Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 11:40:18
|
|
|
|
izida
|
Obema držim pesti, da uredita kar se da najboljše Jaz pa imam danes svetlorjav izcedek od vnetja... .Nič več sirast, nobene srbečice, nič.In seveda 10 mozoljev, ki opozarjajo, da prihaja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:21:40
|
|
|
|
majčyca
|
Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to sploh ne dojemam da je to res to sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna bi prilepila slikico, pa ne vem kako
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:22:31
|
|
|
|
majčyca
|
Izida mogoče pa je to pri tebi vgnezditvena? Držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:31:18
|
|
|
|
Veronique
|
Jupiiii bravo, ISKRENE CESTITKE!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:32:55
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to sploh ne dojemam da je to res to sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna bi prilepila slikico, pa ne vem kako Wooooow....bravooooo ful veselaaaa Kateri test pa imaš, da tako zgodaj pokaže?torej si danes tako kot jaz, 23. Dan ciklusa......woow res čestitke
< Sporočilo je popravil izida -- 5.7.2016 12:37:23 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:42:59
|
|
|
|
majčyca
|
Hvala obema za čestitke jaz sem tako vesela, da sploh ne morem opisat tega zdaj pa samo upam, da so vse ok! Izida najprej sem zjutraj naredila test iz ebaya, potem ker mi ni dalo miru, pa sem pred pol ure še naredila test iz DM-a. In sta oba pokazala drugo črtico, ta iz DM-a še malenkost močnejšo kot tisti iz ebaya, čeprav sem ta test iz DM-a delala s tretjim ali četrtim urinom danes
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:45:38
|
|
|
|
majčyca
|
Ima katera izkušnje s folno kislino iz DM-a (A-Z)? Sem jo zdaj kar kupila ko sem bila v DM-U. V prvi nosečnosti sem jemala Elevit, tako da ne vem kako je ta.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:45:38
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to sploh ne dojemam da je to res to sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna bi prilepila slikico, pa ne vem kako Cestitke! Kateri test si pa delala, da ti je tako hitro pokazal? jaz si ne bi upala delat testov tako zgodaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:47:41
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to sploh ne dojemam da je to res to sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna bi prilepila slikico, pa ne vem kako Cestitke! Kateri test si pa delala, da ti je tako hitro pokazal? jaz si ne bi upala delat testov tako zgodaj. Zjutraj tistega iz ebaya, zdaj pred pol ure pa še test iz DM-a? Kaj misliš da je možno da narobe kaže če je prehitro delan ali zakaj ga ne bi upala dela tako hitro?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:50:00
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Wohoo, pa imamo naslednjo ! Cestitke! Tale julij tudi kaze, da ne bo prevec slab, samo tako naprej punce. Mene ze sraufa po trebuhu, tako da moja je na poti. Aplikacija mi sicer kaze 9 dni, ampak upam, da bo prej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:51:12
|
|
|
|
izida
|
Če kaže na dveh plus, potem je to to Čeprav o neumnosti delanju testov pred začetkom zamujanja piše tudi stroka, mislim, da to postaja mit!!lahko, da si imela prej ovulacijo kot 14. dan ali pa zanosila že konec ciklusa! Držim pesti! Jaz tudi ne upam prej. Bravo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:53:35
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to sploh ne dojemam da je to res to sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna bi prilepila slikico, pa ne vem kako Cestitke! Kateri test si pa delala, da ti je tako hitro pokazal? jaz si ne bi upala delat testov tako zgodaj. Zjutraj tistega iz ebaya, zdaj pred pol ure pa še test iz DM-a? Kaj misliš da je možno da narobe kaže če je prehitro delan ali zakaj ga ne bi upala dela tako hitro? Če bi bil Bc, potem skoraj gotovo Hecam se. Kaj pa vem ... jaz sem itak en skeptik in raje počakam na (razen ko me zagrabi glavobol, pol raj prej s testom preverim pri čem sem). Kaj pa vem ... če ti je tako hitro pokazalo , potem že mora bit neki na tem. Odlično, kako se seznamček barva v zeleno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 12:58:28
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Če kaže na dveh plus, potem je to to Čeprav o neumnosti delanju testov pred začetkom zamujanja piše tudi stroka, mislim, da to postaja mit!!lahko, da si imela prej ovulacijo kot 14. dan ali pa zanosila že konec ciklusa! Držim pesti! Jaz tudi ne upam prej. Bravo O test mi je pozitivno pokazal 11. dan ciklusa (pred 12 dnevi), tako da jaz res upam, da se zdaj ne veselim prehitro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:01:08
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to sploh ne dojemam da je to res to sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna bi prilepila slikico, pa ne vem kako Cestitke! Kateri test si pa delala, da ti je tako hitro pokazal? jaz si ne bi upala delat testov tako zgodaj. Zjutraj tistega iz ebaya, zdaj pred pol ure pa še test iz DM-a? Kaj misliš da je možno da narobe kaže če je prehitro delan ali zakaj ga ne bi upala dela tako hitro? Damuš je najbrž mislila isto kot jaz, da velikokrat zavajajo , še posebno BC.....včasih še na dan zamude, kaj šele skoraj teden dni prej.......kateri pa je iz müllerja?.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:08:35
|
|
|
|
Veronique
|
12 dan po O ni prehitro, jaz jo imam kasneje v ciklu (16dan) torej je meni test na dan izostanka (12 dan po O) vedno pokazal II, ce sem seveda bila noseca. Tako da mislim, da ni prehitro.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:12:01
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Zdej sem si prav sla racunat kdaj bom mela 12 dni po O da bom takrat naredila test. Ce me moja ne preseneti kaj prej seveda.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:19:02
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to sploh ne dojemam da je to res to sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna bi prilepila slikico, pa ne vem kako Cestitke! Kateri test si pa delala, da ti je tako hitro pokazal? jaz si ne bi upala delat testov tako zgodaj. Zjutraj tistega iz ebaya, zdaj pred pol ure pa še test iz DM-a? Kaj misliš da je možno da narobe kaže če je prehitro delan ali zakaj ga ne bi upala dela tako hitro? Damuš je najbrž mislila isto kot jaz, da velikokrat zavajajo , še posebno BC.....včasih še na dan zamude, kaj šele skoraj teden dni prej.......kateri pa je iz müllerja?. Iz DM-a je in sicer Schwangerschafttest. Glede na to kako se črtica lepo vidi, jaz res upam da je to to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:19:49
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique 12 dan po O ni prehitro, jaz jo imam kasneje v ciklu (16dan) torej je meni test na dan izostanka (12 dan po O) vedno pokazal II, ce sem seveda bila noseca. Tako da mislim, da ni prehitro. Upam da imaš prav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:22:51
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Zdej sem si prav sla racunat kdaj bom mela 12 dni po O da bom takrat naredila test. Ce me moja ne preseneti kaj prej seveda. Tudi jaz .... Ampak se ne dam. Pred ponedeljkom ne delam testa pa basta. Čez vikend bom en dan itak odsotna in bom pustila teste kar lepo doma.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:26:17
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to sploh ne dojemam da je to res to sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna bi prilepila slikico, pa ne vem kako Cestitke! Kateri test si pa delala, da ti je tako hitro pokazal? jaz si ne bi upala delat testov tako zgodaj. Zjutraj tistega iz ebaya, zdaj pred pol ure pa še test iz DM-a? Kaj misliš da je možno da narobe kaže če je prehitro delan ali zakaj ga ne bi upala dela tako hitro? Damuš je najbrž mislila isto kot jaz, da velikokrat zavajajo , še posebno BC.....včasih še na dan zamude, kaj šele skoraj teden dni prej.......kateri pa je iz müllerja?. Iz DM-a je in sicer Schwangerschafttest. Glede na to kako se črtica lepo vidi, jaz res upam da je to to Midve imava ta mesec enak dan za M? Tebi je torej danes 10. Dan po O, meni 9 dan po O, ker jo imam 15. dan ciklusa. Zdaj razmišljam, če bi jutri tudi jaz lulala, ampak moj me bo zagotovo prepričal v nasprotno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:27:41
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to sploh ne dojemam da je to res to sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna bi prilepila slikico, pa ne vem kako Cestitke! Kateri test si pa delala, da ti je tako hitro pokazal? jaz si ne bi upala delat testov tako zgodaj. Zjutraj tistega iz ebaya, zdaj pred pol ure pa še test iz DM-a? Kaj misliš da je možno da narobe kaže če je prehitro delan ali zakaj ga ne bi upala dela tako hitro? Damuš je najbrž mislila isto kot jaz, da velikokrat zavajajo , še posebno BC.....včasih še na dan zamude, kaj šele skoraj teden dni prej.......kateri pa je iz müllerja?. Iz DM-a je in sicer Schwangerschafttest. Glede na to kako se črtica lepo vidi, jaz res upam da je to to Jaz sem delala enakega kot ti. In mi je pokazal dve konkretni črtici. Sem itak naredila več testov. Aja pa pokazal mi je 2 črtici 13 dni po ovulaciji. Čestitke
< Sporočilo je popravil Sofie -- 5.7.2016 13:28:51 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:28:22
|
|
|
|
Veronique
|
Cisto smo zmesane s temi dnevi, jaz sem ista majčyca ce sta ti DVA testa razlicnih znamk pokazala dve crtici potem nosecnost zagotovo je (drugace ne bi bilo hormona). Tako da mislim, da se lahko veselis ampak mogoce malo z rezervo, ker je vseeno se hitro. Drzim pesti, da se vse super konca in da bos cez 9mes pestovala svojo strucko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:30:55
|
|
|
|
talisman13
|
majčyca čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:31:27
|
|
|
|
Bibabuba12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Zdej sem si prav sla racunat kdaj bom mela 12 dni po O da bom takrat naredila test. Ce me moja ne preseneti kaj prej seveda. Tudi jaz .... Ampak se ne dam. Pred ponedeljkom ne delam testa pa basta. Čez vikend bom en dan itak odsotna in bom pustila teste kar lepo doma. Js itak vem, da bo test negativen, ampak ker imam 30 testov doma, ga bom pac naredila, ker mi je zabavno gledat te teste in jih obracat pod sto razlicnih kotov, ce bi se mogoce pod kaksnim pa le pojavila kaksna crtica.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2016 5.7.2016 13:38:48
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Js itak vem, da bo test negativen, ampak ker imam 30 testov doma, ga bom pac naredila, ker mi je zabavno gledat te teste in jih obracat pod sto razlicnih kotov, ce bi se mogoce pod kaksnim pa le pojavila kaksna crtica. jaz sem pravkar neki iskala po predalih in sem našla teste iz prve nosečnosti. Joj kk fajn je videt te črtice . pač ja ... ne morem si pomagat, iščem navdih Je bila pa prva črtica takrat tako blaaaaaaga, da sem mislila, da si domišljam. šele ko je mož rekel, da jo vidi, sem verjela. Naredila sem pa s popoldanskim urinom (sem lulal že zjutraj na Clear blue, pa je bil pokvarjen in mi je namest pokazal eno kvako), en dan pred izostankom.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?