dogaja.

Jaz ta mesec nič ne spremljam ne BT, ne O teste, nič ne vem a je O že mimo ali ne. In tudi predčasnih testov ne bom delala. Smi skoz v pogonu in se nam dogaja in mi dnevi kar letijo in ni težko odklopit.

Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>