RH82
|
Sofie, meni Arboretum odtehta primanjkljaj vrta doma. V bloku imamo sicer mini balkon, tako da malo svezega zraka ze dobimo. V Arboretumu pa se lahko mali natece, jaz pa uzivam v sprehodih. Sploh ker je vsak dan narava drugacna. Imamo kar letno karto, se nam splaca. Pa super za vrtec. Mi smo prijavo letos zamudili, tako da bom morala iskati privat opcijo od marca do septembra. 😕 Bom to iskanje prestavila na konec leta, mi je sedaj prehitro iskati. Za morje pa tudi ne vidim zadrzkov. Ce je voznja daljsa, je smiseln kak postanek za hranjenje. Sicer pa edini 'minus' izpostavljanje soncu v kriticnih urah pa pazit, da se v vodi ne prehladijo. To pa verjamem, da vsaka mama pazu. Po moje kar super izkusnja za bejbije. Mi sicer morja ne planiramo letos. Mojega mal matra, da bo puncka premajhna. 😄 Ze v prvi nosecnosti sem ga komaj prepricala, da sva sla zadnjic v dvoje na morje. Letos so mal kriticne tudi finance, ker moj se vedno ne ve, ce mu bodo podaljsali pogodbo. Pa ze tako mu zaostajajo placila letos. Bomo pa izkoristili julij za izlete po Sloveniji. Si ze delam seznam. 😆 Sicer pa se trudim puncki 'vsilit' moj red. Med tednom se je kar po pravilu popoldne zbujala ob 16ih, pa je potem jedla in sva po bratca hodili malo bolj pozno. Je ne zelim zbujati, naj se naspi. Drugace pa cez dan kar fino spi. Ponavadi se zjutraj zbudi okrog 8ih in je potem budna 1-2 uri, ko pogosto joka zaradi 'krcev'. Potem sva se spravili na sprehod in lahko spu tudi do 12ih, ko spet je in je kako uro pokonci, nato pa spet spat.😆 Problem mi je, ko lahko spi do vecera. Po umivanju in vecerji je pa budna, najvec zaradi joka in krcev. Okorog 21-22ih pa spet omaga. Ponoci se potem zbudi se 2x, po polnoci in med 4 in 6 zjutraj. Okvirno zgleda, da ze ima nek ritem. Meni bi sicer pasalo, da bi zvecer prej zaspala, da lahko zvecer se pospravim kaj ob normalnih urah. Je pa okolica se ne fascinira. Sicer kdaj tudi lezi na igralni podlagi in potrpezljivo prenasa bratca, ki ji skusa vsilit svoje igrace. 😆 Se je pa zacela premikati v posteljici. Jo ze najdeva odkrito ali pa na drugi strani. Jo sicer kar fino zavijeva v deko, pa se vseeno izmota. Do pregleda ima se cas za kaj se naucit. Sicer pa imam vedno boljsi obcutek obvladovanja dveh malckov. Moj je zacel pa ze razmisljati o stevilki 3 Prehitro. 😨 Se pozna, da ni veliko doma, pa ne vidi vseh tezav. Bomo pa izkoristili njegov prost vikend. Si ga je tezko izboril, pride pa prav, ker dobimo jutri obiske. Pridejo pogledati dojencico, pa malo se posladkat za rojstne dni. Sem ravno zakljucila s peko torte in cakam, da ocistim se pecico, potem pa spat. Naslednji teden pa ze malo razmisljam, da s puncko skociva na sprehod v lj. Bi morala nekaj v sluzbo skocit prekopirat fajle na disk, pa kupit darilo za necaka, ga ne dobim v Domzalah. Bomo videli, kako uspesen bo teden.
|