|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
4.7.2016 14:18:58   
Mayche
Punce, jutri imava prvi kontrolni sestanek na kliniki za neplodnost, kjer bova izvedela, kakšni so izvidi vseh preiskav, ki sva jih dala čez od prvega obiska. Kako izgleda ta sestanek? A zdravnik že določi konkretno rešitev kako dalje in konkretno zdravljenje oziroma postopek? Ali se najprej poskuša s kakimi tabletami ali že takoj postopek umetne oploditve?

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.7.2016 14:24:50   
Veronique
Jaz zal nevem (ker tudi sama sprasujem) ampak sem videla, da si ti tudi imela 2 SS. Kako dolgo pa se trudita? Tako cisto mimogrede me zanimauser posted image o sestanku pa bodo verjetno druge kaj vec povedale. V vsakem primeru pa ti zelim dobre noviceuser posted image lepo opravi in pridi porocat kako in kajuser posted image

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 227
4.7.2016 14:31:30   
Mayche
Uh, že kar dolgo... tak, bolj resno sva začela nekje septembra 2014. Januarja 2015 sem obiskala G ker imam neredne M in mi je predpisal Dabroston, pa UZ me je pregledoval, da mi je pogledal kdaj imam O. Marca nama je na ta način prvič uspelo zanositi in sledil je tudi prvi SS. Drugič pa nama je uspelo avgusta 2015 , in se je tudi končalo s SS. In to je tudi vse, kar nama je uspelo. Avgusta sem nato odšla nazaj h G in me je napotil naprej na kliniko. Sedaj pa se še kar trudiva... upam, da rata, saj me malo že skrbijo leta, saj nisva več najmlajša.

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 228
4.7.2016 14:46:11   
Bibabuba12
Ampak vidva se pa ze res dolgo trudita. Zakaj pa cakata ze od avgusta lani za kliniko? Se mi zdi malo dolga, glede na to da je ze skoraj avgust.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 229
4.7.2016 14:49:46   
Mayche

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Ampak vidva se pa ze res dolgo trudita. Zakaj pa cakata ze od avgusta lani za kliniko? Se mi zdi malo dolga, glede na to da je ze skoraj avgust.

Ker je pol leta čakalna doba, da sva sploh prišla na prvi pregled, nato pa, ker sem bila na prvem pregledu ravno med M, sem morala čakati naslednjo M, da sem lahko pričela s preiskavami in odvzemi krvi, za katere sem dobila napotnice, saj so vezane na dneve menstrualnega cikla. In ker imam že po naravi neredne in daljše cikle, in takrat M kot nalašč ni bilo več kot 40 dni, je od prvega pregleda pa do prvega odvzema krvi trajalo precej časa in sva vse skupaj zaključila komaj konec maja, pol pa spet čakanje na datum kontrolnega pregleda... ja, načakaš se precej... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 230
4.7.2016 14:58:49   
Bibabuba12
Joj, res vas obcudujem no. Kapo dol, da se vseeno ostajate tako pozitivne in vztrajate. In ravno zaradi tega verjamem, da vam bo uspelo. Glede nadaljnega postopka je pa verjetno odvisno od diagnoz, ki vama jih bodo postavili. Za dolocene stvari nima smisla cakati in dajo kar hitro na umetno, za ostalo so pa pred tem se drugi postopki (prehodnost jajcevodov, itd.). Drzim pa pesti, da vama uspe pred vsem tem naravno. Upam, da ze zdaj, ko se cakas na user posted image , da na koncu sploh ne pride. user posted image

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.7.2016 15:15:45   
mimi_ka
Hej punce! Sem vas prišla malo pozdravit user posted image mi smo na morju..sem dobila nepričakovano šriri dni fraj v službi in smo izkoristili za par dni morja user posted image
Danes sem končno dobila datum za prvi pregled 2.8. Točno ta dan kot sem že predvidela da bo, ker moj G naroča šele v 9-10. tednu. Drugače počutje zaenkrat ok, nobenih slabosti, moram potrkati, jih tudi prvič nisem imela, le boleče prsi in zeeelooo napet trebuh. Mislim, da prav dolgo tokrat ne bom mogla skrivat in bova domačim kar mogla kmalu naznanit novico, ostalim pa do nuhalne ne mislim nic govorit, pa tudi če bom imela trebuh napihnjen kot melono user posted image bolj kot vse, si tokrat želim, da se bo vse srečno odvilo do 1. pregleda in nuhalne, da bom lahko nekoliko lažje zadihala, in seveda tudi potem naprej.

Sem na hitro preletela poste in če sem si prav zapomnila imata jutri Allstar in Mayche obe pregled. Res bom stiskala pesti za vaju in vama iskreno želim, da dobista same pozitivne in spodbudne novice user posted image

Tudi za vse ostale, ki čakate ta mesec user posted image user posted image stiskam pesti in vas nestrpno pričakujem med user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mimi_ka -- 4.7.2016 15:18:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 232
4.7.2016 16:10:29   
Ashatan
Samo da se javim, da sem še živa, samo forum mi tako počasi dela, da nimam volje. In počitnice so se začele, otroci so dima, več smo okoli, dopusti.........

Neposredna povezava do sporočila: 233
4.7.2016 20:16:08   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Izida meni to tudi deluje kot vnetje. Upam, da čimprej urediš! Danes te tudi kaj daje utrujenost?
Jaz imam mogoče malo težke oči, ampak ni take utrujenosti kot čez vikend.

Obe ringarajevki, ki imata jutri, super porihtajta in nato poročajta.

Majčyca...je pri tebi kaj novega, drugačnega..jaz danes nisem nič utrujena..vse po starem... Od antibiotikov mam še nek čudni pritisk...ko se na hitro dvignem iz sklonjenega položaja, se mi konkretno zvrti. Če ne bi prišla sem gor, bi pozabila, da sploh delava na user posted image Še krvomočnico sem pozabila piti zadnje 3 dni, pa sem rekla, da bomuser posted image

Bova videli za en teden oz. Če je v ponedeljek ne bo, jaz še kar čakam dan ali dva....Mi je prejšnji mesec tudi tako grdo zamujala...drugače pa Vam vsem želim tisto, kar si same - veeelikkkk++++user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.7.2016 20:48:34   
majčyca
Izida pri meni nič novega, jaz sem tudi bila danes dosti manj utrujena kot čez vikend, skoraj nič. Hja bo treba še počakat 1 teden, da bova zares vedeli na čem sva user posted image jaz se bom probala držat stran od testov (imam doma te iz ebaya), ampak nisem sigurna da bom zdržala do ponedeljka (če me seveda prej ne preseneti user posted image ). Jaz tudi res vsem nam želim čimprej velik močan +++ ali user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za obe, ki imata jutri preglede.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.7.2016 20:51:13   
Damuš
Allstar in Mayche držita se jutr na sestanku in fajn zrihtajta.

Meni se je pa čisto nepričakovano odprla možnost za eno službo (nič še ni ziher). Prosim držite pesti, da bi bilo kaj iz tega. Čeprav spet je v ozadju ... kaj pa nosečnost, ali je fer do delodajalca in podobne oslarije.
ja, že tisočkrat sem sama pri sebi predelala to, In vedno sem jasno in glasno odgovorila, da je prvi otrok ... Pa vseeno me vedno znova stisne.

Radosti življenja pač ...

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 236
4.7.2016 21:01:25   
Veronique
Damuš drzim pesti! Joj, upam, da ti uspe, res
Pusti zdaj fer, ne fer... kdo pa je do nas tak in gleda na to? Bos se kasneje s tem ukvarjalauser posted image upam, da se vse poklopi in da dobis.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.7.2016 22:19:29   
mimi_ka
damuš super za službo, držim pesti, da ti uspe. Morda pa je prav to, kar rabiš, da odmisliš malo vse skupaj in bo plusek prišel, ko boš najmanj pričakovala. Točno to se je zgodilo meni. Maja sem dobila delo, sicer samo za dol. čas čez sezono, ampak nikoli ne veš, kake možnosti se ti odprejo za naprej. No in ta mesec, ko sem res njmanj pričakovala, ker tudi pridna nisva bila ravno, kar se seksa tiče, evo in je uspelo, in to celo od enega samega seksa kot že tolikim prej tukaj na forumu, ki so se trudile dlje časa kot me. Tako da jaz sem sigurna, da za vsako pride čas, ko ji je pikica namenjena in takrat bo vse na svojem mestu. Samo pogumno naprej user posted image

< Sporočilo je popravil mimi_ka -- 4.7.2016 22:21:27 >

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 238
4.7.2016 22:24:21   
izida
Punce, ste slišale danes za tragedijo na Gorenjskem??user posted image

Kako lahko taka ženska dobi priložnost, da postane mati???? Kako takim psihopatkam uspe???? Kako je to lahko dar, če pa so ga velikokrat deležne takšne matere, ki to ne bi smele biti...kje je tu pravica??Ni je...

Ti bi mu dal vse in še svet, pa ne gre...user posted image priznam, tole me je dotolklo danes....

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
4.7.2016 22:36:59   
Veronique
Jaz sem se zelo trudila, da me ne bi, ampak preprosto ne morem. Sem se sama popolnoma isto sprasevalauser posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 240
4.7.2016 23:02:14   
mimi_ka
Tudi jaz sem prebrala danes na netu to novico in sem bila čisto šokirana user posted image groza res, nimam besed za take ljudi..upam, da jim bo vse trikrat povrnjeno, žal pa bodo otroku ostale posledice za vedno.

Neposredna povezava do sporočila: 241
4.7.2016 23:03:17   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Tudi jaz sem prebrala danes na netu to novico in sem bila čisto šokirana user posted image groza res, nimam besed za take ljudi..upam, da jim bo vse trikrat povrnjeno, žal pa bodo otroku ostale posledice za vedno.

Otrok je danes umrl v UKC Ljubljana ...

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.7.2016 23:06:12   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: izida

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Otrok je danes umrl v UKC Ljubljana ...

A res?! Jaz sem brala še zjutaj in potem nisem več spremljala, ker smo na morju. Groza..ubogi otrok..

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.7.2016 7:47:21   
Mayche
To ne moreš verjet... user posted image kaj se vse lahko dogaja... nimam besed za tole... grozljivka user posted image In takšne matere lahko zanosijo po samem čudežu... res tu ni nobene pravice... user posted image

Punce, drugače včeraj je mene še nekaj jezil rahli rožnati izcedek, no, danes zjutraj pa se je končno vlila gospa user posted image ... prav olajšana sem...

Danes imam pregled, poročam, kako bo. Želim si, da bi čimprej začeli konkretno reševati najino težavo, ker se mi zdi, da sem se od prvega obiska na kliniki do zdaj res načakala.
Allstar, tudi tebi vso srečo na pregledu, in poročaj user posted image

Veronique kako dolgo pa se vidva že trudita?

Damuš tudi zate stiskam pesti, da se ti s službo vse poklopi tako, kot si sama želiš user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.7.2016 8:22:12   
Bibabuba12
Mayche skoda da se je vlila. Bi bilo veliko lepse, ce bi bili user posted image . Porocaj kaj se bos na pregledu dogovorila. Stiskam pesti, da cimprej zacnete s kaksnim postopkom, da bos cimprej user posted image .

Allstar kako je s tvojim izcedkom danes? Tudi ti dobro opravi na pregledu. Upam, da ti ginekolog pove kaksno dobro novicko. user posted image

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.7.2016 9:15:45   
Allstar
Mayche upam, da se ti konkretno premakne naprej! Držim pesti! Kdaj pa imaš pregled? Mb ali Lj? Jaz ga imam šele popoldan.

Pri meni je še vedno isto, user posted image še ni, izcedek isti. Imam pa občutwk, da menje začelo čvičit in pikat, tako da mislim, da bo slej kot prej prišla.

Glede deklice je pa res grozno user posted image . In res ne vem kako lahko takšne pošasti postanejo mame user posted image ...
Zvedela sem pa še eno novico, ob kateri sem tudi dobila solzne oči. Ena punca je zanosila z dvojčki, en plod je odmrl, šla je na operacijo, da bi ga odstranili, pa so ji po pomoti odstranili oba user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se to dogaja? Katastrofa..

Neposredna povezava do sporočila: 246
5.7.2016 10:10:25   
katjesss
Hjoj pa dajte no, saj res ne najde clovek za te grozote no ...zalostno res in enostavno ni fer user posted image

Mayche in Allstar fajn se zmenita danes, pri Allstar se drzimo pesti za plusek ne, Mayche pa za cimprejsno resitev do pluska user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.7.2016 10:24:33   
Allstar
katjess hvala user posted image ! Ampak sem zdaj že 100%, da ne bo pluska. Predolgo se že vleče. Sem pa jezna na sebe danes....zjutraj sem pozabila naredit test za vsak slučaj! So me delavci vrgli iz postelje in sem se hitela spravit in pozabila....kaj takšnega se mi ni zdelo mogoče, ampak očitno je user posted image .

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.7.2016 10:35:25   
katjesss
Allstar saj bos popoldne potem zvedla, ce je kaj

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 249
5.7.2016 11:19:05   
Veronique

IZVIRNO SPOROČILO: Mayche

Veronique kako dolgo pa se vidva že trudita?

Leto dni in par mesecev. Po tocno enem letu user posted image , SS. Potem sva en mesec pocakala, pa spet user posted image in spet SS. Zdaj je se od tega mimo ena user posted image , zdaj pa bomo videli.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?