RH82
|
Nina33, hvala za povezavo. Bom poskusila pred naslednjim obrokom. Danes popoldne mi je koncno uspelo, da se je puncka pravilno priklopila in nekaj tudi popila. Sicer je nekaj mleka steklo tudi stran, ker mi nastavek ne drzi dobro, brez nastavka ji pa ne uspe oz. mi samo z dlesnimi zgrabi konico bradavice in jo bolece drgne. Sem tudi opazila, da mi je tisti cas teklo tudi iz desne dojke, ki ima vdrto bradavico. Se mi zdi, da ima desna vec produkcije, je pa manj izkoriscena zaradi slabega prijema. Tam brez nastavka sploh nima kaj delat. Sicer pa nasa puncka danes ze cel dan lepo spi in je tudi manj pojedla do zdaj. Si kar pisem kolicine, da imam lazjo predstavo. Sva ze pri prvem v zacetku tako sledila, da sva imela boljsi obcutek, sploh ker sva se menjala pri hranjenju. Sicer pa upam, da bi jutri ze prisla patronazna. Jo moram zjutraj poklicati. Predvsem me zanima napredek v tezi. Glede dojenja sem se malo ze sprijaznila, da ga prav veliko ne bo, je pa ze zdaj dobila vec pri meni kot prvi sincek. Na koncu je itak vazno, da raste. So me pa v P se prevec nasekurali s tem. Sicer sem imela na splosno dobro izkusnjo. Ze pri sprejemu mi je bila sestra top prijazna, v prvo me je skoz nekaj kregala, ker nisem vedla,kako in kaj. Zdaj se je pa sredi noci hecala in ce je bil hud popadek, mi je kar sama rekla, da naj pocakam, pa potem nadaljujeva pregled. Tudi v porodni so me lepo vzpodbujali. Na oddelku B so bile sestre super prijazne in nasmejane. V prvo se spomnem veliko vec neprijaznih obrazov in nobene pomoci pri dojenju. So mi ful pomagale pri vzpostavljanju in uporabi nastavka. Pa tudi potem z dodajanjem mleka. Me je pa zmotila zdravnica, taka stroga starejsa gospa z vprasanji v stilu 'ali zelite dojiti'. Ko mi ni slo in je puncka kar hitro zgubljala na tezi, me je to res zmotilo, kot da namenoma delam kaj narobe. Ali pa ponavljanje, da se ne trudim. To mi je res zbijalo moralo in sem si zelela samo domov, da bo mir. Zdajle uzivam v pticjem petju na balkonu. Fanta sta sla na igrisce v arboretum, puncka spi, jaz pa se relaksiram. Upam, da tudi ve uzivate soncno nedeljo.
|