RH82 -> RE: Marčevke 2017 (20.2.2017 22:23:59)
|
Mene je pa naša danes prav pretepala. Se je že zjutraj odločila, da bo super aktivna in me je še pred zajtrkom malo brcala, potem pa se je nadaljevalo s stopnjevalnim tempom do popoldneva, tudi ko nekaj ur nisem jedla, je punčka kar raztegovala ude. Mi je bilo neprijetno, ker sem bila veliko v sedečem položaju in mi res ni pasalo tole brcanje. Pa sedenje v avtu mi je bilo kar neudobno. Se je pa popoldne pomirila, tako da je bilo miganje na pilatesu kar prijetno. Se mi je pa na pilatesu pridružil sinček, ker nisem imela varstva in je bila ura bolj pestra. Glede priprav bo pri meni zdaj dan ali dva še zatišje, ker imam 2 dni še obveznosti z očetovimi terapijami in sem tudi na dopustu oz. ga vozim sem in tja. Potem pa še 3 tedne službe in se moram kar dobro organizirat, da res zaključim eksperimente in dam ''navodila'' za naprej. Ampak bo tudi to šlo, čeprav imam občutek, da malo odlašam vse skupaj. Aja, sem hotela še omenit, da sem danes ugotovila, da imam ''razkorak'' bolj občutljiv na dotik. Nisem opazila tega, dokler mi na pilatesu sinček ni hodil pod nogami, ko smo delali eno vajo stoje, pa se mi je vsakič malo ''zaletel'' v mednožje z glavo. Pri njem namreč nisem imela nobenih bolečin ali lažnih popadkov in tako ne vem ravno, koliko je to običajno. Trebuh mi ne otrdeva, razen takrat, ko se punčka naštima na eno stran. Mi samo valovi ob njenem gibanju. Mi je pa všeč, da je sinček zdaj začel malo bolj dojemati dojenčka v trebuhu. Občasno, ko kje vidi dojenčka (kakšne reklame za plenice), pokaže trebuh in komentira. Pa pogosto dobim še kakšen spontan poljubček na popek. Je začel pa tudi pogosto uporabljati frazo ''moja mamica'' in se za zdaj ne krega, ko ga popravim, da sem njegova mami in da bom tudi mami njegove sestrice. Upam, da bo tudi po rojstvu brez težav delil mamo s sestrico. [sm=smiley36.gif] Prijeten nov teden in ker bo kmalu marec, srečno v akciji.
|
|
|
|