diamantina
|
Ojla! Pri nas pa hodimo ven zjutraj, ko gresta sinova v šolo, pa potem pred malico, po kosilu ko grem spet po otroka, pa potem je zunaj oz. v avtu ko se vozimo na nogomet in v glasbeno, popoldne pa je tudi zunaj, če je lepo vreme. Zdaj sva šibali okrog s kengurujem, drugače pa lupinica, vozek ... smo kar precej zunaj in na terenu. Drugače pa počneva tudi marsikaj, listava knjigice, mala se rada plazi (tja kamor ni treba), rada se igra z lesenimi igračami (plastičnih sploh noče), včasih je samo zraven, kadar starejši vadi inštrument in mu jaz pomagam, pa igrava si na kitaro, potem poskuša sama jest, pa malo gledava TV, trgava papir medtem ko drugadva delata nalogo ... meni dnevi hitro tečejo, tko da ni nič dolgčas. Pri taprvem je tudi meni včasih bila tuga ... pa komaj sem čakala na službo, čeprav sem vmes med porodniško diplomirala, ampak mi je bilo včasih prav zoprno, sploh ker moža ni bilo nič doma in sem se pogovarjala samo z dojenčkom ... Pri tadrugem se porodniške sploh ne spomnim, ker je tako hitro minila, zdaj pa tudi, huh, je pestro, ker že večkrat tudi kaj postorim za službo in se konca porodniške kar malo bojim. Naša pa govori besedico NE. Če ji kaj ni všeč, reče ne-ne, npr. ko ji zavezujem kapico. Če je lačna pa am-am. Pa zadnje čase opažam, da bi rada ploskala. Sedi pa zelo lepo, čisto samostojno. Hrana, ma mi že razen KM jemo vse, tudi jajco sva že poskusili, ker je jedla rezance. Vse je ok. Tko, šibam delat pico, pa tamali kosilo ... bodite fajn!
|