|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
5.7.2016 11:40:18   
izida
Obema držim pesti, da uredita kar se da najboljšeuser posted image

Jaz pa imam danes svetlorjav izcedek od vnetja...user posted image .Nič več sirast, nobene srbečice, nič.In seveda 10 mozoljev, ki opozarjajo, da prihajauser posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.7.2016 12:21:40   
majčyca
Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to user posted image sploh ne dojemam da je to res to user posted image sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna user posted image bi prilepila slikico, pa ne vem kako user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.7.2016 12:22:31   
majčyca
Izida mogoče pa je to pri tebi vgnezditvena? Držim pesti user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.7.2016 12:31:18   
Veronique
Jupiiii bravo, ISKRENE CESTITKE!user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 254
5.7.2016 12:32:55   
izida
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Punce jaz nisem zdržala in sem naredila test in mislim da je to to user posted image sploh ne dojemam da je to res to user posted image sicer je druga črtica rahla, ker bo v petek ali soboto komaj 14 dni od O, ampak je pa jasno vidna user posted image bi prilepila slikico, pa ne vem kako user posted image

Wooooow....bravooooo ful veselaaaauser posted image

Kateri test pa imaš, da tako zgodaj pokaže?torej si danes tako kot jaz, 23. Dan ciklusa......woow res čestitkeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil izida -- 5.7.2016 12:37:23 >

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.7.2016 12:42:59   
majčyca
Hvala obema za čestitke user posted image jaz sem tako vesela, da sploh ne morem opisat tega user posted image zdaj pa samo upam, da so vse ok!

Izida najprej sem zjutraj naredila test iz ebaya, potem ker mi ni dalo miru, pa sem pred pol ure še naredila test iz DM-a. In sta oba pokazala drugo črtico, ta iz DM-a še malenkost močnejšo kot tisti iz ebaya, čeprav sem ta test iz DM-a delala s tretjim ali četrtim urinom danes user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.7.2016 12:45:38   
majčyca
Ima katera izkušnje s folno kislino iz DM-a (A-Z)? Sem jo zdaj kar kupila ko sem bila v DM-U. V prvi nosečnosti sem jemala Elevit, tako da ne vem kako je ta.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 257
5.7.2016 12:45:38   
Damuš

Cestitke!

Kateri test si pa delala, da ti je tako hitro pokazal? jaz si ne bi upala delat testov tako zgodaj.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 258
5.7.2016 12:47:41   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Cestitke!

Kateri test si pa delala, da ti je tako hitro pokazal? jaz si ne bi upala delat testov tako zgodaj.

Zjutraj tistega iz ebaya, zdaj pred pol ure pa še test iz DM-a? Kaj misliš da je možno da narobe kaže če je prehitro delan ali zakaj ga ne bi upala dela tako hitro?

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 259
5.7.2016 12:50:00   
Bibabuba12
Wohoo, pa imamo naslednjo user posted image ! user posted image user posted image user posted image Cestitke! user posted image

Tale julij tudi kaze, da ne bo prevec slab, samo tako naprej punce. Mene ze sraufa po trebuhu, tako da moja user posted image je na poti. Aplikacija mi sicer kaze 9 dni, ampak upam, da bo prej. user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 260
5.7.2016 12:51:12   
izida
Če kaže na dveh plus, potem je to touser posted image

Čeprav o neumnosti delanju testov pred začetkom zamujanja piše tudi stroka, mislim, da to postaja mit!!lahko, da si imela prej ovulacijo kot 14. dan ali pa zanosila že konec ciklusa! Držim pesti!
Jaz tudi ne upam prej.

Bravouser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 261
5.7.2016 12:53:35   
Damuš

Cestitke!

Zjutraj tistega iz ebaya, zdaj pred pol ure pa še test iz DM-a? Kaj misliš da je možno da narobe kaže če je prehitro delan ali zakaj ga ne bi upala dela tako hitro?

Če bi bil Bc, potem skoraj gotovouser posted image Hecam se. Kaj pa vem ... jaz sem itak en skeptik in raje počakam na user posted image (razen ko me zagrabi glavobol, pol raj prej s testom preverim pri čem sem). Kaj pa vem ... če ti je tako hitro pokazalo user posted image , potem že mora bit neki na tem.

Odlično, kako se seznamček barva v zeleno.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 262
5.7.2016 12:58:28   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Če kaže na dveh plus, potem je to touser posted image

Čeprav o neumnosti delanju testov pred začetkom zamujanja piše tudi stroka, mislim, da to postaja mit!!lahko, da si imela prej ovulacijo kot 14. dan ali pa zanosila že konec ciklusa! Držim pesti!
Jaz tudi ne upam prej.

Bravouser posted image

O test mi je pozitivno pokazal 11. dan ciklusa (pred 12 dnevi), tako da jaz res upam, da se zdaj ne veselim prehitro

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 263
5.7.2016 13:01:08   
izida

Cestitke!

Damuš je najbrž mislila isto kot jaz, da velikokrat zavajajo , še posebno BC.....včasih še na dan zamude, kaj šele skoraj teden dni prej.......kateri pa je iz müllerja?.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 264
5.7.2016 13:08:35   
Veronique
12 dan po O ni prehitro, jaz jo imam kasneje v ciklu (16dan) torej je meni test na dan izostanka (12 dan po O) vedno pokazal II, ce sem seveda bila noseca. Tako da mislim, da ni prehitro.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 265
5.7.2016 13:12:01   
Bibabuba12
Zdej sem si prav sla racunat kdaj bom mela 12 dni po O da bom takrat naredila test. user posted image Ce me moja user posted image ne preseneti kaj prej seveda.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 266
5.7.2016 13:19:02   
majčyca

Cestitke!

Damuš je najbrž mislila isto kot jaz, da velikokrat zavajajo , še posebno BC.....včasih še na dan zamude, kaj šele skoraj teden dni prej.......kateri pa je iz müllerja?.

Iz DM-a je in sicer Schwangerschafttest. Glede na to kako se črtica lepo vidi, jaz res upam da je to to

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 267
5.7.2016 13:19:49   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

12 dan po O ni prehitro, jaz jo imam kasneje v ciklu (16dan) torej je meni test na dan izostanka (12 dan po O) vedno pokazal II, ce sem seveda bila noseca. Tako da mislim, da ni prehitro.

Upam da imaš prav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
5.7.2016 13:22:51   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Zdej sem si prav sla racunat kdaj bom mela 12 dni po O da bom takrat naredila test. user posted image Ce me moja user posted image ne preseneti kaj prej seveda.user posted image

Tudi jaz .... Ampak se ne dam. Pred ponedeljkom ne delam testa pa basta. user posted image user posted image Čez vikend bom en dan itak odsotna in bom pustila teste kar lepo doma.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 269
5.7.2016 13:26:17   
izida

Cestitke!

Iz DM-a je in sicer Schwangerschafttest. Glede na to kako se črtica lepo vidi, jaz res upam da je to to

Midve imava ta mesec enak dan za M? Tebi je torej danes 10. Dan po O, meni 9 dan po O, ker jo imam 15. dan ciklusa. Zdaj razmišljam, če bi jutri tudi jaz lulala, ampak moj me bo zagotovo prepričal v nasprotno
user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 270
5.7.2016 13:27:41   
Sofie

Cestitke!

Jaz sem delala enakega kot ti. In mi je pokazal dve konkretni črtici. Sem itak naredila več testov. Aja pa pokazal mi je 2 črtici 13 dni po ovulaciji.

Čestitkeuser posted image

< Sporočilo je popravil Sofie -- 5.7.2016 13:28:51 >

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 271
5.7.2016 13:28:22   
Veronique
Cisto smo zmesane s temi dnevi, jaz sem ista user posted image
majčyca ce sta ti DVA testa razlicnih znamk pokazala dve crtici potem nosecnost zagotovo je (drugace ne bi bilo hormona). Tako da mislim, da se lahko veselis ampak mogoce malo z rezervo, ker je vseeno se hitro. Drzim pesti, da se vse super konca in da bos cez 9mes pestovala svojo strucko.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 272
5.7.2016 13:30:55   
talisman13
majčyca čestitke user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 273
5.7.2016 13:31:27   
Bibabuba12

Tudi jaz .... Ampak se ne dam. Pred ponedeljkom ne delam testa pa basta. user posted image user posted image Čez vikend bom en dan itak odsotna in bom pustila teste kar lepo doma.

Js itak vem, da bo test negativen, ampak ker imam 30 testov doma, ga bom pac naredila, ker mi je zabavno gledat te teste in jih obracat pod sto razlicnih kotov, ce bi se mogoce pod kaksnim pa le pojavila kaksna crtica. user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 274
5.7.2016 13:38:48   
Damuš

Js itak vem, da bo test negativen, ampak ker imam 30 testov doma, ga bom pac naredila, ker mi je zabavno gledat te teste in jih obracat pod sto razlicnih kotov, ce bi se mogoce pod kaksnim pa le pojavila kaksna crtica. user posted image

user posted image jaz sem pravkar neki iskala po predalih in sem našla teste iz prve nosečnosti. Joj kk fajn je videt te črticeuser posted image . pač ja ... ne morem si pomagat, iščem navdih user posted image

Je bila pa prva črtica takrat tako blaaaaaaga, da sem mislila, da si domišljam. šele ko je mož rekel, da jo vidi, sem verjela. Naredila sem pa s popoldanskim urinom (sem lulal že zjutraj na Clear blue, pa je bil pokvarjen in mi je namest user posted image pokazal eno kvako), en dan pred izostankom.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?