|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2016
4.7.2016 0:56:36   
Amour

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Amour tudi to sem že razmišljala. Sem prebrala, da naj bi bili izcedki pred user posted image zaradi popuščanja rumenega telesca. Z mojo sluznico pa naj bi bilo vse ok, sem bila nazadnje v času ovulacije na UZ. Za kaj je dober dabroston?

Dabroston vzdrzuje sluznico po oploditvi in ugnezditvi, da se ne odlusci - opravlja vlogo rumenega telesca.

Pri meni je bilo tako, da sem jemala Dabroston od 14. do 24. dne ciklusa (imela sem lepe solske 28-dnevne cikluse), da se sluznica po ovulaciji ni zacela prezgodaj lusciti in dobila navodilo, da naredim takoj 28. dan test. Ce bi bil test +, moram takoj nadaljevati z Dabrostonom, ki sem ga nato, ko sem dejansko zanosila, jemala do 13. tedna. HB brez posebnega vpliva na oocutje.
Ko test ni bil +, sem tam 29. ali 30. dan dobila M. Na Dabrostonu se mi je pri zgoraj opisanem rezimu ciklus minimalno podaljsal.

Saj te nocem strasiti, anpak samo navajam eno od moznosti za "krvavitev". Moji izcedki pred pravo M so bili minimalni, rjavkasti, nikoli sveze krvi (razen seveda, ko se je zacela prava M) in ful dolgo jim nisem namwnjala prave pozornosti, dokler si nisem rekla, da, pisuka, ce delava na otroku, pa ni cisto ok, da imam kar neke izcedke vmes ... HB je imela G posluh zame (je sicer strokovnjakinja za neplodnost) in je takoj reagirala, za kar sem ji neizmerno hvalezna.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 201
4.7.2016 9:13:02   
Bibabuba12
O punce, vidim da ste se razgovorile. Js sem danes ravno 10 dni pred pricakovano user posted image . Se vedno me prsi bolijo, to je pa tudi to. Sem ze mislila, da bo mogoce ta mesec prisla kaj prej pa kaze, da se ji nic ne mudi pridit. Tako da cakam na 14. ali se kaj dlje. Bomo videli.user posted image

Joj Allstar tebe pa res posteno heca, ampak taksen izcedek sm tudi sama imela prejsnji mesec, no v bistvu se manj in se je potem po petih ali sestih dneh koncno prisla user posted image in sem bila olajsana, da je to to in se je nehalo. Upam, da je to samo enkraten dogodek in da zate pomeni, da bosta cez nekaj dni na testu user posted image . In pa da ti ginekologinja na pregledu pove kako in kaj, ce to ni nosecnost.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 202
4.7.2016 9:46:59   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Amour tudi to sem že razmišljala. Sem prebrala, da naj bi bili izcedki pred user posted image zaradi popuščanja rumenega telesca. Z mojo sluznico pa naj bi bilo vse ok, sem bila nazadnje v času ovulacije na UZ. Za kaj je dober dabroston?

Dabroston vzdrzuje sluznico po oploditvi in ugnezditvi, da se ne odlusci - opravlja vlogo rumenega telesca.

Pri meni je bilo tako, da sem jemala Dabroston od 14. do 24. dne ciklusa (imela sem lepe solske 28-dnevne cikluse), da se sluznica po ovulaciji ni zacela prezgodaj lusciti in dobila navodilo, da naredim takoj 28. dan test. Ce bi bil test +, moram takoj nadaljevati z Dabrostonom, ki sem ga nato, ko sem dejansko zanosila, jemala do 13. tedna. HB brez posebnega vpliva na oocutje.
Ko test ni bil +, sem tam 29. ali 30. dan dobila M. Na Dabrostonu se mi je pri zgoraj opisanem rezimu ciklus minimalno podaljsal.

Saj te nocem strasiti, anpak samo navajam eno od moznosti za "krvavitev". Moji izcedki pred pravo M so bili minimalni, rjavkasti, nikoli sveze krvi (razen seveda, ko se je zacela prava M) in ful dolgo jim nisem namwnjala prave pozornosti, dokler si nisem rekla, da, pisuka, ce delava na otroku, pa ni cisto ok, da imam kar neke izcedke vmes ... HB je imela G posluh zame (je sicer strokovnjakinja za neplodnost) in je takoj reagirala, za kar sem ji neizmerno hvalezna.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.7.2016 10:06:15   
Allstar
Amour me ne strašiš user posted image . Meni je super, da slišim kakšno logično in realno razlago user posted image . Jaz sem že 100%, da ni kaj drugega kot neka brezvezna hormonska krvavitev (se danes isto nadaljuje) in močno upam, da bo G že jutri reagiral in mi nekaj predpisal. Ne dvomim v njega, se je super izkazal že zadnjič, ko sem bila prvič pri njemu. Vedno sem odlašala z ginekološkimi pregledi, zdaj pa prav komaj čakam user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 204
4.7.2016 10:17:35   
Mayche
Allstar, veš, da je mene začelo podobno hecati kot tebe... včeraj zvečer in danes sem opazila taki rahlo rožnati izcedek, ampak včeraj samo enkrat, ko sem se obrisala s papirjem, pa danes isto enkrat, drugače pa nič več. Vbistvu je podobno kot takrat, ko sem imela vgnezditveno - le par kapljic in nič več. Ampak, za vgnezditveno je po moje že malo prepozno, kaj pa vem. Ne vem kaj je ta mesec vse neko čudno user posted image . Hecno je, ker me nič ne špikajo krči, niti prsi ne bolijo. Vglavnem, kot da user posted image še blizu ni, medtem ko sem prejšnji teden vsaki dan čutila krče in boleče sem imela prsi. user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.7.2016 10:41:55   
Bibabuba12
Js bi rekla, da je mozno v primeru, da si imela O kasneje kot si pricakovala, drugace zagotovo ni vgnezditvena, ker kasneje kot 12 dni ni vec vgnezditvena ampak krvavitev v nosecnosti. Si delala kak test z jutranjim urinom ali cakas?

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 206
4.7.2016 10:46:44   
Allstar
Mayche, pa ne še ti user posted image ...upam, da si imela O kasneje in je to lahko to. Edino znakci prejšnji teden potem ne bi mogli biti povezani z nosečnostjo, ker pred vgnezditvijo ne morejo biti. A ni to čudno? Razumem, da si začnemo zmišljati znakce, ko delamo na otroku, ampak fizični znaki, to mi pa ni jasno....zakaj nas začnejo hecati takrat ko delamo na otroku, prej pa par let nič? Čudno....user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 207
4.7.2016 10:48:46   
Mayche
Delala sem O teste, in mi je pokazal pozitiven 16.06., kar pomeni, da naj bi O nastopila v 14 do 36 urah. Torej sem pričakovala O nekje 18. ali 19.06. Takrat sem čutila tudi špikanje, pa imela sluz, torej je verjetno bila. Zadnjič me je zašpikalo v torek, 21.06. Glede na vse to sem torej M pričakovala nekje ta vikend... ampak je še ni. Test sem včeraj naredila z drugim urinom, pa je bil negativen. Danes ga nisem delala. Ali se je O zamaknila in O test ni pokazal pravilno, ali pa me samo heca tale tečka ta mesec... Kaj mislite punce?

Pa sem si rekla, da bom ta mesec na off pa kar bo pa bo, in mi je tudi super uspevalo, sedaj okoli te ne/predvidene M, pa se mi že malo meša in spet samo tuhtam o tem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 208
4.7.2016 10:52:34   
Mayche
Allstar, misliš, da ne morejo biti pred vgnezditvijo? Ker mene osebno prsi začnejo boleti ob O in tudi špika me takrat. Prsi me nato bolijo vse do M, pa par dni pred M se krči ponovno pojavijo. No, znaki nosečnosti to že niso pred vgnezditvijo, to mi je jasno. Ampak ne vem, zakaj so se potem ti znaki zdaj zadnja dva dni nehali. Tak nenadoma, kot da bi jih odrezal.. res hecno. user posted image

< Sporočilo je popravil Mayche -- 4.7.2016 10:54:35 >

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.7.2016 10:57:51   
izida
Za obe držim pesti, da ni Muser posted image . Allstar, fajn uredi jutri pri G, boš vsaj vedela, na čem si.

Punce, jaz pa imam takšen sirast izcedek, da je včeraj zvečer prvič v življenju bil v kepicahuser posted image . Prejšnji teden sem imela vnetje in sem ga pozdravila. Ni srbečice, ne pekoče bolečine, samo ta izcedek, ki se je pojavil včeraj. Antibiotiki so po moje to storili, ki jih jemljem zaradi vnetega ušesauser posted image ta mesec mi je pa tako padel IS, da se me loteva čisto vse in kljub enem tednu do M, sem kar nehala upati, da sva ob teh tegobah sploh kaj pridelalauser posted image

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 210
4.7.2016 11:05:30   
Bibabuba12
Ce imas tak izcedek potem nisi dokocno pozdravila vnetja, ker tole je znak glivicnega vnetja. Js bi ti svetovala da obisces ginekologa, ker zdravit se bosta morala oba, ker je lahko tvoj tudi prenasalec in potem ti lahko konstantno vraca vnetje.

https://www.dnevnik.si/1042208701

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.7.2016 11:06:50   
Bibabuba12
Znakov nosecnosti pred vgnezditvijo ne more biti, ker se ni nosecnosti. Kasneje so potem lahko. Je pa tako, da je psiha cudovita rec in nam marsikateri znak ravno psiha zakuha, ko zacnemo delati na user posted image . Ker psiha vpliva na telo do te mere, da dejansko dobis fizicne znake.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.7.2016 11:09:47   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Ce imas tak izcedek potem nisi dokocno pozdravila vnetja, ker tole je znak glivicnega vnetja. Js bi ti svetovala da obisces ginekologa, ker zdravit se bosta morala oba, ker je lahko tvoj tudi prenasalec in potem ti lahko konstantno vraca vnetje.

https://www.dnevnik.si/1042208701

Hvala Bibabuba12. Sva imela oba prejšnji teden kuro s canestenom, pa je izzvenelo. Včeraj pa spet😯 To sem imela samo enkrat do zdaj, tako da me jezi, da ravno zdaj, ko delava na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
4.7.2016 11:12:17   
Mayche
Sem prav jezna nase, da sem spet sama sebe spravila tako daleč, da začenjam tuhtati in upati na nosečnost, čeprav, če realno gledam, je zelo težko, da bi bila. Zato se bom zdaj kar lepo umirila, in se spravila na realna tla, ter naprej pričakovala user posted image , ki pač ta mesec malo zamuja. Jutri imava z mojim itak tudi pregled vseh izvidov na kliniki, tako, da bom dobila tudi informacijo, kako naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 214
4.7.2016 11:13:29   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Znakov nosecnosti pred vgnezditvijo ne more biti, ker se ni nosecnosti. Kasneje so potem lahko. Je pa tako, da je psiha cudovita rec in nam marsikateri znak ravno psiha zakuha, ko zacnemo delati na user posted image . Ker psiha vpliva na telo do te mere, da dejansko dobis fizicne znake.

Jaz sem vedno ze imela "znake" ze en teden prej. Tisti mesec, ko pa je dejansko uspela pa sploh ni bilo znakov.. sploh nebi ugotovila, ce mi ne bi zamujala... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
4.7.2016 11:15:33   
Mayche
Ampak, če se prav spomnim, si pisala, da pa prsi so te vseeno malce drugače bolele kot običajno. To pa je že en znakec poleg zamude, ne? user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 216
4.7.2016 11:37:09   
majčyca
Izida meni to tudi deluje kot vnetje. Upam, da čimprej urediš! Danes te tudi kaj daje utrujenost?
Jaz imam mogoče malo težke oči, ampak ni take utrujenosti kot čez vikend.

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.7.2016 12:19:40   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Mayche

Ampak, če se prav spomnim, si pisala, da pa prsi so te vseeno malce drugače bolele kot običajno. To pa je že en znakec poleg zamude, ne? user posted image

Ja to je bilo nekje drugi dan po izostanku. Ampak prej pa vsak mesec mela.en teden prej kovinski okus pa spikanje, slabosti, utrujenost, slino... user posted image

(odgovor članu Mayche)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.7.2016 12:33:28   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Ja to je bilo nekje drugi dan po izostanku. Ampak prej pa vsak mesec mela.en teden prej kovinski okus pa spikanje, slabosti, utrujenost, slino... user posted image

Men so ti t.i. nosešniški znakci kr nekaj. Če bi hotla, bi jih lahko vsak mesec našla milijon. Pa ne bi bila nikoli noseča.
Iz prve nosešnosti se spomnim, da nisem imela nobenega posebnega znaka, razen občasnih krčev po trebuhu, ki so bili pa isti, kot enkrat prej, ko je potem prišla user posted image . Tako da se jaz s tem sploh ne obremenjujem.

Pravi nosečniški znaki so pri meni prišli šele okoli 7. tedna nosečnosti (konkretna celodnevna slabost, zeloooooo občutljive bradavice in spremenjen okus). Ampak kot pravim preceeeej časa po testu.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 219
4.7.2016 13:08:26   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Men so ti t.i. nosešniški znakci kr nekaj. Če bi hotla, bi jih lahko vsak mesec našla milijon. Pa ne bi bila nikoli noseča.
Iz prve nosešnosti se spomnim, da nisem imela nobenega posebnega znaka, razen občasnih krčev po trebuhu, ki so bili pa isti, kot enkrat prej, ko je potem prišla user posted image . Tako da se jaz s tem sploh ne obremenjujem.

Pravi nosečniški znaki so pri meni prišli šele okoli 7. tedna nosečnosti (konkretna celodnevna slabost, zeloooooo občutljive bradavice in spremenjen okus). Ampak kot pravim preceeeej časa po testu.

Jaz sem imela stalno prisoten neprijeten občutek v trebuhu, bolečine ter bolečine v križu. Sem bila prepričana, da imam kakšno vnetje.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.7.2016 13:27:48   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Jaz sem imela stalno prisoten neprijeten občutek v trebuhu, bolečine ter bolečine v križu. Sem bila prepričana, da imam kakšno vnetje.

Joj, ne me narobe razumet ... sej nočem reči, da si zmišljujete oz. zmišljujejo, tiste, ki so znakce imele.

Pravim samo, da lahko iz prevelike želje najdemo (preveč) znakcev, pol smo pa vse žalostne.

Recimo bolečine v križu, občutljive bradavice itd ... to imam jaz vsak mesec. Enkrat bolj enkrat manj. Pač ... lahk si domišljam ... veliko stvariuser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.7.2016 13:34:15   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Joj, ne me narobe razumet ... sej nočem reči, da si zmišljujete oz. zmišljujejo, tiste, ki so znakce imele.

Pravim samo, da lahko iz prevelike želje najdemo (preveč) znakcev, pol smo pa vse žalostne.

Recimo bolečine v križu, občutljive bradavice itd ... to imam jaz vsak mesec. Enkrat bolj enkrat manj. Pač ... lahk si domišljam ... veliko stvariuser posted image

Ne sej jaz nisem tega tako razumelauser posted image Ubistvu po moje nisem imela nekih posebnih nosečniških znakov...niti sedaj niti lani. Ubistvu podobno kot ob vsaki M. Tudi sedaj jih nimam. In če ne bi na testu vidla dveh konkretnih črtic ne bi verjela.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.7.2016 13:36:24   
Allstar
Se strinjam z Damuš user posted image . Meni je veliko lažje odkar sem postala bolj realna user posted image . Še vseeno imam vsak mesec upanje, še vedno.vidim kakšen znakec, ampak nisem več tako razočarana vsak mesec, ker sem bolj realna in vem da ponavadi znakce rade zamenjamo za PMS. Pred vgnezditvijo tako ali tako ne more biti znakov, ker se začne hormon beta HCG sproščat od vgnezditve naprej. Prav tako skoraj ne more biti znakov pred pozitivnim testom, ker hormona še ni dovolj. Beta HCG se vsake 2-3 dni podvoji in narašča do 12 tedna, potem pa začne padati. Zato so tudi vse slabosti in tegobe v prvem tromesečju, potem se pa umiri.
Smo si pa ženske med seboj različne in ene dobijo znakce prej, ene kasneje. Enim test pokaže pred izostankom, enim pa šele en teden po izostanku. Ravno toliko je zakomplicirano, da potrebujemo forum in čvekanje, ker nikoli nismo sigurne user posted image

< Sporočilo je popravil Allstar -- 4.7.2016 13:39:43 >

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.7.2016 13:41:01   
Veronique
Allstar ti imas jutri G ne? Drzim pesti, da izves kake odgovore!
Moja user posted image se traja, komaj cakam, da se zakljuciuser posted image zdaj se mi ze vsak dan vlece. Jaz sem takooo neucakana (ze drugace) in bi vse takoj! Zato mi je ta proces se toliko hujsi... no pa saj bouser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.7.2016 13:52:32   
Bibabuba12
Mislim, da smo kar vse iste in bi vse rade user posted image takoj. user posted image Js po drugi strani priznam, da bi me kar kap, ce bi ze ta mesec uspelo. Po eni strani bi bilo super, ampak sem realna in vem, da so moznosti tako majhne, da si ne delam nobenih utvar. user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?