Yuki
|
Sofie, moja punca je ob rojstvu tehtala 3230 g, dolžina 52 cm. Zdaj pa ne vem, do 9. meseca in naslednjega pediatra ne bom vedela. Tudi pri nas je zelo pestro, mala se plazi po celem stanovanju. Ima sicer kup igrač, ampak najbolj zanimive so ji druge stvari - kabli, copati, knjige ... Naša je že šla skozi fazo kašljanja, sva se prav čudila, kaj ji je! Zadnje par dni je začela ful čebljat in klepetat, tudi kar glasna je. Naš triptrap je končno prišel in včeraj prvič jedla v njem. Mislim, da se ji je dobro zdelo, da je tako visoko! Smo v lesnini naročili enega barvnega in je res lep! Niso hoteli dati otvoritvenega popusta, češ da za Stokke ne gre, dali pa so popust za vpis v njihovo kartico. Z gosto hrano je super, ponavadi poje vse, kar ji skuham. Uvedla sem gluten, meso in rumenjak. Mislim, da ima po teletini malo rdečo ritko, zdaj spet čakam 1 teden, da spet poskusim. Večerja je tudi uvedena. Skuham ji neke žitarice (pira, ovseni kosmiči, riž, prosena kaša, ajda, ...) na vodi in dodam čisto malo sadja (jabolka ali hruške), brez mleka. Ne vem, malo se mi zdi nesmiselno črpati svoje mleko, saj ga sama dobi na veliko boljši način, da bi dodajala adaptirano pa mi tudi ni. Danes se je ponoči samo dvakrat zbudila, ob pol dveh in pol šestih. Spat gre okrog 19.30, zbuja se različno, med 7-8.30. Za vikend smo bili na morju, kjer je bilo lepo in toplo (tudi kopali smo se odrasli), v Ljubljani pa ... ne vem kaj bova danes, mislim, da bova šli na sprehod z dežno prevleko ali pa v nosilki. Kdaj greste ponavadi na sprehod?
|