RH82 -> RE: Marčevke 2017 (17.2.2017 0:45:12)
|
Moj bo tudi na lastno zeljo prisoten, je bil ze prvic. Meni pa tudi pase, da ne bom sama. Ne vem, koga bi lahko prosila, da bi me spremljal, ce moj ne bi sel. Bolj bo problem se uskladiti s sluzbo. Ker dela predvsem popoldne po telovadnicah, ga je pogosto nemogoce dobiti na telefon. Sej ko bom enkrat doma, bo dobil navodila, da ima telefon pri roki in extra na glas.😊 Mene bolj skrbi, kako bova izvedla varstvo za sincka. Malo razmisljam o scenarijih, pa niti ne vem, kaj bi mi pasalo. Tasca je 30 min voznje stran in bi realno v eni uri lahko bila tu. Ce bo moj doma, bi lahk tudi on peljal sincka v varstvo k starsem. Moji so prestari za vozit, sestra je ena v lj,pa je ze rekla,da ga vzame lahko samo za krajsi cas,pa se to ne vsak dan. Pri prvem je slo pri meni kar hitro, prvi popadek okrog sestih, ob devetih so bili ze na manj kot 10 minut, ob enajstih pa sva bila ze v P. Nekako se bova ze znasla, bolj me to matra, da se ne znam dobro organizirat. Glede napotnic pa se ne vem. Mi niso nic rekli, da bi imela ze enapotnico za porodnisnico. Verjetno dobim zdaj na pregledu. Sicer imam tudi jaz kak dan vec sluzi, pa nekaj dni sem imela obcutek, da imam spodaj oteceno. Nasa je ze na glavi, ampak ne cutim pritiska. Bolj brca pod rebra in v trebuh, pri mehurju je trenutno nezna oz. so blagi gibi. Je bil pa prvi zelo miren, nikoli nisem imela tako divjih brc kot sedaj. Sklepam, da je posteljica precej blazila.
|
|
|
|