|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
3.7.2016 20:09:01   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: Taja15

IZVIRNO SPOROČILO: Mayche

Jaz sem se kar prestavila v julijsko temo, ker sem v junijski očitno ostala sama user posted image Sicer sem že tam napisala, da še vedno čakam na user posted image ... če je ne bo do ponedeljka, bom naredila test.

koliko pa zamuja? meni 4.dan...imam pa res vecje prsi in danes mi je bilo kar malo slabo in bolecine v spodnjem delu križa. upam da ni samo psiha

Jaz bi ti tudi predlagala kak test user posted image in držim pesti user posted image

(odgovor članu Taja15)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.7.2016 20:09:53   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Jaz imam tudi 8 dni do user posted image , čeprav glede na O bi jo mogoče lahko pričakovala že kak dan prej. Jaz tudi nimam nobenega znaka se mi zdi, edino zdaj me je včeraj in danes dajala dopoldan taka utrujenost, da sem se komaj držala pokonci, začelo se je okoli 10h, trajala je nekje 2-3 ure, potem pa je bilo boljše. Ampak to bi lahko bilo vreme, PMS, karkoli... nimam pa še tudi nobenih znakov za user posted image , tako da če že slučajno ne bo plusek, se mi bo pa mogoče vsaj ciklus uredil user posted image čeprav si user posted image zelo zelo močno želim user posted image

Evo mayčica, tudi jaz danes od 11 pa do 4 tako zaspana in utrujena☺😅😅

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.7.2016 20:10:15   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

taja15Jaz predlagam, da se naredis kak test.user posted image

majcica isto ti!user posted image drzim pesti!

Pri meni je po mojem prehitro še za test, je vseeno še 1 teden do user posted image . Ali bi zdaj že tudi kaj pokazalo (če bi slučajno bilo kaj)?

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.7.2016 20:11:12   
Mayche

IZVIRNO SPOROČILO: Taja15

Jaz sem se kar prestavila v julijsko temo, ker sem v junijski očitno ostala sama user posted image Sicer sem že tam napisala, da še vedno čakam na user posted image ... če je ne bo do ponedeljka, bom naredila test.

koliko pa zamuja? meni 4.dan...imam pa res vecje prsi in danes mi je bilo kar malo slabo in bolecine v spodnjem delu križa. upam da ni samo psiha

Imam neredne cikle in zato težko točno napovem M. Ampak glede na O teste, ki sem jih delala, bi naj prišla M okoli 30.06. Tako, da verjetno zamuja kak dan ali dva, ali pa še sploh ne, če mi je O test slučajno narobe napovedal O. Še zdaj v petek, so me malo bolele prsi (kot ponavadi pred M) in malo so me dajali krči, včeraj pa danes pa kot bi vse to odrezal stran. Ne bolijo več prsi, krčev ni, user posted image pa tudi ne... tako, da sem že prav malo jezna... user posted image

(odgovor članu Taja15)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.7.2016 20:11:23   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Jaz imam tudi 8 dni do user posted image , čeprav glede na O bi jo mogoče lahko pričakovala že kak dan prej. Jaz tudi nimam nobenega znaka se mi zdi, edino zdaj me je včeraj in danes dajala dopoldan taka utrujenost, da sem se komaj držala pokonci, začelo se je okoli 10h, trajala je nekje 2-3 ure, potem pa je bilo boljše. Ampak to bi lahko bilo vreme, PMS, karkoli... nimam pa še tudi nobenih znakov za user posted image , tako da če že slučajno ne bo plusek, se mi bo pa mogoče vsaj ciklus uredil user posted image čeprav si user posted image zelo zelo močno želim user posted image

Mogoče pa bova le imeli srečo user posted image močno stiskam pesti za obe oz. za prav vse nas tukaj user posted image user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.7.2016 20:11:51   
izida

Pri meni je po mojem prehitro še za test, je vseeno še 1 teden do user posted image . Ali bi zdaj že tudi kaj pokazalo (če bi slučajno bilo kaj)?

Mislim, da je res ful prehitro 8 dni prej.....boljše, da počakava

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.7.2016 20:11:54   
Mayche
majčyca, si naredila test?

< Sporočilo je popravil Mayche -- 3.7.2016 20:12:17 >

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.7.2016 20:12:57   
izida

Mogoče pa bova le imeli srečo user posted image močno stiskam pesti za obe oz. za prav vse nas tukaj user posted image user posted image

Upam, da res. Držim pesti, da M ta mesec odide na dopust za celo leto☺☺☺

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.7.2016 20:13:03   
majčyca

Ja jaz tudi mislim da je prehitro. Mogoče tam četrtek ali petek?

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.7.2016 20:13:53   
majčyca

majčyca, si naredila test?

Ne, jaz imam še vseeno 8 dni do user posted image in je prehitro za test. Ali je že kateri kdaj pokazal tako hitro?

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.7.2016 20:14:32   
majčyca

Upam, da res. Držim pesti, da M ta mesec odide na dopust za celo leto☺☺☺

Jaz tudi, je ne bi prav nič pogrešala user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.7.2016 20:15:28   
izida

Takrat bi lahko že kaj pokazalo a je hormon načeloma prisoten šele takrat, ko se približuje M. Želim nama pluseeek!!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.7.2016 20:17:00   
Mayche
majčyca, oprosti, sem nekaj zabrklala z imeni... mislila sem Tajo15, ki je napisala, da ji zamuja že 4 dan. Pri tebi pa je res še prehitro za test. Ne bo še pokazal.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.7.2016 20:20:16   
majčyca

Takrat bi lahko že kaj pokazalo a je hormon načeloma prisoten šele takrat, ko se približuje M. Želim nama pluseeek!!

Tudi jaz!!

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 189
3.7.2016 20:21:35   
majčyca

majčyca, oprosti, sem nekaj zabrklala z imeni... mislila sem Tajo15, ki je napisala, da ji zamuja že 4 dan. Pri tebi pa je res še prehitro za test. Ne bo še pokazal.

Nič hudega user posted image Upam pa, da bo čez 8 dni pokazal močan plusek user posted image eh že zdaj sanjam in že vidim kako se mi bo spet vlekel ta teden...

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 190
3.7.2016 20:28:20   
Mayche
Ja, čas po O do predvidene M se nenormalno vleeeečeeeee user posted image Navijam za čimveč plusekov... user posted image user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 191
3.7.2016 20:34:47   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Allstar je mozno, da imas tokrat tako sibko menstruacijo? Se dobro, da imas ginekoloski pregled v torek da bos vsaj izvedela na cem si. Se vedno stiskam pesti, da bos ti naslednja zagledala user posted image v juliju. Kako pa kaj ostale, ki ste za Allstar na seznamu? Ima kaksne ze kaksne znake?

Ne, ni možno, da bi bila menstruacija. Je samo akrat ko se obrišem, na vložku pa skoraj nič. Preglede pri ginekologu pa sem pričela v prvi vrsti zaradi močnih in zelo bolečih menstruacij, ki se vlečejo že 2 leti....je pa najbolj verjetno, da se hormoni igrajo z mano. Ne znam si drugače razložit. Traja pa že 5 dni.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.7.2016 20:37:09   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Allstar je mozno, da imas tokrat tako sibko menstruacijo? Se dobro, da imas ginekoloski pregled v torek da bos vsaj izvedela na cem si. Se vedno stiskam pesti, da bos ti naslednja zagledala user posted image v juliju. Kako pa kaj ostale, ki ste za Allstar na seznamu? Ima kaksne ze kaksne znake?

Ne, ni možno, da bi bila menstruacija. Je samo akrat ko se obrišem, na vložku pa skoraj nič. Preglede pri ginekologu pa sem pričela v prvi vrsti zaradi močnih in zelo bolečih menstruacij, ki se vlečejo že 2 leti....je pa najbolj verjetno, da se hormoni igrajo z mano. Ne znam si drugače razložit. Traja pa že 5 dni.

Kdaj ti že mora zamujati????upam na vgnezditveno in držim pestiiiiuser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 193
3.7.2016 20:47:05   
Amour

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Evo, update. Pravkar iz wcja, spet samo rjav izcedek, ko se obeisem. Da si boste predstavljale koliko je - en dnevni vložek je dovolj za cel dan, pa recimo da je konec dneva 1/4 vložka napacanega.
Oprostite, ker non stop gnjavim in opisujem(že preveč podrobno a ne user posted image ), ampak me tako žre, da ne morem razmišljat kaj ekstra drugega user posted image .

Je katera že imela vgnezditveno kdaj?
Na britanskih straneh berem forume in je ogromno takšnih, ki so imele vgnezditveno po 5 dni in jo zamenjale za menstruacijo in bile srečke nosečke user posted image . Po mojem se za brezveze polnim z lažnim upanjem. Pa ne mi rečt, da naj odklopim, ker ne gre user posted image .

Allstar, ko se je meni par let nazaj začelo takole packati, se mi je najprej zgodilo v enem ciklusa ... pa potem nič, pa spet v kasnejšem ciklusu, dokler se mi po nekaj mesecih ni začelo pacati redno in konstantno ... od par dni po ovulaciji do takoj po ovulaciji pa vse do M. Na koncu sem vendarle šla h G, ker sva se z možem odločila, da bova delala na otroku. G me je pregledala, kontrolo sva parkrat ponovili, takoj dobila Dabroston, ker je rekla, da imam pretanko sluznico s popuščajočim rumenim telescem. Z Dabrostonom se je stanje ful umirilo in v 4 mesecih sem zanosila.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 194
3.7.2016 21:16:10   
Allstar
izida aplikacija kaže 5.7, sem pa delala teste in preračunala na 7 ali 8.7.

Amour tudi to sem že razmišljala. Sem prebrala, da naj bi bili izcedki pred user posted image zaradi popuščanja rumenega telesca. Z mojo sluznico pa naj bi bilo vse ok, sem bila nazadnje v času ovulacije na UZ. Za kaj je dober dabroston?

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.7.2016 21:39:10   
Taja15
sem naredila pol ure nazaj pa se kar neg.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 196
3.7.2016 21:47:25   
Taja15

kot sem napisala je neg.
mislite punce da imam sploh se kaj sans ta mesec? grem vsakic kar tezko na wc da ne zagledamuser posted image

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 197
3.7.2016 21:58:10   
Veronique
Mogoce je, ce si imela kasneje ovulacijo in zaradi tega kasneje zanosila.
Se pa je pri meni do zdaj vedno izkazalo, da ce je user posted image zamujala test pa je bil negativen je tako tudi ostalo...user posted image

(odgovor članu Taja15)
Neposredna povezava do sporočila: 198
3.7.2016 22:00:35   
Taja15
saj to sem tudi pripravljena..parner je rekel,gremo julija naprej se "matrat"
sem pa videla da mu ni bilo vseeno

Neposredna povezava do sporočila: 199
3.7.2016 22:16:25   
Veronique
Tocno tako, glavo gor in naprej. Ce zdaj slucajno ne uspe pa se nam le pridruzi pri klepetanju in cakanju user posted image v julijuuser posted image

(odgovor članu Taja15)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?