Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:09:01
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taja15 IZVIRNO SPOROČILO: Mayche Jaz sem se kar prestavila v julijsko temo, ker sem v junijski očitno ostala sama Sicer sem že tam napisala, da še vedno čakam na ... če je ne bo do ponedeljka, bom naredila test. koliko pa zamuja? meni 4.dan...imam pa res vecje prsi in danes mi je bilo kar malo slabo in bolecine v spodnjem delu križa. upam da ni samo psiha Jaz bi ti tudi predlagala kak test in držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:09:53
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Jaz imam tudi 8 dni do , čeprav glede na O bi jo mogoče lahko pričakovala že kak dan prej. Jaz tudi nimam nobenega znaka se mi zdi, edino zdaj me je včeraj in danes dajala dopoldan taka utrujenost, da sem se komaj držala pokonci, začelo se je okoli 10h, trajala je nekje 2-3 ure, potem pa je bilo boljše. Ampak to bi lahko bilo vreme, PMS, karkoli... nimam pa še tudi nobenih znakov za , tako da če že slučajno ne bo plusek, se mi bo pa mogoče vsaj ciklus uredil čeprav si zelo zelo močno želim Evo mayčica, tudi jaz danes od 11 pa do 4 tako zaspana in utrujena☺😅😅
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:10:15
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique taja15Jaz predlagam, da se naredis kak test. majcica isto ti! drzim pesti! Pri meni je po mojem prehitro še za test, je vseeno še 1 teden do . Ali bi zdaj že tudi kaj pokazalo (če bi slučajno bilo kaj)?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:11:12
|
|
|
|
Mayche
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taja15 IZVIRNO SPOROČILO: Mayche Jaz sem se kar prestavila v julijsko temo, ker sem v junijski očitno ostala sama Sicer sem že tam napisala, da še vedno čakam na ... če je ne bo do ponedeljka, bom naredila test. koliko pa zamuja? meni 4.dan...imam pa res vecje prsi in danes mi je bilo kar malo slabo in bolecine v spodnjem delu križa. upam da ni samo psiha Imam neredne cikle in zato težko točno napovem M. Ampak glede na O teste, ki sem jih delala, bi naj prišla M okoli 30.06. Tako, da verjetno zamuja kak dan ali dva, ali pa še sploh ne, če mi je O test slučajno narobe napovedal O. Še zdaj v petek, so me malo bolele prsi (kot ponavadi pred M) in malo so me dajali krči, včeraj pa danes pa kot bi vse to odrezal stran. Ne bolijo več prsi, krčev ni, pa tudi ne... tako, da sem že prav malo jezna...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:11:23
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Jaz imam tudi 8 dni do , čeprav glede na O bi jo mogoče lahko pričakovala že kak dan prej. Jaz tudi nimam nobenega znaka se mi zdi, edino zdaj me je včeraj in danes dajala dopoldan taka utrujenost, da sem se komaj držala pokonci, začelo se je okoli 10h, trajala je nekje 2-3 ure, potem pa je bilo boljše. Ampak to bi lahko bilo vreme, PMS, karkoli... nimam pa še tudi nobenih znakov za , tako da če že slučajno ne bo plusek, se mi bo pa mogoče vsaj ciklus uredil čeprav si zelo zelo močno želim Evo mayčica, tudi jaz danes od 11 pa do 4 tako zaspana in utrujena☺😅😅 Mogoče pa bova le imeli srečo močno stiskam pesti za obe oz. za prav vse nas tukaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:11:51
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: Veronique taja15Jaz predlagam, da se naredis kak test. majcica isto ti! drzim pesti! Pri meni je po mojem prehitro še za test, je vseeno še 1 teden do . Ali bi zdaj že tudi kaj pokazalo (če bi slučajno bilo kaj)? Mislim, da je res ful prehitro 8 dni prej.....boljše, da počakava
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:11:54
|
|
|
|
Mayche
|
majčyca, si naredila test?
< Sporočilo je popravil Mayche -- 3.7.2016 20:12:17 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:12:57
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Jaz imam tudi 8 dni do , čeprav glede na O bi jo mogoče lahko pričakovala že kak dan prej. Jaz tudi nimam nobenega znaka se mi zdi, edino zdaj me je včeraj in danes dajala dopoldan taka utrujenost, da sem se komaj držala pokonci, začelo se je okoli 10h, trajala je nekje 2-3 ure, potem pa je bilo boljše. Ampak to bi lahko bilo vreme, PMS, karkoli... nimam pa še tudi nobenih znakov za , tako da če že slučajno ne bo plusek, se mi bo pa mogoče vsaj ciklus uredil čeprav si zelo zelo močno želim Evo mayčica, tudi jaz danes od 11 pa do 4 tako zaspana in utrujena☺😅😅 Mogoče pa bova le imeli srečo močno stiskam pesti za obe oz. za prav vse nas tukaj Upam, da res. Držim pesti, da M ta mesec odide na dopust za celo leto☺☺☺
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:13:03
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: Veronique taja15Jaz predlagam, da se naredis kak test. majcica isto ti! drzim pesti! Pri meni je po mojem prehitro še za test, je vseeno še 1 teden do . Ali bi zdaj že tudi kaj pokazalo (če bi slučajno bilo kaj)? Mislim, da je res ful prehitro 8 dni prej.....boljše, da počakava Ja jaz tudi mislim da je prehitro. Mogoče tam četrtek ali petek?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:13:53
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayche majčyca, si naredila test? Ne, jaz imam še vseeno 8 dni do in je prehitro za test. Ali je že kateri kdaj pokazal tako hitro?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:14:32
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Jaz imam tudi 8 dni do , čeprav glede na O bi jo mogoče lahko pričakovala že kak dan prej. Jaz tudi nimam nobenega znaka se mi zdi, edino zdaj me je včeraj in danes dajala dopoldan taka utrujenost, da sem se komaj držala pokonci, začelo se je okoli 10h, trajala je nekje 2-3 ure, potem pa je bilo boljše. Ampak to bi lahko bilo vreme, PMS, karkoli... nimam pa še tudi nobenih znakov za , tako da če že slučajno ne bo plusek, se mi bo pa mogoče vsaj ciklus uredil čeprav si zelo zelo močno želim Evo mayčica, tudi jaz danes od 11 pa do 4 tako zaspana in utrujena☺😅😅 Mogoče pa bova le imeli srečo močno stiskam pesti za obe oz. za prav vse nas tukaj Upam, da res. Držim pesti, da M ta mesec odide na dopust za celo leto☺☺☺ Jaz tudi, je ne bi prav nič pogrešala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:15:28
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: Veronique taja15Jaz predlagam, da se naredis kak test. majcica isto ti! drzim pesti! Pri meni je po mojem prehitro še za test, je vseeno še 1 teden do . Ali bi zdaj že tudi kaj pokazalo (če bi slučajno bilo kaj)? Mislim, da je res ful prehitro 8 dni prej.....boljše, da počakava Ja jaz tudi mislim da je prehitro. Mogoče tam četrtek ali petek? Takrat bi lahko že kaj pokazalo a je hormon načeloma prisoten šele takrat, ko se približuje M. Želim nama pluseeek!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:17:00
|
|
|
|
Mayche
|
majčyca, oprosti, sem nekaj zabrklala z imeni... mislila sem Tajo15, ki je napisala, da ji zamuja že 4 dan. Pri tebi pa je res še prehitro za test. Ne bo še pokazal.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:20:16
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: Veronique taja15Jaz predlagam, da se naredis kak test. majcica isto ti! drzim pesti! Pri meni je po mojem prehitro še za test, je vseeno še 1 teden do . Ali bi zdaj že tudi kaj pokazalo (če bi slučajno bilo kaj)? Mislim, da je res ful prehitro 8 dni prej.....boljše, da počakava Ja jaz tudi mislim da je prehitro. Mogoče tam četrtek ali petek? Takrat bi lahko že kaj pokazalo a je hormon načeloma prisoten šele takrat, ko se približuje M. Želim nama pluseeek!! Tudi jaz!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:21:35
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayche majčyca, oprosti, sem nekaj zabrklala z imeni... mislila sem Tajo15, ki je napisala, da ji zamuja že 4 dan. Pri tebi pa je res še prehitro za test. Ne bo še pokazal. Nič hudega Upam pa, da bo čez 8 dni pokazal močan plusek eh že zdaj sanjam in že vidim kako se mi bo spet vlekel ta teden...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:28:20
|
|
|
|
Mayche
|
Ja, čas po O do predvidene M se nenormalno vleeeečeeeee Navijam za čimveč plusekov...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:34:47
|
|
|
|
Allstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Allstar je mozno, da imas tokrat tako sibko menstruacijo? Se dobro, da imas ginekoloski pregled v torek da bos vsaj izvedela na cem si. Se vedno stiskam pesti, da bos ti naslednja zagledala v juliju. Kako pa kaj ostale, ki ste za Allstar na seznamu? Ima kaksne ze kaksne znake? Ne, ni možno, da bi bila menstruacija. Je samo akrat ko se obrišem, na vložku pa skoraj nič. Preglede pri ginekologu pa sem pričela v prvi vrsti zaradi močnih in zelo bolečih menstruacij, ki se vlečejo že 2 leti....je pa najbolj verjetno, da se hormoni igrajo z mano. Ne znam si drugače razložit. Traja pa že 5 dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:37:09
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Allstar je mozno, da imas tokrat tako sibko menstruacijo? Se dobro, da imas ginekoloski pregled v torek da bos vsaj izvedela na cem si. Se vedno stiskam pesti, da bos ti naslednja zagledala v juliju. Kako pa kaj ostale, ki ste za Allstar na seznamu? Ima kaksne ze kaksne znake? Ne, ni možno, da bi bila menstruacija. Je samo akrat ko se obrišem, na vložku pa skoraj nič. Preglede pri ginekologu pa sem pričela v prvi vrsti zaradi močnih in zelo bolečih menstruacij, ki se vlečejo že 2 leti....je pa najbolj verjetno, da se hormoni igrajo z mano. Ne znam si drugače razložit. Traja pa že 5 dni. Kdaj ti že mora zamujati????upam na vgnezditveno in držim pestiiii
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 20:47:05
|
|
|
|
Amour
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Evo, update. Pravkar iz wcja, spet samo rjav izcedek, ko se obeisem. Da si boste predstavljale koliko je - en dnevni vložek je dovolj za cel dan, pa recimo da je konec dneva 1/4 vložka napacanega. Oprostite, ker non stop gnjavim in opisujem(že preveč podrobno a ne ), ampak me tako žre, da ne morem razmišljat kaj ekstra drugega . Je katera že imela vgnezditveno kdaj? Na britanskih straneh berem forume in je ogromno takšnih, ki so imele vgnezditveno po 5 dni in jo zamenjale za menstruacijo in bile srečke nosečke . Po mojem se za brezveze polnim z lažnim upanjem. Pa ne mi rečt, da naj odklopim, ker ne gre . Allstar, ko se je meni par let nazaj začelo takole packati, se mi je najprej zgodilo v enem ciklusa ... pa potem nič, pa spet v kasnejšem ciklusu, dokler se mi po nekaj mesecih ni začelo pacati redno in konstantno ... od par dni po ovulaciji do takoj po ovulaciji pa vse do M. Na koncu sem vendarle šla h G, ker sva se z možem odločila, da bova delala na otroku. G me je pregledala, kontrolo sva parkrat ponovili, takoj dobila Dabroston, ker je rekla, da imam pretanko sluznico s popuščajočim rumenim telescem. Z Dabrostonom se je stanje ful umirilo in v 4 mesecih sem zanosila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 21:16:10
|
|
|
|
Allstar
|
izida aplikacija kaže 5.7, sem pa delala teste in preračunala na 7 ali 8.7. Amour tudi to sem že razmišljala. Sem prebrala, da naj bi bili izcedki pred zaradi popuščanja rumenega telesca. Z mojo sluznico pa naj bi bilo vse ok, sem bila nazadnje v času ovulacije na UZ. Za kaj je dober dabroston?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 21:39:10
|
|
|
|
Taja15
|
sem naredila pol ure nazaj pa se kar neg.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 21:47:25
|
|
|
|
Taja15
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayche majčyca, oprosti, sem nekaj zabrklala z imeni... mislila sem Tajo15, ki je napisala, da ji zamuja že 4 dan. Pri tebi pa je res še prehitro za test. Ne bo še pokazal. kot sem napisala je neg. mislite punce da imam sploh se kaj sans ta mesec? grem vsakic kar tezko na wc da ne zagledam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 21:58:10
|
|
|
|
Veronique
|
Mogoce je, ce si imela kasneje ovulacijo in zaradi tega kasneje zanosila. Se pa je pri meni do zdaj vedno izkazalo, da ce je zamujala test pa je bil negativen je tako tudi ostalo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 22:00:35
|
|
|
|
Taja15
|
saj to sem tudi pripravljena..parner je rekel,gremo julija naprej se "matrat" sem pa videla da mu ni bilo vseeno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 3.7.2016 22:16:25
|
|
|
|
Veronique
|
Tocno tako, glavo gor in naprej. Ce zdaj slucajno ne uspe pa se nam le pridruzi pri klepetanju in cakanju v juliju
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?